• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

annem doğumdan önce vurdurmuş 😂 doktorunuz size en uygun zamanı söyler merak etmeyin
İşte kendi takip ettiğim doğum doktorum net bir şey söylemedi. Lekelenmeler geldiği için başka doktora gittim o da ben şimdiye iğne yapardım yani her doktorun görüşü farklı dedi öyle 😂 ortada kaldım bakalım

biz dün denemek istedik ki tamamen birleşme olmadı afedersiniz sadece baş kısmı ile. ama sonrasında alt karnımda kaslarda ağrı başladı hafif ama geçmeyen. bugünde devam ediyor bu ağrı ben de baya bir süre denemeyeceğim gibi duruyor 😂
anlaşılabilir bir durum 😂 herkes bi süre dişini sıksın 😂

Canım ben 4-5 haftalıkken sürekli sıkışık uyanıyordum gece felan da. Şimdi 7 haftalık oldum bu belirti gitti
Normal sanırım boşuna evham yapıyorum 🤭 benim bugün akıntılarım çoğaldı birden geliyor k hastamı oldum acaba diye lavaboya koşuyorum sürekli 😅

normaldir diyorum o zaman bu ağrıya😂
ya bebek yer açıyo kendine kasıklarımızda ağrı olması çok normal 🩷 içimiz rahat etmediği sürece eşlerimiz bizi idare etmeli gerçekten de
Bencede risk gerek yok babalar anlayışlı olmali bu hamilelik döneminde 😊
aynı fikirdeyim 🫠 ben kendi adıma dükkanı kapatmadım ama içime sinmediği yerde kapatırım 😂

Bencede risk gerek yok babalar anlayışlı olmali bu hamilelik döneminde 😊
yok çok şükür eşim çok anlayışlı hatta onun içine hiç sinmiyor ama biraz zorlayan ben oldum 🙈
ya bebek yer açıyo kendine kasıklarımızda ağrı olması çok normal 🩷 içimiz rahat etmediği sürece eşlerimiz bizi idare etmeli gerçekten de
bugün 8li haftalara girdik normalden farklıydı buralarda da olumsuz şeyler çok okuyoruz biraz panik atak var yapmamam lazım ama düşüncelerime engel olamıyorum 🙈

Kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve şimdi belim ağrıyor kasiklarimda hafif ağrı var sizde de oluyor mu dinlenerek mi geçirmemiz gerekiyor bugunleri? İlk hamileliğimde böyle şeyler olduğunu hatırlamıyorum hiç

Kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve şimdi belim ağrıyor kasiklarimda hafif ağrı var sizde de oluyor mu dinlenerek mi geçirmemiz gerekiyor bugunleri? İlk hamileliğimde böyle şeyler olduğunu hatırlamıyorum hiç
Aynı durum bende de var. İlk hamileliğimde ofise gider gelirdim hiç ağrım olmazdı şimdi remote çalışıyorum öğlen evle ilgilenmek için kalkıp biraz yorulunca hemen kasıklarımda ağrı başlıyor. Her hamilelik gerçekten çok farklı. Normaldir diye umuyorum 😅

Canım ayakta çok kalınca aynısını bende yaşıyorum ayakta çok durmamak dinlenmek lazım

Herkese merhaba ben de sanırım temmuz annesi olacağım nasipse. (Tahmini doğum 2 temmuz) 3. Gebeliğim şuan korunmaya rağmen sürpriz bir misafir oldu. Eşim aldırmam için çok ısrar etse de ben böyle bir karar veremedim veremezdim de.. o yüzden de diğer hamileliklerim gibi heyecanlı mutlu geçiremiyorum süreci kendi kendime takılıyordum sonra aklıma burası geldi çünkü kadınlar kulübü her zaman sıcacık ☺️umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, sevgiler 😊

Ağrı oluyor
Herkese merhaba ben de sanırım temmuz annesi olacağım nasipse. (Tahmini doğum 2 temmuz) 3. Gebeliğim şuan korunmaya rağmen sürpriz bir misafir oldu. Eşim aldırmam için çok ısrar etse de ben böyle bir karar veremedim veremezdim de.. o yüzden de diğer hamileliklerim gibi heyecanlı mutlu geçiremiyorum süreci kendi kendime takılıyordum sonra aklıma burası geldi çünkü kadınlar kulübü her zaman sıcacık ☺️umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, sevgiler 😊
ayy hoşgeldinizzz, inşallah sağlıcakla alacağız kucaklarımıza bebişleri 🥰🥰

Ben çok dinlendiğimde de ağrı yaşıyorum ama doktorlar normal dediği için artık düşünmemeye çalışıyorum, doktorların videolarını izlemiştim normalde çok ayakta durunca kaslara kan gidiyormuş ağrı oluyormuş, dinlenince rahime gidip bebeği besliyormuş. Bunu duyduğumdan beri sadece yatıyorum 😂😂

Bulantilardan zaten ayağa kalkamıyorum :/
Az ve sık yemem gerekiyor. Zaten bulantidan çok yiyemiyorum, az yediğim için hemen acıkıyorum, acıkınca da midem bulanıyor. O yüzden az ve sık.
Bu sabah 9bucukta bir tost yedim. Normalde beni öğlen 2ye kadar tutar ama 12de açlıktan midem mahvoldu. Yani 2 saatte bir max. bir şeyler atıştırmak lazım.

Bu akşam avokadolu maki denedim. Çünkü zaten haşlanmış pirinç ve avokado sadece. Midemi de yakmadı.

Bulantisi olan arkadaşlar sizler neler yiyorsunuz?

biz dün denemek istedik ki tamamen birleşme olmadı afedersiniz sadece baş kısmı ile. ama sonrasında alt karnımda kaslarda ağrı başladı hafif ama geçmeyen. bugünde devam ediyor bu ağrı ben de baya bir süre denemeyeceğim gibi duruyor 😂
Neyse en azından denediniz bi nebze de olsa içinizde kalmadı 😂 ama eminim ki bizde denersek benimde kasıklarda ağrım artar hibi hissediyorum biraz sabredeceğiz 😂

İşte kendi takip ettiğim doğum doktorum net bir şey söylemedi. Lekelenmeler geldiği için başka doktora gittim o da ben şimdiye iğne yapardım yani her doktorun görüşü farklı dedi öyle 😂 ortada kaldım bakalım
Ben kürtaj olduğunda ilk 72 saat içinde iğnenin yapılması gerekmiş ama 1 hafta sonraki kontrolde ben hatırlattım o zaman iğneyi yaptılar tamamen rezillik. Bu hamileliğimde doktora sordum kanaman olsa bile ilk 72 saatte yapılması lazım dedi.

Back
X