- 27 Mart 2025
- 136
- 114
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.581
Ben yapacağımmmkızlaaar cinsiyet partisi yapacak mısınız ? fikir verir misiniz?
Ben şey düşünüyorum atayım video
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapacağımmmkızlaaar cinsiyet partisi yapacak mısınız ? fikir verir misiniz?
Hollandadan aldımHangi ülkeden aldınız bebek arabasını
ben de levotiron 25 mg kullanıyorum 2 hafta sonra kan verip kontrol ettireceğim. en önemlisi bu ilacı sabah aç karnına kahvaltıdan 30-40 dk önce içmek. 3.29'dan kaça düştü merak ediyorum
zaten benim öncesinde de bu değerlerdeydi aslında hep ilaç kullanmam lazımAynı dozda bende kullanıyorum tek korkum doğumdan sonra tiroid değerleri normale dönecek mi
ara sıra belirti gelip gidebilir kötü düşünmeyin ben 10. haftadayım ben de bir hissedip bir hissetmiyorumYa kızlar 5+3 teyim bugün ve hiçbirşey hissetmiyorum ne kusma ne bulantı salı günü kontrolüm var ama çatlicam nerdeyse herşey yolunda mı diyesizde durumlar nasıldı bu dönemde acaba
Stres yapmamaya çalışıyorum ama gün de geçmiyor ki bir an önce gidip herşey yolunda mı diye baktırayımara sıra belirti gelip gidebilir kötü düşünmeyin ben 10. haftadayım ben de bir hissedip bir hissetmiyorum
Aynıyız sizinleHanımlar merhaba bizde 8+3 olduk fetal DNA yaptıracakmısınız bilginiz var mı hem görüntüleme hem fetal yapan yerler varmış sanırım 2 li teste ihtiyaç kalmıyormuş sizler ne düşünüyorsunuz
İstanbul neden düşünmüyorsunuz? eve gelip alıyorlar kanı şehir dışına da gidiyolar diye biliyorum. ben yaptırmayacağım ama doktorum nevagen firmasını önerdiAynıyız sizinlebende yaptırmak istiyorum natera panorama en önerilen firma. Ben Balıkesir Edremitte yaşıyorum buradaki laboratuvarlara sordum farklı firmalarla çalışıyorlarmış. İzmirde yaptırmam gerekecek ama henüz İzmirde yapan yerede ulaşamadım. İzmirde olup bu firmaya yaptıracak olan varsa banada laboratuvar adı ya da yetkili kişinin iletişim numarasını paylaşabilirse çok sevinirim
![]()
Şehir dışından gelip aldıklarını bilmiyordum. Ailem İzmirde onların yanına gittiğimizde halledebiliriz diye düşündük. Dediğinizi de araştırayım.İstanbul neden düşünmüyorsunuz? eve gelip alıyorlar kanı şehir dışına da gidiyolar diye biliyorum. ben yaptırmayacağım ama doktorum nevagen firmasını önerdi
Ben yapacağımmmdört gözle onu bekliyorum
Ben şey düşünüyorum atayım video
Bende panoramada yaptırmıştım. İş yerime kadar gelmişti hemşire. Hatta iştekiler bilmiyor diye arabasında kanımı almıştı. Allah kısmet ederse yine panoramada yaptırıcam bakalım.Aynıyız sizinlebende yaptırmak istiyorum natera panorama en önerilen firma. Ben Balıkesir Edremitte yaşıyorum buradaki laboratuvarlara sordum farklı firmalarla çalışıyorlarmış. İzmirde yaptırmam gerekecek ama henüz İzmirde yapan yerede ulaşamadım. İzmirde olup bu firmaya yaptıracak olan varsa banada laboratuvar adı ya da yetkili kişinin iletişim numarasını paylaşabilirse çok sevinirim
![]()
Carsambayi bekliyorum artik 2 doktor a baktirdim ayni seyler soylendi bos gebelik olarak dis kese 5+3 te kalmis gorunuyor dedi doktor bakalim hayirlisi ins duruyordur ama yolk kesemiz tektas seklinde bunun iyi birsey oldugu soylendi ama nasip artikinşşalla
tiroidim yüksekti diye hap verdi kullandım düştü6 dan 2.30 yanlış hatırlamıyorsam düştü demiitin ona dedim canım
bende yaptırıcam ama hiç bilgim yok kaçıncı haftada olur dedi doktor veee sizzz bilgi alırsanız ücret falan bilgilendiirir misinizHanımlar merhaba bizde 8+3 olduk fetal DNA yaptıracakmısınız bilginiz var mı hem görüntüleme hem fetal yapan yerler varmış sanırım 2 li teste ihtiyaç kalmıyormuş sizler ne düşünüyorsunuz
valla yorumlarda istanbuldan hataya kan almaya geldiler yazmışlardı şaşırdım ben de 24.000 gibi bi fiyat vermişlerdi bana siz de yine bir sorun istersenizŞehir dışından gelip aldıklarını bilmiyordum. Ailem İzmirde onların yanına gittiğimizde halledebiliriz diye düşündük. Dediğinizi de araştırayım.![]()
Geçen 12+3 de yani 18 nisanda yaptırmışım ben panoramaya. Doktor bunları istemiş. 380 USD vermişim ogün 14751 TL ediyomuş.bende yaptırıcam ama hiç bilgim yok kaçıncı haftada olur dedi doktor veee sizzz bilgi alırsanız ücret falan bilgilendiirir misiniz
ayy lütfen söyle valla çok sevinirim canım ben araştırma konusunda pek iyi değilimmm çoook teşekkür ederiimKuzum her zaman, başka şeyler alacağın zaman da ben aldıklarımı söylerim sana istersen. Biliyosun benim de hikayem benzer sadece bu ekonomide fiyatları görünce üzülmek istemedim, zaten tss de kapsamıyor gebeliği onlar da apayrı masraflar dedim bari buradan düşsün![]()
aldıklarınızı bi koleksiyon falan mı yapsanız yaa bizede fikir olurKuzum her zaman, başka şeyler alacağın zaman da ben aldıklarımı söylerim sana istersen. Biliyosun benim de hikayem benzer sadece bu ekonomide fiyatları görünce üzülmek istemedim, zaten tss de kapsamıyor gebeliği onlar da apayrı masraflar dedim bari buradan düşsün![]()
ben oto koltuk prego 4088 almıştım bebek arabasını da mamma grande 6in1 aldım ikisi toplam 11,5k tuttuayy lütfen söyle valla çok sevinirim canım ben araştırma konusunda pek iyi değilimmm çoook teşekkür ederiim