- 27 Mart 2025
- 136
- 114
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.681
Ya ben ezelden beri bu problemi yaşıyorum tuvalete Saatlerce kalıyom hahahaKızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben ezelden beri bu problemi yaşıyorum tuvalete Saatlerce kalıyom hahahaKızlar gaz sıkıntısı yaşayan var mı?? Varsa ne işe çözüyorsunuz
Açıkçası 4+1 sin şuan bilmiyom ki belki çok görünmeye bilirde genelde 5 buçuk 6. Haftalarda sonra gözükmeye başlıyorMerhaba birsey sirabilirmiyim ben en son 27 ekimde regl oldum 24 kasimda 1007 hamilelik ogrendim ilk hqmileligim haftaya cuma randevu qldim kalp atisi ve kese birlikte gorme sansim sizce nedir
Ya dikkat etmek gergerçekten yediklerimize miğdemizi yormayan şeyler yiyelim ballarSoğan mümkün değil. Mideler aşırı hassas. Geçen bir sebzeli köfte almış eşim. Içine bol kimyon koymuşlar. Mahvoldum kimyondan.
Hic gitmedim acilde kanida verdim insan emin olamiyor tsk ederim cevap icinAçıkçası 4+1 sin şuan bilmiyom ki belki çok görünmeye bilirde genelde 5 buçuk 6. Haftalarda sonra gözükmeye başlıyor
Yatarken biraz başın hafif yukarda olsun yatmaya iki saat kala ağır yemekler yememeğe çalış hafif beslen belki iyi gelir ben öyle yapıyorum ama bana gün içerisinde bu ili gündür bir mide bulantısı geliğii ayy allahım yediğimden tiksiniyorum sonraAkşamları benim de sinsi bulantı, midede yanma hissi, ağzımın içi ekşi oluyor sanki gerçekten akşam olunca hayatı sorguluyorum. Bir şeyler yemeye çalışıyorum diğer taraftan sanki midem ağzıma geliyor gidiyor tuhaf bir şekilde geğirme hissi gibi ama olmuyor da öyle bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.
Ban arada yaşıyorum ya iş yaptığımda yada yatığımdaBenimde o şekilde gaz problemim var 6+5 deyim
Aynı zamanda kaşık ağrım var sizde yaşıyormusunuz kasık ağrısını
Normal kuzum 5+2de sadece keseyi görmen, haftaya bebişi görmeye başlarsınHanımlar 5+2 de doktora gittim kese 15mm idi ama bebeğe dair bişey gözükmedi normal mi doktorum 25mmye kadar görünür dedi biraz korktum açıkçası
İnşallah çok korktum boş gebelik riski geldi aklıma direk ama şimdi içim rahatladı çok teşekkür ederimmNormal kuzum 5+2de sadece keseyi görmen, haftaya bebişi görmeye başlarsın![]()
Bulantının yoğunluğu her gün değişiyor dediğin gibi bi gün yetiyo 2 hap bi gün bana mısın demiyoBen günde üç içiyorum nafile sadece iki gündür nispeten azaldı inş geri gelmez yoksa direkt yataklığım ben
Kuzum geç döllenme olabilir neredeyse bir hafta oynuyor bebiş büyüdükçe ya ölçüm farkı satına gelir ya da geç döllenmedir böyle devam edebilir.Kızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
Günaydın. Dpo8deyim. Yorumunu görünce sormak istedim, sağ tarafımda kasık bölgesinde bazen şiddetli, bazen kas gerginliği gibi ağrı var. Sağ kısmı etkileyen bir yoğunluk bele doğru, bazen sağ bacağımın üst kısmına da gerginlik veren. Uyurken sağ kasık kısmındaydı, uyandığımda gün boyu biraz daha yayıldı. Bugün de azalmış. Farklı hiçbir şey yapmadım. Yerleşme olsa böyle ağrılar olabilir mi?Bel ve kasık ağrısı bende de vardı doktorunuz akıntılara da önemsiz demiş canınızı hiç sıkmayın içiniz ferah olsunbenim bel ağrılarım baya azaldı 6+6dayım bugün ama kasık ağrısı devam ediyor hala, hiç tedirgin olacağınız bir şey yok hamileliğinizin keyfini çıkarın
![]()
Yerleşme sürecinde benim olmuştu. Sağ kasığımdan aşağı inen bacak ağrısı şiddetli bazen hafif sızlama. Sonra bir baktık bebek sağ tarafa yerleşmiş :) 9. haftaya girdim, hala ağrıyorGünaydın. Dpo8deyim. Yorumunu görünce sormak istedim, sağ tarafımda kasık bölgesinde bazen şiddetli, bazen kas gerginliği gibi ağrı var. Sağ kısmı etkileyen bir yoğunluk bele doğru, bazen sağ bacağımın üst kısmına da gerginlik veren. Uyurken sağ kasık kısmındaydı, uyandığımda gün boyu biraz daha yayıldı. Bugün de azalmış. Farklı hiçbir şey yapmadım. Yerleşme olsa böyle ağrılar olabilir mi?
Kişiden kişiye çok değişiyor bende kasık ağrısından ziyade kasık bölgemde şişkinlik çok vardı öyle hissetmiştim, bir iki gün sonra erken gebelik testlerinde silik çıkabilirr sizin deGünaydın. Dpo8deyim. Yorumunu görünce sormak istedim, sağ tarafımda kasık bölgesinde bazen şiddetli, bazen kas gerginliği gibi ağrı var. Sağ kısmı etkileyen bir yoğunluk bele doğru, bazen sağ bacağımın üst kısmına da gerginlik veren. Uyurken sağ kasık kısmındaydı, uyandığımda gün boyu biraz daha yayıldı. Bugün de azalmış. Farklı hiçbir şey yapmadım. Yerleşme olsa böyle ağrılar olabilir mi?
Rahimin sağ tarafına mı?? Sağdan mı yumurtlama gördünüz de o şekil oldu acaba :)) Yaa Allah bağışlasın. Bana da umut oldu. Sat ne zamandı. Hangi ayda doğum planlanıyor Allah’ın izniyleYerleşme sürecinde benim olmuştu. Sağ kasığımdan aşağı inen bacak ağrısı şiddetli bazen hafif sızlama. Sonra bir baktık bebek sağ tarafa yerleşmiş :) 9. haftaya girdim, hala ağrıyor
Ağzınızdan baş damlıyorrKişiden kişiye çok değişiyor bende kasık ağrısından ziyade kasık bölgemde şişkinlik çok vardı öyle hissetmiştim, bir iki gün sonra erken gebelik testlerinde silik çıkabilirr sizin de![]()
Evet, rahmin sağ tarafına doğru görüldü kese :) İnşallah Haziran sonunda doğum. Darısı başınızaRahimin sağ tarafına mı?? Sağdan mı yumurtlama gördünüz de o şekil oldu acaba :)) Yaa Allah bağışlasın. Bana da umut oldu. Sat ne zamandı. Hangi ayda doğum planlanıyor Allah’ın izniyle![]()