• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar betahcg 2gun önce 1120cikmisti bugün tekrar kan verdim 3200cikti değerim çok şükür 😍 henüz doktor kontrolüne gitmedim kalp atışı için erken daha ama haftaya kontrole gitsem kese görünür sanırım değil mi ☺️
kese kesin görünür 1-2 haftaya da net bir şekilde kalp atışı duyulur benim doktorum net olması için 2 hafta sonraya çağırmıştı

kese kesin görünür 1-2 haftaya da net bir şekilde kalp atışı duyulur benim doktorum net olması için 2 hafta sonraya çağırmıştı
Ben de doktoruma yazdım aynı şekilde benim doktorum da beklenen adet tarihinden 15gun geçsin o zaman gel bakalım dedi, insallah hersey yolundadır 😍

Ben de doktoruma yazdım aynı şekilde benim doktorum da beklenen adet tarihinden 15gun geçsin o zaman gel bakalım dedi, insallah hersey yolundadır 😍
evham yapmayın inşallah yolundadır her şey 🥰 benim pcos ve döngü uzunluğundan dolayı doktorum sat'ı değiştirdi. Bugün 7+5'im. Belki çocuğum temmuzda doğmak isterse diye buralarda da geziniyorum 😂🙈

Kızlar 5+5’teyim. Bugün vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışı duyduk şükür. Rutin kan tahlillerini de verdim. Sıkıntı şu ki doktoruma 6 gün önceki hafif kahverengi akıntıdan bahsettim, tekrarlamadığını da söyledim. Kanama alanı da görmedi. Ama yine de progestan iğne yazdı 5 günlük. Sizce normal mi bu durum? Garantiye mi almak istedi ?

Back
X