Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar betahcg 2gun önce 1120cikmisti bugün tekrar kan verdim 3200cikti değerim çok şükür henüz doktor kontrolüne gitmedim kalp atışı için erken daha ama haftaya kontrole gitsem kese görünür sanırım değil mi
Hepsini bakılıyor ben pazartesi yaptırdım. Sadece idrar kültürünü özelde oldum. Onu yapmıyolar sanırım. Yada hızlı sonuç almak için özele yönlendirmiştir kadın doğumcum
evham yapmayın inşallah yolundadır her şey benim pcos ve döngü uzunluğundan dolayı doktorum sat'ı değiştirdi. Bugün 7+5'im. Belki çocuğum temmuzda doğmak isterse diye buralarda da geziniyorum
Kızlar 5+5’teyim. Bugün vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışı duyduk şükür. Rutin kan tahlillerini de verdim. Sıkıntı şu ki doktoruma 6 gün önceki hafif kahverengi akıntıdan bahsettim, tekrarlamadığını da söyledim. Kanama alanı da görmedi. Ama yine de progestan iğne yazdı 5 günlük. Sizce normal mi bu durum? Garantiye mi almak istedi ?