- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.741
Galiba 11mm di o söylemedi ben e nabızda baktım pazartesi gtnıstmKese için ölçü söyledi mi size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba 11mm di o söylemedi ben e nabızda baktım pazartesi gtnıstmKese için ölçü söyledi mi size
Enabızda nereden bakıyorsunuz?Galiba 11mm di o söylemedi ben e nabızda baktım pazartesi gtnıstm
Bende de şahsi numarası var ama henüz mesai saatleri dışında iletişim kurmadım mesaj attığımda genelde dönüş yapıyor kısa süredeÖzel hastaneye giden arkadaşlar, bir şey soracağım. Doktorunuza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Yoksa sadece mesai saatleri içerisinde hastanedeki odasına dahili numara ile bağlanıp mı ulaşıyorsunuz? Acil durumda doktoruma ulaşma şansım yok ve bu bana çok garip geliyor. Diğer hastaneler ve doktorlar da böyle mi? Tabiki sürekli darlamak değil ama acil durum için bir numara almamız gerekmez mi?
Onları bende kendim sordum ama ultrason görüntüsünde büyüklükle ilgili bilgi var ya ordan bakıyoruz belki o nedenle bir şey söylememiştir .Bana verilmedi ve garip geldi. Zaten doktor arayışındayım, değiştireceğim muhtemelen. Hiçbir konuda açıklayıcı bilgi yok. Mesela buradaki arkadaşlar yolk kese, embriyo vs göründü mü? Bebek kaç mm vs hepsiyle ilgili bilgi alabilmişler. Bana hiçbir bilgi verilmiyor genel olarak.
nerede oturuyorsunuzBana verilmedi ve garip geldi. Zaten doktor arayışındayım, değiştireceğim muhtemelen. Hiçbir konuda açıklayıcı bilgi yok. Mesela buradaki arkadaşlar yolk kese, embriyo vs göründü mü? Bebek kaç mm vs hepsiyle ilgili bilgi alabilmişler. Bana hiçbir bilgi verilmiyor genel olarak.
Anladım teşekkür ederim ben özele gitmiştim ondan e nabızda yokGaliba 11mm di o söylemedi ben e nabızda baktım pazartesi gtnıstm
Maşallah canım, vajinal ultrason mi karından mi?5 kasım adet beklenen adetti keseyi gördük 24 kasıma kalp atısına gidicem
Canım hiç öyle düşünme mesela benim hiç bulantım olmuyor bence herkeste farklı işliyor süreç belki benim de sonradan bulanmaya başlar ferah tut içini strese sokma kendiniKızlar bende haftasonu full kustum, ama iki gündür o derece mide bulantılarım geçti prilam da almadım 2 gündür. Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diyeCuma günü kalp atışı için gideceğiz
Hangi hastaneye gidiyorsunuzBana verilmedi ve garip geldi. Zaten doktor arayışındayım, değiştireceğim muhtemelen. Hiçbir konuda açıklayıcı bilgi yok. Mesela buradaki arkadaşlar yolk kese, embriyo vs göründü mü? Bebek kaç mm vs hepsiyle ilgili bilgi alabilmişler. Bana hiçbir bilgi verilmiyor genel olarak.
Ben de rahatça ulaşabiliyorum her anÖzel hastaneye giden arkadaşlar, bir şey soracağım. Doktorunuza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Yoksa sadece mesai saatleri içerisinde hastanedeki odasına dahili numara ile bağlanıp mı ulaşıyorsunuz? Acil durumda doktoruma ulaşma şansım yok ve bu bana çok garip geliyor. Diğer hastaneler ve doktorlar da böyle mi? Tabiki sürekli darlamak değil ama acil durum için bir numara almamız gerekmez mi?
Doktorlar olabilir normal diyor pembe kahverengi akıntı olabiliyormuşSelamlar, hesaplamalarıma göre bugün 5+0’ım. Ancak küçük kahverengi bir akıntı gördüm. Beşinci haftanın başında bu normal midir? 5te olması biraz şüphe ettirdi korktum
önceki doktoruma gece 12-1'de bile ulaşıyodum kendisi gereksiz kürtaj dediği ve tavırlarını sevmediğim için bıraktım ama bu doktorumda şahsi no'su var kafasına denk gelirse bakıyo mesajlarımaÖzel hastaneye giden arkadaşlar, bir şey soracağım. Doktorunuza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Yoksa sadece mesai saatleri içerisinde hastanedeki odasına dahili numara ile bağlanıp mı ulaşıyorsunuz? Acil durumda doktoruma ulaşma şansım yok ve bu bana çok garip geliyor. Diğer hastaneler ve doktorlar da böyle mi? Tabiki sürekli darlamak değil ama acil durum için bir numara almamız gerekmez mi?
İstanbul. Beylikdüzü medicana’da birkaç doktor buldum da onlardan birine gideceğim muhtemelennerede oturuyorsunuz
Büyükçekmece KolanHangi hastaneye gidiyorsunuz
Sordum ama bir açıklama yapmadı haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışı duyulurken eşimi çağırabilir miyiz dedim. Daha çok duyacak zaten dedi ve çağırmadıkOnları bende kendim sordum ama ultrason görüntüsünde büyüklükle ilgili bilgi var ya ordan bakıyoruz belki o nedenle bir şey söylememiştir .
5+2 bende de var halen adet olcam zannediyorumKasık ağrılarınız devam ediyo mu alt karnımda sızlama hissediyorum ara sıra 7+5'iz