- 29 Eylül 2018
- 119
- 123
- 103
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.821
Bende hamileyim daha doktora gitmedim sat 11 inşallah sağlıklı guzel bir sekilde ilerleriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep cumartesi gidiyorum, Soner beye. Yıldız hanımın randevusu olsa ona giderim bir önceki doğumumu harika yaptırmıştı. dikişleri vs kusursuzdu.ben orada Nil Bilgen'e gidiyorum. Akşamları çalışıyor.
Bende geçen hafta baya kötüydüm ya insanın hayat kalitesi düşüyor resmen , inşallah sizinki de azalırbulantınız iyi ki yokasla bulantıyı istemeyin 2 haftadır çok fenayım
İnşallah öyledir ya hamilelik delilik gibi bir şeymiş resmenBenim ilk hamileliğimde hiç ama hiç mide bulantım olmadı normaldir hersey iyi düşünün![]()
Benim çok kötü ya çok arttı. 12. Haftayı iple çekiyorum o zaman mucizevi bir şekilde geçeceğine inanıyorumBende geçen hafta baya kötüydüm ya insanın hayat kalitesi düşüyor resmen , inşallah sizinki de azalır![]()
Gerçekten biri belirttiği için yazma gücü buldum. Kızlar isteyerek gebe kaldım ama hormonlardan mıdır nedir sürekli kendimi sorgularken buluyorum, başarabilecek miyim, erken miydi, hamilelik çok mu zor geçecekİnşallah öyledir ya hamilelik delilik gibi bir şeymiş resmen![]()
Benimkindede gebelik hariç yazıyor bideiş yerimiz yapıyor bizim tss'yi o yüzden bizim çok karışabildiğimiz bir durum olmuyor maalesef, her sene de farklı şirketle anlaştıkları için olmuyo maalesef![]()
Canım ben de öyleydim ilk gebeliğimde sonra aniden kalbi durdu ve o zaman anladım onu ne kadar çok istediğimi şimdi çok şükür diyorum. Bence bunu sorgulamak bile ne kdar bilinçli anne olacağımızı gösteriyor ve ben şuna da inanıyorum kaç yıl geçerse geçsin hiç bir zaman yüzde yüz hazır hissetmeyeceğiz olan zaman en hayırlı zamanGerçekten biri belirttiği için yazma gücü buldum. Kızlar isteyerek gebe kaldım ama hormonlardan mıdır nedir sürekli kendimi sorgularken buluyorum, başarabilecek miyim, erken miydi, hamilelik çok mu zor geçecekbunları düşünmekten hayatıma odaklanamıyorum artık
Hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza bebişiniz kan sonucunuz kaç çıktı acabaSelammmm kizlarrr bizde geldik temmuz grubunahamişlik netleşti kan testi ile.
28inde keseyi görmeye gidecez belki kalbini bile duyarız dedi doktor![]()
Tşk ederim canım inşallah hepimizin bebişi sağlıkla doğar.Hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza bebişiniz kan sonucunuz kaç çıktı acaba
hayırlı olsun :) sat neydi sizin?Tşk ederim canım inşallah hepimizin bebişi sağlıkla doğar.Beta HCG 107cikti.
İnşallahTşk ederim canım inşallah hepimizin bebişi sağlıkla doğar.Beta HCG 107cikti.
Tşk ederim canımhayırlı olsun :) sat neydi sizin?
Evet canım ben dün verdim kan.süper benim de sat 13 ekim :) yarına doktor randevusu aldım, artık kanda çıkar diye umuyorum o zaman.
Çok haklısınız ya çocuk yetiştirmek zor bi karar o yüzden böyle oluyor sanırımCanım ben de öyleydim ilk gebeliğimde sonra aniden kalbi durdu ve o zaman anladım onu ne kadar çok istediğimi şimdi çok şükür diyorum. Bence bunu sorgulamak bile ne kdar bilinçli anne olacağımızı gösteriyor ve ben şuna da inanıyorum kaç yıl geçerse geçsin hiç bir zaman yüzde yüz hazır hissetmeyeceğiz olan zaman en hayırlı zaman
inşallah canım, çok teşekkürlerEvet canım ben dün verdim kan.Hayırlı haber alırsın inşallah
![]()
başınız sağolsun eğer sizi üzmeyecekse, kalbi durduğunda sizin vücudunuzda herhangi bir belirti oldu muCanım ben de öyleydim ilk gebeliğimde sonra aniden kalbi durdu ve o zaman anladım onu ne kadar çok istediğimi şimdi çok şükür diyorum. Bence bunu sorgulamak bile ne kdar bilinçli anne olacağımızı gösteriyor ve ben şuna da inanıyorum kaç yıl geçerse geçsin hiç bir zaman yüzde yüz hazır hissetmeyeceğiz olan zaman en hayırlı zaman
Ya benim bununla ilgili çok net bi anım var, normalde benim belirtilerimde çok yorgundum sürekli uyuyordum ve mide bulantısı çok hat safhadaydı, birden bire bir gün o kadar normal bi insan haline döndüm ki enerjim mutluluğum geri geldi mide bulantım birden kesildi, eşime ben bugün çok normal bi insan gibiyim ya dedim gülerek hatta. Bi hafta sonra kontrole gittiğimizde öğrendik ki tam o gün kalbi durmuş bebişimizin. Bir kaç gün sonra da göğüs ucumdaki siyahlık tamamen kaybolmuştu, karnımın şişliği de inmişti.başınız sağolsun eğer sizi üzmeyecekse, kalbi durduğunda sizin vücudunuzda herhangi bir belirti oldu mu
Canım ben de öyleydim ilk gebeliğimde sonra aniden kalbi durdu ve o zaman anladım onu ne kadar çok istediğimi şimdi çok şükür diyorum. Bence bunu sorgulamak bile ne kdar bilinçli anne olacağımızı gösteriyor ve ben şuna da inanıyorum kaç yıl geçerse geçsin hiç bir zaman yüzde yüz hazır hissetmeyeceğiz olan zaman en hayırlı zaman