• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
İnanılmaz boyutlarda yaşıyorum hem de. Ben çözemedim valla özellikle geceleri karnım 5 aylık gibi şişiyor gazdan. Ama sabah normale dönüyor. Valla bir çare bulan varsa ben de bilmek isterim😄

İnanılmaz boyutlarda yaşıyorum hem de. Ben çözemedim valla özellikle geceleri karnım 5 aylık gibi şişiyor gazdan. Ama sabah normale dönüyor. Valla bir çare bulan varsa ben de bilmek isterim😄
Benimde o şekilde gaz problemim var 6+5 deyim
Aynı zamanda kaşık ağrım var sizde yaşıyormusunuz kasık ağrısını

Of ben sadece hamur yiyebiliyorum maalesef gebelik öncesi aşırı sağlıklı beslenirdik eşimle balıklar sebzeler şimdi marketten dondurulmuş şeyler kurtarıcım oldu maalesef asla yiyemiyorum eşim sağolsun yemekleri yapıyor ama sabahları mide bulantısı yaşamazken akşamları mahvoluyorum vicdan azabı yaşıyorum biraz ama inşallah 12.haftadan sonra geçer diye umuyorum

Bende de öyle. Balık yemeyeli 3 hafta olacak. Eşim çok özledim senin yemeklerini diyor, o da bu durumdan etkilendi.

-Makarna yiyorum.
-Domates, domatesli salçalı soslar yiyemiyorum.
-Bugün dünden dışarıdan ismarladigimiz pilav vardı. 1 haftadır ilk defa kendimi zorladım ve sade mantar soteledim sogansiz. Onu düz pilavla karıştırdım üstüne biraz kadar randeledim. Fena olmadı yiyebildim.
-Yayla çorbası yapmıştım geçen hafta ama mideme çok iyi gelmiyor yoğurt. Onu da bitiremedim.
-Sabah kahvaltısı maalesef kruvasan veya tost. Öyle domates peynir zeytin salatalıkli kahvaltı hayal oldu.
-Bugün biraz kendimde güç bulabilirsem mercimek çorbası denemek istiyorum. Midemi yakmaz diye düşündüm. Ama gaz yapabilir.
-sanirim en risksiz olan peynirli sade makarna.

Kızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Aşırı gaz var bende de dün karnım 6aylik hamile gibi sismisti ama sabaha geçmiş oluyor, kefir ve kahvedeki sütü laktozsuz tüketiyorum ona rağmen gaz oluyor olabildigince dikkat ediyorum ama hep gaz var, chatgbtye sorduğumda normal diyor bu aylarda hormonların ve bagirsak hareketlerinin etkisiymiş🥲

Bulantısı olan kızlar, neler yiyorsunuz? Birbirimize fikir verelim.
Tost, simit, sade makarna, krem peynir, haşlanmış patates gibi şeyler yiyebiliyorum. Bir de tuzsuz sele siyah zeytin. Çok yağlı olmayan hamur işi poğaça, gözleme vs de yiyebiliyorum. Zorla muz ve elma da yemeye çalışıyorum . Ama ne yersem bulantı asla geçmiyor ve akşama doğru da mide gazı(sürekli geğirme var) ve şiddetli mide yanmasına çeviriyor. Sulu yemek yemeyi, çorba içmeyi çok özledim.

Tost, simit, sade makarna, krem peynir, haşlanmış patates gibi şeyler yiyebiliyorum. Bir de tuzsuz sele siyah zeytin. Çok yağlı olmayan hamur işi poğaça, gözleme vs de yiyebiliyorum. Zorla muz ve elma da yemeye çalışıyorum . Ama ne yersem bulantı asla geçmiyor ve akşama doğru da mide gazı(sürekli geğirme var) ve şiddetli mide yanmasına çeviriyor. Sulu yemek yemeyi, çorba içmeyi çok özledim.
Eksigi vardir fazlasi yoktur… insallah gecer bian once

