- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.981
annem doğumdan önce vurdurmuşBenim negatif işte 7+2 yim bir şey vurulmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem doğumdan önce vurdurmuşBenim negatif işte 7+2 yim bir şey vurulmadım
İşte kendi takip ettiğim doğum doktorum net bir şey söylemedi. Lekelenmeler geldiği için başka doktora gittim o da ben şimdiye iğne yapardım yani her doktorun görüşü farklı dedi öyleannem doğumdan önce vurdurmuşdoktorunuz size en uygun zamanı söyler merak etmeyin
MaalesefBenimde aklıma çok şey geliyor daha kontrole gitmedim insanın aklıma her şey geliyor![]()
anlaşılabilir bir durumbiz dün denemek istedik ki tamamen birleşme olmadı afedersiniz sadece baş kısmı ile. ama sonrasında alt karnımda kaslarda ağrı başladı hafif ama geçmeyen. bugünde devam ediyor bu ağrı ben de baya bir süre denemeyeceğim gibi duruyor![]()
Normal sanırım boşuna evham yapıyorumCanım ben 4-5 haftalıkken sürekli sıkışık uyanıyordum gece felan da. Şimdi 7 haftalık oldum bu belirti gitti
normaldir diyorum o zaman bu ağrıyaanlaşılabilir bir durumherkes bi süre dişini sıksın
![]()
Bencede risk gerek yok babalar anlayışlı olmali bu hamilelik dönemindeanlaşılabilir bir durumherkes bi süre dişini sıksın
![]()
ya bebek yer açıyo kendine kasıklarımızda ağrı olması çok normalnormaldir diyorum o zaman bu ağrıya![]()
aynı fikirdeyimBencede risk gerek yok babalar anlayışlı olmali bu hamilelik döneminde![]()
yok çok şükür eşim çok anlayışlı hatta onun içine hiç sinmiyor ama biraz zorlayan ben oldumBencede risk gerek yok babalar anlayışlı olmali bu hamilelik döneminde![]()
bugün 8li haftalara girdik normalden farklıydı buralarda da olumsuz şeyler çok okuyoruz biraz panik atak var yapmamam lazım ama düşüncelerime engel olamıyorumya bebek yer açıyo kendine kasıklarımızda ağrı olması çok normaliçimiz rahat etmediği sürece eşlerimiz bizi idare etmeli gerçekten de
Aynı durum bende de var. İlk hamileliğimde ofise gider gelirdim hiç ağrım olmazdı şimdi remote çalışıyorum öğlen evle ilgilenmek için kalkıp biraz yorulunca hemen kasıklarımda ağrı başlıyor. Her hamilelik gerçekten çok farklı. Normaldir diye umuyorumKızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve şimdi belim ağrıyor kasiklarimda hafif ağrı var sizde de oluyor mu dinlenerek mi geçirmemiz gerekiyor bugunleri? İlk hamileliğimde böyle şeyler olduğunu hatırlamıyorum hiç
Canım ayakta çok kalınca aynısını bende yaşıyorum ayakta çok durmamak dinlenmek lazımKızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve şimdi belim ağrıyor kasiklarimda hafif ağrı var sizde de oluyor mu dinlenerek mi geçirmemiz gerekiyor bugunleri? İlk hamileliğimde böyle şeyler olduğunu hatırlamıyorum hiç
Ağrı oluyorKızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve şimdi belim ağrıyor kasiklarimda hafif ağrı var sizde de oluyor mu dinlenerek mi geçirmemiz gerekiyor bugunleri? İlk hamileliğimde böyle şeyler olduğunu hatırlamıyorum hiç
ayy hoşgeldinizzz, inşallah sağlıcakla alacağız kucaklarımıza bebişleriHerkese merhaba ben de sanırım temmuz annesi olacağım nasipse. (Tahmini doğum 2 temmuz) 3. Gebeliğim şuan korunmaya rağmen sürpriz bir misafir oldu. Eşim aldırmam için çok ısrar etse de ben böyle bir karar veremedim veremezdim de.. o yüzden de diğer hamileliklerim gibi heyecanlı mutlu geçiremiyorum süreci kendi kendime takılıyordum sonra aklıma burası geldi çünkü kadınlar kulübü her zaman sıcacıkumarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, sevgiler
![]()
Ooo baya travma kalır vallaha bence bi süre ayrı kalmaya devamen son kimyasalımda 8 gün gecikme ardından birliktelik sonrası kanamam başlamıştı bizde de biraz travma var çekiniyoruz açıkçası![]()
Neyse en azından denediniz bi nebze de olsa içinizde kalmadıbiz dün denemek istedik ki tamamen birleşme olmadı afedersiniz sadece baş kısmı ile. ama sonrasında alt karnımda kaslarda ağrı başladı hafif ama geçmeyen. bugünde devam ediyor bu ağrı ben de baya bir süre denemeyeceğim gibi duruyor![]()
Ben kürtaj olduğunda ilk 72 saat içinde iğnenin yapılması gerekmiş ama 1 hafta sonraki kontrolde ben hatırlattım o zaman iğneyi yaptılar tamamen rezillik. Bu hamileliğimde doktora sordum kanaman olsa bile ilk 72 saatte yapılması lazım dedi.İşte kendi takip ettiğim doğum doktorum net bir şey söylemedi. Lekelenmeler geldiği için başka doktora gittim o da ben şimdiye iğne yapardım yani her doktorun görüşü farklı dedi öyleortada kaldım bakalım
İnşallah darısı başıma artık :)Maalesefannelik işte
bende ilk kontrolüme pazartesi gideceğim 6+4 oluyor inşallah kalp atışınıda duymuş olurum
![]()