• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben temmuzdan beri kullanıyorum o zaman kimyasal geçirmiştim hiçbir doktor bırakmamamı söyledi o zamandır devam ediyorum bakalım 12. haftada gidince değiştiricek mi 😂
Sen düşündüğün için tekrardan bıraktırmamıstır ben demir biraz düşük diye kendim baslamıstım kafadan içeriği zengin bir demir ilacıydı kafamda da yoktu gebelik enfeksiyon var dıe spirali çıkardım mecburiyetten ilaç kullanıyordum 21 inde olan tek ilişki öncesi yasaktı fitil kullandım için ogün olan tuttu şansa korunmamıstık 21 ise yumurtlama olduğunu akşam başlayan agrıdan akıntıdan anladım öyle şiddetliydi ki 22 si öğlen doktora gittim korkudan sol tarafımı felç etmişti yürüyemiyordum o derece 22 si işte doktor rahim temiz hiç bir sıkıntı yok yumurtlaman olmuş öyle bir görüntü var dedi hiç aklıma gelmedi tutacagı nasipten öte yol yok oğlumda ovu testi ile 5.denemede olmuştu ozaman reglim yeni oturuyordu kilo verdiğim için tek yumurtalıkta pkoda var hemde solda bu gebelegimde yumurtladıgım taraf bebekte solda baştan beri hala bazen rüya gibi geliyor

Uyy minacık dah büyük hallerinide göreceği daha ayy çok sabırsızlanıyorumm
Evet ama öyle hızlı ki zaman gerçekten zaman nasıl geçecek nezaman doğacak doğdu nezaman büyüyecek derken öyle hızlı ilerliyor ki bugünlerin kıymetini ve keyfini çıkarmak lazım sonra insan özlüyor 🥰

Sen düşündüğün için tekrardan bıraktırmamıstır ben demir biraz düşük diye kendim baslamıstım kafadan içeriği zengin bir demir ilacıydı kafamda da yoktu gebelik enfeksiyon var dıe spirali çıkardım mecburiyetten ilaç kullanıyordum 21 inde olan tek ilişki öncesi yasaktı fitil kullandım için ogün olan tuttu şansa korunmamıstık 21 ise yumurtlama olduğunu akşam başlayan agrıdan akıntıdan anladım öyle şiddetliydi ki 22 si öğlen doktora gittim korkudan sol tarafımı felç etmişti yürüyemiyordum o derece 22 si işte doktor rahim temiz hiç bir sıkıntı yok yumurtlaman olmuş öyle bir görüntü var dedi hiç aklıma gelmedi tutacagı nasipten öte yol yok oğlumda ovu testi ile 5.denemede olmuştu ozaman reglim yeni oturuyordu kilo verdiğim için tek yumurtalıkta pkoda var hemde solda bu gebelegimde yumurtladıgım taraf bebekte solda baştan beri hala bazen rüya gibi geliyor
ay maşallah 🧿 işte Rabbim ol diyince oluyor yiyecek ekmeği varmış demekki size sürpriz yapmış sağlıkla büyüsün gelsin.

benim iki yumurtalıkta da pcos var normalde biz hemen olmaz diye düşünüyorduk. ilki kimyasal olunca doktorlar hamile kalabiliyosun bu kadar pcos yapısına rağmen korunma hemen ilk bebeğini doğur dediler hemen yine ilk denemede tuttu bizimde çok şükür 🧿🩷

ay maşallah 🧿 işte Rabbim ol diyince oluyor yiyecek ekmeği varmış demekki size sürpriz yapmış sağlıkla büyüsün gelsin.

benim iki yumurtalıkta da pcos var normalde biz hemen olmaz diye düşünüyorduk. ilki kimyasal olunca doktorlar hamile kalabiliyosun bu kadar pcos yapısına rağmen korunma hemen ilk bebeğini doğur dediler hemen yine ilk denemede tuttu bizimde çok şükür 🧿🩷
Gerçekten öyle bunu bir kez daha anladım ben ilk gebeligimde de evlendigim ilk ay kalmıstım cok ve hızlı kilo almadıgım sürece hep düzenli regl oldum sadece kilo bozuyor benim hormonları pkom cok ileri seviye değil şükür ama olsada pko ile gebe kalmak zor imkansız falan değil hatta yumurta daha fazla bulunduğu için aynı anda çift taraflı ve fazla sayıda yumurtlaya biliyoruz mesela oğluma gebe kaldıgım aydan 1 ay öncesi 2 kere yumurtlamıstım 4 gün arayla oğluma gebe kaldığım ayda çift taraflı yumurtlamıstım hem sağ hem sol
Maşallah birde saglıkla alalım kucagımıza inşallah 🤲🥰

Kızlar benim bi de saçlarım elektrikleniyor sizde de oluyor mu? Yani o kadar elektrikleniyor ki ya havaya kalkıyor ya da ağzıma yüzüme yapışıyor ayıramıyorum 😂😂
Elektirikleniyor kupkuru çalı gibi oldu cansız solgun kırılgan cok dökülüyor yatıştırıcı serum kullanıyorum bırde saç yagı ona rağmen böyle sürmeyince tamamen elektirik çarpmış gibi geziyorum çünkü 😂

Elektirikleniyor kupkuru çalı gibi oldu cansız solgun kırılgan cok dökülüyor yatıştırıcı serum kullanıyorum bırde saç yagı ona rağmen böyle sürmeyince tamamen elektirik çarpmış gibi geziyorum çünkü 😂
Evet yaa. Ben de saç yağıyla kontrol altına almaya çalışıyorum. Yeni yıkadığım saçlarım yağlı gibi gözüküyor öyle de. Valla isyandayım bu konuda 😂 5+6 bugün benim. Ne zaman geçer acaba ya

Evet yaa. Ben de saç yağıyla kontrol altına almaya çalışıyorum. Yeni yıkadığım saçlarım yağlı gibi gözüküyor öyle de. Valla isyandayım bu konuda 😂 5+6 bugün benim. Ne zaman geçer acaba ya
Haha evet malesef son gebelik üzerinden baya geçti oğlum 5 yasında oyüzden net hatırlamıyorum ama doğuma kadar gecmeyedebilir 😂 bende 7+6 yım bugün

Siveno diş macunu, ıncıa roll on, ıncıa çatlak kremi.Bitkisel olarak zıaga otacı şampuanlar olabilir.Mineral güneş kremi solante pregna, avene mineral, bioderma mineral olabilir.Yine siveno güneş kremi de olabilir %100 doğal nan nano fiziksel korumalı.Oje ve asetonda fikrim yok🫣 ben çatlak kremlerimi de araştırıp aldım isteyen varsa önerebilirim 💕
Çatlak kremi olarak ne aldınız acaba?

Kızlar 8. Haftadayım karnım çok kaşınıyor acaba folikasit alerji yapmış olabilir mi varmı böyle benim gibi karnı kaşınan ya bu kadar erken karın kaşınmaz diye düşünüyorum başkada bi folikasit geldi aklıma

Back
X