• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu ağrılar normal demiştinz ama sanki bazı günler ciddi ciddi adet olacak sanıyorum kendimi sizde de var mı ben paranoyaklığa yol mu alıyorum
bazı zamanlar daha da şiddetli ağrı yaşadığım oldu 9. haftadan sonra tamamen geçti o ağrılar şuan hiçbir şekilde ağrı yaşamıyorum

Birde ben 6. Haftada kalp atışını duydum doktor 11.haftaya kadar gelme dedi napacağımı bilemedim
Ne zor bu bekleme işi Allah herkese sabır versin. Ben keseyi bile göremedim, ilk defa betahcg bakılacak, dün aldılar kanı pazartesi çıkar dediler inanılmaz ya çıldırıyorum. Kasıklarım ağrıyor arada kanama mı diye korkuyorum ağrımasa belirtim yok diye üzülüyorum

tiroidim yüksekti diye hap verdi kullandım düştü
Benim normalde tiroidim 1.5 falandı sağlık ocağında beta hcg bakarken onada bakmış 3,5 çıktı doktoruma söyledim oda dediki çok bekliyor sağlık ocağındaki kanlar herkes tiroid çıkıyor dedi ilaç vermedi pazartesi sanırım kendisi tekrar baktıracak yüksek çıkarsa endoktine gönderecekmiş bişey olmaz dedi

Benim normalde tiroidim 1.5 falandı sağlık ocağında beta hcg bakarken onada bakmış 3,5 çıktı doktoruma söyledim oda dediki çok bekliyor sağlık ocağındaki kanlar herkes tiroid çıkıyor dedi ilaç vermedi pazartesi sanırım kendisi tekrar baktıracak yüksek çıkarsa endoktine gönderecekmiş bişey olmaz dedi
been özel hastanede vermiştimm dediği gibi sağlık ocağı fazla çıkarmış olabilir umarımda öyledirr

Bu haftada zınk diye kesilmesi normal mi benim ilk gebeliğimde tam 16 hafta sürdü, ramdevu aldım bir saate gidiyorum zaten içim rahat etmedi
kuzum benimde bi sabah kalktım midem bulanmadı rahatça yemek yedim falan kasıklarımda ağrı kesildi kontrolümde vardı zaten sağlıklıydı herhangi bi sorun olmadı. doktordan çıkınca haber et bizi 🤲

Back
X