• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilk üç ay nasıl 1 ,1,5 kilo alıyorsunuz ya ben simdiden 2-3 kilo aldım pekte bişey yiyemediğim halde ye yat ye yat bu haldeyiz😂 gebeliği öğrenince otomatik kilo alıyorum ben
en korktuğum şey ya 2 haftam kaldı 1 kilo aldım şuan 🥹 hep katı yemekten hareketsizliktenn. kilolu hamile kalanların daha dikkatli olması lazım

benim haftalarda bulantı dalgalı. bir gün hiç olmuyo bi gün mahvediyor o yüzden mecbur ekmek makarna vs yiyebiliyorum. normalde ben çok kilo almaya müsait bi insanım. 3. aydan sonra ben de belki alabilirim gibi düşünüyorum
Galeta, leblebi de tüketebilirsiniz

en korktuğum şey ya 2 haftam kaldı 1 kilo aldım şuan 🥹 hep katı yemekten hareketsizliktenn. kilolu hamile kalanların daha dikkatli olması lazım
ben ilk gebeliğimde ilk 3 ay 4 kilo almıstım ama hamileliği toplamda 11 kilo ile bitirmiştim😂yalnız suan yas var metabolızma yavas asırı kabızlık cekıyorum mesela .bakalım bunu kaçla bitirecegım🤲🏻

Bu arada bir şey soracağım kızlar…
Sizin ilk belirtileriniz neydi?
Bende göğüs hassasiyeti var ama başka pek bir şey yok gibi 😅
Üçüncü gebelik olunca her şey aynı olmuyor sanırım 💚

ilk üç ay nasıl 1 ,1,5 kilo alıyorsunuz ya ben simdiden 2-3 kilo aldım pekte bişey yiyemediğim halde ye yat ye yat bu haldeyiz😂 gebeliği öğrenince otomatik kilo alıyorum ben
Ayyy yalnız ben de aynı durumdayım 😅
Daha yeni öğrendim ama sanki vücut hemen ‘tamam kızım, depoluyoruz’ moduna geçti.
Ne doğru düzgün yiyorum ne bir şey ama tartı artıyor 🙈
Her hamileliğimde böyle oluyorum sanırım, öğrenince otomatik +1 kilo 🤣💚

Kizlar ben doktor a gittim ama hala bebege dair birsey yok gs boyu 3.38 mm ama bos gibi suanlik hala sonuc alamadik

Eklentiler

• 1000289484.webp
    1000289484.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
Bunu ben de çok merak ediyorum. 8+4’üm ve bulantılarım çok olduğu halde şimdiden 2 kilo almışım. Normal hayatımda da kilo alan biri değilim, nasıl oldu anlamadım. Sadece karbonhidrat tüketebildiğim için galiba. Bulantılarım geçerse diyetisyen desteği almayı düşünüyorum.
Değişiklik gösteriyor ama bence gaz probleminiz oluyor mu bilmiyorum ama benim normalde de zaten ıntoleransım var yediğimde çok şişiyorum sonra geçiyor, o ara muayeneye gittiysem kilom çok çıkıyor. Bi kere 2kilo fazla çıktım doktor 3kilo sınırına geldin nerdeysr dikkat et dedi bidahaki hafta ilk kilomdan 1 kilo az çıktım. Dönemsel bazen kilo da artıyo gibi oluyor ödem de tutuyoruz çünkü. Ben de 12.hafta bittiği gibi diyetisyene başlamayı düşünüyorum.

Gec dollenme dusuncesi icin birsey demedi suan icin cuma gunune kadar bekleme karari alindi hala cuma gorulmezse kurtaj
Canım çok üzüldüm… Keseyi görüp bebeği görememek insanın içini gerçekten boşaltıyor. Ama bazen çok erken olduğu için de böyle olabiliyor. Doktorun cuma demesi bence en doğrusu, biraz daha zaman tanımak gerek. İnşallah o güne kadar güzel bir gelişme olur. Olmazsa da ne olursa olsun kendini suçlama, bu tamamen tıbbi bir süreç. Yanındayız canım, umarım her şey hayırlısıyla netleşir. 💛🌿

Canım çok üzüldüm… Keseyi görüp bebeği görememek insanın içini gerçekten boşaltıyor. Ama bazen çok erken olduğu için de böyle olabiliyor. Doktorun cuma demesi bence en doğrusu, biraz daha zaman tanımak gerek. İnşallah o güne kadar güzel bir gelişme olur. Olmazsa da ne olursa olsun kendini suçlama, bu tamamen tıbbi bir süreç. Yanındayız canım, umarım her şey hayırlısıyla netleşir. 💛🌿
Anlamakta zorlaniyorum sistemi gidisati cok degisik ilerliyor

Kizlar ben doktor a gittim ama hala bebege dair birsey yok gs boyu 3.38 mm ama bos gibi suanlik hala sonuc alamadik
Doktor sanki keseyi cok dısarıdan mı ölcmüs banamı öyle geldi bence okadar büyük değil inşallah birdahaki kontrolde görürsün 🤲 ultrasonda bişiler var gibi duruyor aslında ama anlayamadım canlı görmek daha farklı tabiki

Doktor sanki keseyi cok dısarıdan mı ölcmüs banamı öyle geldi bence okadar büyük değil inşallah birdahaki kontrolde görürsün 🤲 ultrasonda bişiler var gibi duruyor aslında ama anlayamadım canlı görmek daha farklı tabiki
Yolk hala cok saglikli ama embriyo yok diyor anlamiyorum ki cok yoruldum

Back
X