• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet kesildi valla 1 tame kullanmamla, prilam dr. doktor yatmadan 2 iç dedi ben 1 içtim ama sabah :) sadece gözümü açamadım uykudan 😂 artık gece 1 kullanıcam
Aynen aşırı uyku yapıyor, zaten üzerinde araç vs kullanmayın işareti var. Gece yatarken almak en mantıklısı

İyi düşünmeye çalışıyorum ama bu bebek için çok uğraştım çok korkuyorum bir şey olursa diye.cok zor hamile kaldım.olumlu mesajınız için çok teşekkür ederim 🌸
canım korkma hiç doktora gidince kanama alanı var mı yok mu bakar yoksa yerleşme kanamasıdır. progestan benzeri ilaç verir. Dinlen ayaklarını yukarı doğru uzatıp bol su iç yorma kendini. burda bunu çok yaşayan var hatta tüm hamileliğinde yaşayanda varmış

Kızlar şükür 6+3 te kalp atışını duyduk :) kesenin yanında hafif bi kanama olmuş o biraz endişelendirdi ilaç verdi doktor bunu yaşayan var mı aranızda
Bugün bende 5+3 embriyo ve yolk sac gördük. Küçük bir kanama alanı gördü. Yerleşme kanaması olmuş olabilir dışa akmamıştır vücud kendisi emecektir dedi. Benim ilk hamileliğimde de olmuştu sorunsuz ilerlemişti sürecim

Bugün bende 5+3 embriyo ve yolk sac gördük. Küçük bir kanama alanı gördü. Yerleşme kanaması olmuş olabilir dışa akmamıştır vücud kendisi emecektir dedi. Benim ilk hamileliğimde de olmuştu sorunsuz ilerlemişti sürecim
Öncelikle hayırlı olsun. Bana da yolk var beslenme kesesi oluşmuş dedi ama embriyodan bahsetmedi. Söylemeyi mi unuttu ya da embriyo hemen gözükmüyor mu acaba

Merhabalar herkese, son adet tarihim 11ekim bugün betahcg 1121 ile hamile olduğumu öğrendim, değer sat tarihine normal mi düşük mü bilemedim 2gun sonra tekrar kan verip degere bakacağım. İnsallah sağlıklı gebeliktir, insallah hersey yolundadır, bu değer normal değil mi? Yani şu an haftasına göre düşük olursa boş gebelik ya da dış gebelik olması ihtimalinden korkuyorum da biraz

Merhabalar herkese, son adet tarihim 11ekim bugün betahcg 1121 ile hamile olduğumu öğrendim, değer sat tarihine normal mi düşük mü bilemedim 2gun sonra tekrar kan verip degere bakacağım. İnsallah sağlıklı gebeliktir, insallah hersey yolundadır, bu değer normal değil mi? Yani şu an haftasına göre düşük olursa boş gebelik ya da dış gebelik olması ihtimalinden korkuyorum da biraz
Önemli olan artışın katı, çünkü herkesin döngüsü farklı ve geç döllemme erken döllenme de etkiliyor durumu. 2 gün sonra vereceğiniz kanla daha çok netleşir ama düşük bir değer değil bence.

Önemli olan artışın katı, çünkü herkesin döngüsü farklı ve geç döllemme erken döllenme de etkiliyor durumu. 2 gün sonra vereceğiniz kanla daha çok netleşir ama düşük bir değer değil bence.
Evet haklısınız bakalım 2gun sonra ne çıkacak benim 2.hamileligim bu ilkinde daha geç ve daha yüksek değerle öğrenmiştim sanırım o yüzden biraz anormal mi acaba diye bi sorguladim, insallah sağlıklı gebeliktir 🥰

Öncelikle hayırlı olsun. Bana da yolk var beslenme kesesi oluşmuş dedi ama embriyodan bahsetmedi. Söylemeyi mi unuttu ya da embriyo hemen gözükmüyor mu acaba
Çok teşekkür ederim, sizede hayırlı olsun ☺️ bende embriyo göründü ama çok çok minik 1.55 mm. Çok yakınlaştırdığında gözüküyordu. Ultrason cihazına göre farklılık da olabiliyor. Çok Küçük olduğu için söylememiş olabilir

Evet çok iyi anlıyorum endişeni, özellikle eğer ilk hamilelikse insan daha bi endişeli oluyor ama herşey sorunsuzca ilerleyecek içinizi ferah tutmaya çalışın ❤️
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ☺️ bu ara biraz yolculuk falan yaptım ondan mı oldu acaba diye de endişelendim ama olabiliyormuş sanırım dediğin gibi gönlümüzü ferah tutalım içimizi ❤️

Evet haklısınız bakalım 2gun sonra ne çıkacak benim 2.hamileligim bu ilkinde daha geç ve daha yüksek değerle öğrenmiştim sanırım o yüzden biraz anormal mi acaba diye bi sorguladim, insallah sağlıklı gebeliktir 🥰
Benim 4+3 te 1600 dü. Bence çok fark yok. İnşallah sağlıkla ilerler süreciniz bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

mide bulantısı olan arkadaşlarım. Kaçıncı haftanızda mide bulantısı başladı?
Benim galiba bugün başladı. 5+3’teyim. Yanmayla karışık bir bulantı. Yemeklerden tiksinmeye başladım bugün. Tost, simit, haşlanmış patates gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Her şey çok erken başladı gibi 😂 bir de ben idareciyim okulda boya yapılıyor, koku beni kusturdu izin alıp eve kaçtım. 😁

Back
X