• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba, baskı yapmak için daha çok küçük muhtemelen. bu haftalarda sık idrara çıkma metabolizmanın hızlanmasından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla.
Rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor ve bu yüzden sık idrara çıkma isteği geliyor diyorlar hep bende o yüzden zaten acaba dedim hatta dış gebeliği bile düşündüm umarım normaldir

ara verme süresi duruma göre değişiyor olabilir. ben yaşımdan dolayı zamanla yarışıyorum 😊 o yüzden doktorum bir adet döngüsü bekleyin, sonra tekrar deneyin demişti. ilk sefer öyle yaptık ama o da kürtajla sonuçlandı. bu sefer iki adet döngüsü bekledik, inşallah yine üzülmeyiz.
Ben de hep erteledim yaş 30 u geçti riskler de artıyor tabi🥺 ilk gebeligim 25 yaşındaydı ikinci de ara verince böyle bir durum yasadim.Bundan sonrası için hayırlısıyla aliriz inşallah kucagimiza🤲🏻 Siz şuan hamile misiniz orayı anlayamadim😊

Ben de hep erteledim yaş 30 u geçti riskler de artıyor tabi🥺 ilk gebeligim 25 yaşındaydı ikinci de ara verince böyle bir durum yasadim.Bundan sonrası için hayırlısıyla aliriz inşallah kucagimiza🤲🏻 Siz şuan hamile misiniz orayı anlayamadim😊
daha ben de anlayamadım ahashhah 😊 sabah kan verdim, sonucu bekliyorum.

Gerçekten biri belirttiği için yazma gücü buldum. Kızlar isteyerek gebe kaldım ama hormonlardan mıdır nedir sürekli kendimi sorgularken buluyorum, başarabilecek miyim, erken miydi, hamilelik çok mu zor geçecek :( bunları düşünmekten hayatıma odaklanamıyorum artık
Hayır öyle sorgulama kendini. Yoksa tadını bile çıkaramazsın hamileliğin. Nasipte var ki bu zamanda oldu öyle düşün ❤️

Kızlar prilam’ı gece 2 tane, sabah 1 tane içmeme rağmen asla geçmiyor. Akşama doğru biraz hafifliyor sadece. Başka önerileriniz var mı bulantıyla ilgili?

gebeliği kapsaması için 1 yıl boyunca sigortalı olmanız ve doğum paketini ekletmeniz gerekiyordu. 2. yıl yenilenince doğum paketi otomatik geliyor
Canım her sigorta için geçerli değil onlar anadolu sigortada 1 ay sonra gebe kalmanız ve 6. Ayda aktif oluyor sigorta ve doğumu karşılıyor

Ben özele gidiyorum gebelik teminatlı sağlık sigortam var. Doktor baya bir tahlil istedi d vitamini ve hba1c tahlilini sigorta karşılamadı bende devlette yaptıracağım dedim. Dün 10 tüp kan verdim bugün de devlete randevu almıştım tesadüf buldum pek de bulunmuyor. Ona da danışacağım benim de hiç kesilmedi azaldı böyle rengi normal akıntıya dönüp tekrar değişiyor fln ama şu an bariz kahverengi geliyor dünden beri tekrar. Yani belki başka doktora da gitmek lazım. Tedirgin oluyor insan ilk gebeliğim 2 kimyasal olmuştu benim de.
Canım normalde karşılıyor hangi sigorta acaba seninki

Kızlar 7+2 kontrole gittim kalp atımı vs her şey normal fakat rahim kalp şeklindeymiş. Doktor düşüğe veya erken doğuma sebep olabilir dedi. Daha önce böyle bir şey duyan var mı:(

Eklentiler

• 17631176653087048791977200497336.webp
    17631176653087048791977200497336.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 17631176842366114182517451871405.webp
    17631176842366114182517451871405.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 23
Canım her sigorta için geçerli değil onlar anadolu sigortada 1 ay sonra gebe kalmanız ve 6. Ayda aktif oluyor sigorta ve doğumu karşılıyor
Normal bi sigortaya göre pahalı olmuyor mu bu sigortalar biz eşimle hesaplamıştık normalde muayene sayısı 10u zaten geçiyor sigorta dışında para çıkıyor illaki bazı testleri de karşılaşmıyor zaten nerdeyse hiç sigorta yapmamakla da aynı para çıkıyordu hesapta biz o yüzden yaptırmadık. Bir de allah korusun ama düşük vs yaşayınca yine başa gelirse diye düşünüp vazgeçtik. Sigortanın en mantıklı ve uygun olanı bi yıl önceden normal doğum kapsamlı sigorta yapıp sonraki yıl kullanılanı oluyor bence. Sigortacılar kendini sağlama alıyor 😂

Demekki normal 🤭ne bileyim hamilelik belirtilerinde sık idrara çıkma diyorlar ya hep dış gebelik ihtimalini bile düşündüm sırf bu yüzden 🤦🏻‍♀️ benimde tam tersi sabahları özellikle açken midem çok bulanıyor🥴
Benimde aklıma çok şey geliyor daha kontrole gitmedim insanın aklıma her şey geliyor 😂

Back
X