• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5+5’teyim. Bugün vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışı duyduk şükür. Rutin kan tahlillerini de verdim. Sıkıntı şu ki doktoruma 6 gün önceki hafif kahverengi akıntıdan bahsettim, tekrarlamadığını da söyledim. Kanama alanı da görmedi. Ama yine de progestan iğne yazdı 5 günlük. Sizce normal mi bu durum? Garantiye mi almak istedi ?
Bence garantiye almış canım progestan bebeğin tutunması için önemli ya olası bi risk durumu için vermiştir

Merhaba🌸 benim de bugün 6+0da kalp atımı duyulmadı ama görüldü haftasıyla tam uyumlu çıktı.
Herseydenbitutam Herseydenbitutam canım listede doğum tarihlerinde bir yanlışlık var. Sat 29 Eylül olana 6 Temmuz yazmışsın 28 eylül olan bana ve bazı arkadaşalara ise 2 Temmuz yazılmış. Ve benim dediğim gibi 3 gün geç yumurtlamadan dolayı 8 temmuz gözüküyor bugün kalp atışı ile doktor tekrar söyledi. Düzelt istersen ❤️

Kızlar 6+5 teyim sinsi bir bulantı yaşıyorum ne istifra ediyorum ne de iştahla bir şey yiyebiliyorum içten içe bulanıyor midem sizde de durumlar aynı mı
Benim de aynı. Arada bir yokluyor canım hiçbir şeyi çekmiyor iştahım yok gibi. Sadece tuzlu böyle içimi bastıracak bir şeyler yiyebiliyorum. Yerken de yine arada tuhaf bir his oluyor. Galeta ve çubuk kraker iyi geldi. Bir de muz, elma vs.. Karbonatlı falım sakız da iyi geldi.

Kızlarr takviye olarak ne kullanılıyorsunuz? Bir doktor imom omega önermişti bugün gittiğim omega kullanılmaz elenatal 1 al dedi. Sizlerde durum ne?

Kızlar beklenen adet tarihi 4-5 Kasım olan var mı benimki 4 Kasım'da olmadım işte şimdi 5+1'deyim diye hesaplıyorum benim gibi olup keseyi gören var mı Ben henüz gidemedim doktora

Merhaba🌸 benim de bugün 6+0da kalp atımı duyulmadı ama görüldü haftasıyla tam uyumlu çıktı.
Herseydenbitutam Herseydenbitutam canım listede doğum tarihlerinde bir yanlışlık var. Sat 29 Eylül olana 6 Temmuz yazmışsın 28 eylül olan bana ve bazı arkadaşalara ise 2 Temmuz yazılmış. Ve benim dediğim gibi 3 gün geç yumurtlamadan dolayı 8 temmuz gözüküyor bugün kalp atışı ile doktor tekrar söyledi. Düzelt istersen ❤️
Canım herkes ne dediyse o şekilde yazdım benim sat 1 ekim tahmini doğum 8 temmuz mesela

Kızlar 6+5 teyim sinsi bir bulantı yaşıyorum ne istifra ediyorum ne de iştahla bir şey yiyebiliyorum içten içe bulanıyor midem sizde de durumlar aynı mı
Benim de öyle ama iştahımda bir sorun yok sadece sürekli bi bulantı huzursuzluğu var kusma kadar şiddetli değil ama doktor prilam yazdı, içen var mı güvenilir mi

Benim de öyle ama iştahımda bir sorun yok sadece sürekli bi bulantı huzursuzluğu var kusma kadar şiddetli değil ama doktor prilam yazdı, içen var mı güvenilir mi
Ben kullanmıştım işe yarıyor gece içiyorsujb
Aynı ben canım. Midem hep bi huzursuz bulanti hali var ama kusmuyorum da iştahsızım zevkle bir şey yiyemiyorum
rahatsız edici bir his inşallah artmaz da azalarak devam eder

Ekstra olarak karnı çok şiş hissetmeye devam eden var mı 6.haftalarda size yemin ederim hamile taytı aldım huzura erdim. Pantolonla tüm gün geçirmek eziyet gibi geliyor bana

Back
X