Daha yeniyiz ya bulucaz insallah kesfedicez zamanla düzenimiz olur ya da duzensizlik düzenimiz olur bence pilav az yağlı vs iyi oluyor bi de sade patates firinda makarna da iyi sade tost galeta bunlar iyi ben sabah cok peynir yedim kalsiyum vs diye öğlen affedersiniz ishal oldum peynir vs laktoz intoleransinjz da varsa cok da yiyemiyorsunuz yine ayran yoğurt en iyisi
Canımız da çekiyor basen bugun mesela domatesli soğanlı söğüş salatası cekti yiyim dedim soğan mahvetti suan mercimek çorbası da icmesi iyi ama sonrasi bazen şişkinlik vs oluyor en iyisi tavuk suyu sehriye çorbası sanirim haftasonundan yapıp tüm hafta içmek lazim

Akşamları benim de sinsi bulantı, midede yanma hissi, ağzımın içi ekşi oluyor sanki gerçekten akşam olunca hayatı sorguluyorum. Bir şeyler yemeye çalışıyorum diğer taraftan sanki midem ağzıma geliyor gidiyor tuhaf bir şekilde geğirme hissi gibi ama olmuyor da öyle bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bende de öyle. Balık yemeyeli 3 hafta olacak. Eşim çok özledim senin yemeklerini diyor, o da bu durumdan etkilendi.

-Makarna yiyorum.
-Domates, domatesli salçalı soslar yiyemiyorum.
-Bugün dünden dışarıdan ismarladigimiz pilav vardı. 1 haftadır ilk defa kendimi zorladım ve sade mantar soteledim sogansiz. Onu düz pilavla karıştırdım üstüne biraz kadar randeledim. Fena olmadı yiyebildim.
-Yayla çorbası yapmıştım geçen hafta ama mideme çok iyi gelmiyor yoğurt. Onu da bitiremedim.
-Sabah kahvaltısı maalesef kruvasan veya tost. Öyle domates peynir zeytin salatalıkli kahvaltı hayal oldu.
-Bugün biraz kendimde güç bulabilirsem mercimek çorbası denemek istiyorum. Midemi yakmaz diye düşündüm. Ama gaz yapabilir.
-sanirim en risksiz olan peynirli sade makarna.
Aynı durumdayım evdekiler yemeğe hasret kaldı, birde benim çocuğum var ayrıyeten o da ihmal olmuş oluyor mental sağlığım çok zarar görüyor benimde bu durumda kendimi yetersiz hissediyorum

Normal fiyatlarını bilmediğim için indirimi de anlamıyorum şu an ben tamamen ilgimin dışında bir alan bunlar 😅 burada paylaşın bari indirimleri baya fiyatı düşenleri azar azar başlayalım 😅
Ya baya fark var, normalde almayın derler ya 😂 ben o fiyat farkına dayanamadım. Maxi cosi leonayı benim arkadaşım 1.5 sene önce bu indirimlerdeki fiyata almıştı bakın 1.5 sene önceki fiyat. İndirim sonrası baya artıcak bence, tabiki insan risk bitsin rahat rahat alsın istiyor ama her parçaya sürekli 2-3katı fazla para vermek de çok ekonomi sarsıcı. Bence büyük parçalar alınabilir diye düşünüyorum, ben abartıp her şeyi aldım ama büyük parçalar çok kârlı 😅

Selam kızlar,

Hamilelikten sonra doğal ürünler kullanmayı öneriyorlar. Bu ilk hamileliğim olduğu için biraz yardıma ihtiyacım var. Bebek için zararsız olacağını bildiğiniz kozmetik ürünlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Şampuan, diş macunu, mümkünse oje ve aseton gibi ürünler başta olmak üzere örnekleri çoğaltabiliriz.

Teşekkürler! 💕
Kuzum doktor bana oje ve asetonda sorun yok demişti, diş macunu ben siveno organik olanını aldım. Bioderma ve avene güneş kremi aldım. Zaten yüzümün her yeri sivilce onun dışında nemlendirici kullanıyorum elimde kiehls vardı o bitsin clinique ya da biodermaya geçeceğim. Caudalie de baya iyi vinoclean ürünleri

Merhaba birsey sirabilirmiyim ben en son 27 ekimde regl oldum 24 kasimda 1007 hamilelik ogrendim ilk hqmileligim haftaya cuma randevu qldim kalp atisi ve kese birlikte gorme sansim sizce nedir

Back
X