• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
beni de listeye ekler misiniz yaş:27 ilk çocuk sat:15.10.2025 kese: 5+2 kalp atışı: 6+6 tahmini cinsiyet: erkek

Hayırlı olsun şimdiden evet çok normal bende de belirti yok şu an sadece bir kaç gece göğüs hassasiyeti oldu o kadar belki kalp atışı da duyarsın 5inde gittiğinde 🫶🏻
Teşekkürler canım sana da hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım🙏 galiba onun için geç çağırdı inşallah duyarım da bi rahatlarım artık

Yani bugün arkadaşım söyledi onunki erkek ilk haftalardan beri beli ağrırmış. Açıkçası benim de belim ağrıyor içten içe bi tık sevindim. 😃😃💙 Ben erkek olmasını istiyorum tabiki sağlıklı olması en baştaki duamız.
bu doğru olabilir ilk gebeliğim oğlumaydı tüm hamilelikte belim agrıdı🫶🏻

Dün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin gitmek iyi değildir derler ama babanız yani nasıl gitmeyeceksiniz😢sonradan keske dememek önemli kalbinizin sesini dinleyin

kızlar bugun kalp atışını duyduk şükür 6+6 olarak kan tahlili ve idrar tahlili istedi sizden de istemiş miydi?
Merhabalar bende bugün 6+6 yım cuma günü gideceğim kalp atışı için ama benim hiçbir belirtin yok ilk başlarda kaşık ağrısı vardı 1-2 haftada göğüs hassasiyeti vardı. Şuan çok az göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok

Merhaba kızlar benimde bebeğim nasip olursa 2026 Temmuz doğumlu olacak. Tüp bebek, 3,5 yıl sonra gelen Allah’ın mucizesi🤍 Aşağı yukarı tarihlerimiz yakın bugün 6+6 yım 5+5 de kese ve yolk sac göründü çok Şükür. Ama baştan beri pek belirtim yok. Öğrenmeden önce ve ilk zamanlar kaşık ağrım vardı. Öğrendikten sonra göğüs hassasiyetim başladı. Şuan kaşık ağrısı 0 bir haftadır falan. Göğüs hassasiyetimde epey az çok hafif, normal mi?

Merhabalar bende bugün 6+6 yım cuma günü gideceğim kalp atışı için ama benim hiçbir belirtin yok ilk başlarda kaşık ağrısı vardı 1-2 haftada göğüs hassasiyeti vardı. Şuan çok az göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok
benimde hiç yok hatta doktor sordu bu zmaana kadar olmadıysa bi daha olmaz dedi

Kızlar bir de şey soracağım ben hem memleketimde kontrole gidiyorum hem de tüp bebek merkezine gidiyorum. Şimdi memleketteki bugün çağırdı kap atışı için tüp bebek merkezindeki cuma. Cumaya kadar sabredeyim diyordum ama edemeyeceğim sanırım. Bugün memlekette dinlesem cuma tüp bebek merkezinde 2 kere dinlemiş olacağım dinlerken ısı gidiyormuş bebeğe zararı olur mu?

Kızlar doktorunuz eşinizle birliktelikle ilgili bisey söyledi mi? Benim ilk hamileliğimde hersey yolundaydı ve doktorum herhangi bir sınırlama getirmemişti, bu defa da çok şükür hersey yolunda görünüyor ama doktoruma da sormadım bisey, sizde durumlar ne

Dün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
Basiniz sagolsun. Babanizi kaybetmissiniz mezarliga gitmede ne gibi bir sakinca olabilir gebelik acisindan soruyorsaniz anlamadım acikcasi..
Ha bazen mezarliga kadinlar gitmez defin günü vs deniyor bu sebeplerdense bilemem tabi

Kızlar doktorunuz eşinizle birliktelikle ilgili bisey söyledi mi? Benim ilk hamileliğimde hersey yolundaydı ve doktorum herhangi bir sınırlama getirmemişti, bu defa da çok şükür hersey yolunda görünüyor ama doktoruma da sormadım bisey, sizde durumlar ne
bugun kalp atışını duyduk kalp atışından sonra ilişki yasak değil ama bence biz hiç risk almayalım bir 3 hafta daha olmasın dedi , bendede kanama vs hiç yok

Back
X