- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.981
evet hemde nasıılllBizde de aynı şekilde bi de erkek hissedenlere sinir oluyorum sizde de oluyo mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemde nasıılllBizde de aynı şekilde bi de erkek hissedenlere sinir oluyorum sizde de oluyo mu![]()
Su içiyorum bol bol miğdem bulanıyor yemek yiyemiyorumsu icmeyi azaltmayin. Susuzluk tansiyon düsürüyor.
Ben de aynıyım. Yemek yiyebilmeyi çok özledim. Ne kadar büyük bir nimetmis sağlıkla yemek yiyebilmek... Allah yardımcımız olsun.Su içiyorum bol bol miğdem bulanıyor yemek yiyemiyorum![]()
Ben. Bende sinsi bir bulantı da yok. Ama mide yanmam çok oluyor. Yine de aldırış etmiyorum, sürekli yiyorum :) özellikle karbonhidrat istiyor sürekli canım….İştahı açılan var mı aramızda, sinsi bir bulantı sabah saatlerinde oluyor fakat günün geri kalanında sürekli bir şeyler yemek istiyorum![]()
Başınız sağ olsun, Allah güç versin size. Hassas bir konu ama ben olsam ilerde pişman olmamak için giderdim. Yine de siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın, en önemlisi o şu an.Dün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah kendinizi iyi hissederseniz gidin sonuçta babanız son olan göreviniz ilerde pişman olmazsınız Rabbım günahlarını affetsin inşallahDün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
Nerede oturuyprsunuz? Ben alife gidiyorum eryaman garın oradakineKızlar Ankara'da doktor önerisi olan var mı acaba
Şuan ikiside yok ilk bebişim olduğu için sağlıklı olsun yeter tek duam o yöndeBel ağrısı yatarken de olunca cinsiyeti erkek oluyormuş dile bir hurafe öğrendim bugün kızlar![]()
mide yanmasını bende yaşıyorum ama hamilelik öncesinde de benzer şikayetler yaşadığım için onu belirtiden saymıyorum sanırım :) aynı şekilde benimde ne tatlı ne ekşi sürekli hamur işi karbonhidrat ağırlıklı bir şeyler istiyor canım (sayamıyorum hiçbirimizin canı çekmesin)Ben. Bende sinsi bir bulantı da yok. Ama mide yanmam çok oluyor. Yine de aldırış etmiyorum, sürekli yiyorum :) özellikle karbonhidrat istiyor sürekli canım….
Benim de son adet tarihim 20 ekimMerhaba herkesebizde bugün keseyi gördük 6+0 da inşallah kontrol randevumuzda kalp atışını da duyarız
20 ekim son adetim bende hep kız hissesiyorumm
Chatgbt’ye sordum, vücudun ekstra enerji harcadığı için karbonhidrat istiyor, çok normal dedi :) sıkıntı yokmuş yani. Kendimizi tutup her canımız çektiğinde yemezsek tabiimide yanmasını bende yaşıyorum ama hamilelik öncesinde de benzer şikayetler yaşadığım için onu belirtiden saymıyorum sanırım :) aynı şekilde benimde ne tatlı ne ekşi sürekli hamur işi karbonhidrat ağırlıklı bir şeyler istiyor canım (sayamıyorum hiçbirimizin canı çekmesin)
Hayırlı olsun şimdiden evet çok normal bende de belirti yok şu an sadece bir kaç gece göğüs hassasiyeti oldu o kadar belki kalp atışı da duyarsın 5inde gittiğindeBenim de son adet tarihim 20 ekimben daha gitmedim doktora 5 aralıkta gel dedi doktorum. Bende sadece göğüslerimde hassasiyet var başka belirti de yok normal mi bulantım falan hiç yok
Devlette yenimahallede ülker ve ali bey çok iyiler,,Kızlar Ankara'da doktor önerisi olan var mı acaba
Benim spor geçmişim olduğu için daha önce de magnezyum glisenad kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendikten sonra doktora sordum devam edebilirsin kullanmaya dedi yorgunluk uyksuzluk ve kas ağrısına çok iyi geliyor gerçekten.Ya kızlar bu arada ben dün gece ağrılarla uyandım sürekli kas çekilmesi yaşıyorum kas ağrısı var, yarın bi doktora uğrayacağım ama yaşayan var mı? Magnezyum desteği alan var mı çok merak ettim
arkadaşımın babası vefat etti 4+4 ken gittim mezarlığa allaha şükür bi şey olmadıDün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu