• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben diyetisyenim ilk 3 ayda 1-1.5 kilo alınması normal 💕
Ben şuan 2.5 kilo almıs gibi görünüyorum tartıda ama karnım cok büyük sanki 5 aylık gibi kabızlıkda var gaz da ondan olabilirmi okadar almamısımdır heralde 😱 yürüyüş de yapıyorum gün içinde de baya aktifim günlük en az 12 13 bin adım genel olarak ta sabahları yürüyüşe çıkıyorum 20 yi gecio bile adım 🥴

en korktuğum şey ya 2 haftam kaldı 1 kilo aldım şuan 🥹 hep katı yemekten hareketsizliktenn. kilolu hamile kalanların daha dikkatli olması lazım
Kuzum veririz yav, zaten 3aylık olalım bi allahın izniyle başlarız pilatese mis gibi enerjimiz de yerine gelicek aktif olucaz, e ilkbahar yaz da geliyor, efil efil gezicez. Bişi olmaz canını sıkmana değmez. Tabi abartmıycaz hiçbir şeyi ama 3aydan sonra rahatlarız baya bunaltma hiç kendini

Ben şuan 2.5 kilo almıs gibi görünüyorum tartıda ama karnım cok büyük sanki 5 aylık gibi kabızlıkda var gaz da ondan olabilirmi okadar almamısımdır heralde 😱 yürüyüş de yapıyorum gün içinde de baya aktifim günlük en az 12 13 bin adım genel olarak ta sabahları yürüyüşe çıkıyorum 20 yi gecio bile adım 🥴
Yemin ederim benim de karnım 5 ay gibi ne zaman bu şişkinlik geçecek diye bekliyorum hem kabızım hem gaz çıkaramıyorum 😏

Değişiklik gösteriyor ama bence gaz probleminiz oluyor mu bilmiyorum ama benim normalde de zaten ıntoleransım var yediğimde çok şişiyorum sonra geçiyor, o ara muayeneye gittiysem kilom çok çıkıyor. Bi kere 2kilo fazla çıktım doktor 3kilo sınırına geldin nerdeysr dikkat et dedi bidahaki hafta ilk kilomdan 1 kilo az çıktım. Dönemsel bazen kilo da artıyo gibi oluyor ödem de tutuyoruz çünkü. Ben de 12.hafta bittiği gibi diyetisyene başlamayı düşünüyorum.
Evet normalde de hem mide hem bağırsak problemim var. Kronik kabızlık, reflü, gastrit, mide fıtığı vs hepsi var. Ödem de olabilir bir kısmı evet. Evde ara ara tartılıyorum ama haftaya orada tartılınca bakalım ne diyecek. Pantolonlarım da olmamaya başladı, şişkinlik de var gibi. Pantolon bel genişletici sipariş ettim şimdiden 😁

Kızlar aranızda Tokatlı var mı ? