- 25 Ekim 2025
- 462
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.701
Ya ikizler olur ya yengeç hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet, rahmin sağ tarafına doğru görüldü kese :) İnşallah Haziran sonunda doğum. Darısı başınıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ikizler olur ya yengeç hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet, rahmin sağ tarafına doğru görüldü kese :) İnşallah Haziran sonunda doğum. Darısı başınıza![]()
İki bardak kefir bende her şeyi çözüyor. ÖneririmYa ben ezelden beri bu problemi yaşıyorum tuvalete Saatlerce kalıyom hahahagaz yapıcı yememeye dikkat et çıkartmasında yardımcı olcak şey açıkçası çok şey var hamişiz diye biraz zor oluyor doktor lamayı tavsiye edermi bu hamilelikte bilmiyom ama hamile olmadan önce ben öyle yapıyordum rahatlıyordum doktora bir danış derim balım
Merhaba benim sat 7 ekim benim de 7+6 olmam gerek ama 6+6 yım usg ye göre geç döllenme benimki de. Yumurtlamanız beklenen tarihten 3-4 gün sonra olmuştur. O yüzden bu şekilde çıkıyor.Kızlar bat 7 ekim , normalde 7+6 haftayi bitirmek üzereyim hesaplarima göre. Bugun kalp atışı için gittigimde bebek ölçümü icin
6 +5 dedi. Bu hesaplamayi anlamadim. Devlet olduğu icin cok soru soramiyorsunda.
Benim için Dpo 12 erkendi mesela ben daha geç öğrendim eğer regliniz düzenli ve 28 günde bir ise uygun olabilir ama daha uzunsa, benim 36 günde bir, ben dpo 16 da öğrendim öncesi bütün testlerim negatifti. Durabilirseniz regl gününüze kadar bekleyin derimAğzınızdan baş damlıyorrDpo12’de yapmak istiyorum inşallah. Teşekkür ederim. Sizin kaç hafta?
Kısaca şöyle özetleyeyim onu 2 yıldır evliyim üç aydır düşünüyoruz. Saat gibi 28 gündü. Denemelerle beraber 35’e çıktı:)) Yumurtlamayı 20. Günde görüp 2 hafta da ileri gidince, ileri attı dediğiniz gibi.Benim için Dpo 12 erkendi mesela ben daha geç öğrendim eğer regliniz düzenli ve 28 günde bir ise uygun olabilir ama daha uzunsa, benim 36 günde bir, ben dpo 16 da öğrendim öncesi bütün testlerim negatifti. Durabilirseniz regl gününüze kadar bekleyin derim![]()
korunmayı bırakınca vücut alışma sürecine giriyor diyorlar o yüzden gecikme olması normal diye okudum hep. sabredebilirseniz regl gününüzü bekleyin erken yapınca çıkmayınca üzülüyor insanKısaca şöyle özetleyeyim onu 2 yıldır evliyim üç aydır düşünüyoruz. Saat gibi 28 gündü. Denemelerle beraber 35’e çıktı:)) Yumurtlamayı 20. Günde görüp 2 hafta da ileri gidince, ileri attı dediğiniz gibi.
9+2yiz bugünAğzınızdan baş damlıyorrDpo12’de yapmak istiyorum inşallah. Teşekkür ederim. Sizin kaç hafta?
Üzülebilirim gerçekten. 10’lu awoxum açılmamış duruyor dpo8 :) Regl günü ve takibinde yaparım o zaman. Her şeyi yaşamak gerekmiyor biraz da akıl almak lazım. Teşekkür ederimkorunmayı bırakınca vücut alışma sürecine giriyor diyorlar o yüzden gecikme olması normal diye okudum hep. sabredebilirseniz regl gününüzü bekleyin erken yapınca çıkmayınca üzülüyor insan
ben çok üzüldüm herkes dpo 12'de öğreniyor demekki hamile değilim diye düşünüp durdumÜzülebilirim gerçekten. 10’lu awoxum açılmamış duruyor dpo8 :) Regl günü ve takibinde yaparım o zaman. Her şeyi yaşamak gerekmiyor biraz da akıl almak lazım. Teşekkür ederim![]()
![]()
Maxi cosi bebek arabası aldınız mı ona biraz ağır diyorlar bende bakıyorumYa baya fark var, normalde almayın derler yaben o fiyat farkına dayanamadım. Maxi cosi leonayı benim arkadaşım 1.5 sene önce bu indirimlerdeki fiyata almıştı bakın 1.5 sene önceki fiyat. İndirim sonrası baya artıcak bence, tabiki insan risk bitsin rahat rahat alsın istiyor ama her parçaya sürekli 2-3katı fazla para vermek de çok ekonomi sarsıcı. Bence büyük parçalar alınabilir diye düşünüyorum, ben abartıp her şeyi aldım ama büyük parçalar çok kârlı
![]()
Siveno diş macunu, ıncıa roll on, ıncıa çatlak kremi.Bitkisel olarak zıaga otacı şampuanlar olabilir.Mineral güneş kremi solante pregna, avene mineral, bioderma mineral olabilir.Yine siveno güneş kremi de olabilir %100 doğal nan nano fiziksel korumalı.Oje ve asetonda fikrim yokSelam kızlar,
Hamilelikten sonra doğal ürünler kullanmayı öneriyorlar. Bu ilk hamileliğim olduğu için biraz yardıma ihtiyacım var. Bebek için zararsız olacağını bildiğiniz kozmetik ürünlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Şampuan, diş macunu, mümkünse oje ve aseton gibi ürünler başta olmak üzere örnekleri çoğaltabiliriz.
Teşekkürler!![]()
Suya doğum da acılıdır diye korkuyorum birde suyun içinde teksinSuda doğum yap yada normal doktorun önermediği zaman zezaryanı tercih etme çünkü çok sancılı bir süreç annemden biliyorum
Siz de sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah.ben çok üzüldüm herkes dpo 12'de öğreniyor demekki hamile değilim diye düşünüp durdumama benim minnak dpo 16da tam bat günümde onu öğrenmemi istemiş
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız
![]()
Kızlar bence diş macunu o kadarda riskli değil ya ben normal rol on ve diş macununa devam ediyorum. Oje ve aseton kullanmıyorum çünkü tırnaktan direk emiliyor aseton. Çatlak kremi de kullanmadım çünkü bence bu genetik tamamenSiveno diş macunu, ıncıa roll on, ıncıa çatlak kremi.Bitkisel olarak zıaga otacı şampuanlar olabilir.Mineral güneş kremi solante pregna, avene mineral, bioderma mineral olabilir.Yine siveno güneş kremi de olabilir %100 doğal nan nano fiziksel korumalı.Oje ve asetonda fikrim yokben çatlak kremlerimi de araştırıp aldım isteyen varsa önerebilirim
![]()
Canım betahcg kaç çıkmıştı ultrasonda görüntüleyebilmişler miydi şu an kaç haftadasınBugün kanamam başladı kızlar baya adet gibi oluyorum![]()
Solantenin dokusu nasıl, bioderma ya da avenedeki gibi ruha benzetiyor muSiveno diş macunu, ıncıa roll on, ıncıa çatlak kremi.Bitkisel olarak zıaga otacı şampuanlar olabilir.Mineral güneş kremi solante pregna, avene mineral, bioderma mineral olabilir.Yine siveno güneş kremi de olabilir %100 doğal nan nano fiziksel korumalı.Oje ve asetonda fikrim yokben çatlak kremlerimi de araştırıp aldım isteyen varsa önerebilirim
![]()
Diş macunları çok yüksek oranda florür içeriyo , bizim için de zararlı normalde ama bebeğe geçtiğine ve büyüme geriliği yaptığına dair çalışmalar varmış. Doktorlar 8-9. Haftalardan sonra değiştirin diyor genelde. Bizim ilk bebiş olunca insan doktor ne dese aa öyle mi diyip hemen değiştiriyor demek ki öyle yapmamak lazımKızlar bence diş macunu o kadarda riskli değil ya ben normal rol on ve diş macununa devam ediyorum. Oje ve aseton kullanmıyorum çünkü tırnaktan direk emiliyor aseton. Çatlak kremi de kullanmadım çünkü bence bu genetik tamamenilk gebeliğimde sadece bir tane çatlak oldu. Güneş kremi de oğlumun kremini ebebekten almıştık onu kullanıyorum
Onun dışında çok sağlıklı besleniyorum, çay kahve hiç içmiyorum böyle![]()
Maxi cosi arkadaşımın var ama ben de deneyimledim o kullanırken, biraz ağır evet ben cybexi daha çok hafif buluyorum bence daha rahat ama maxi cosi de öyle çok ağır kolum koptu derecesinde de değil bence, hafiflik sizin için önemliyse bi cybex eezy twist 2 yi bir deneyin mağazalarda ben öneririimMaxi cosi bebek arabası aldınız mı ona biraz ağır diyorlar bende bakıyorum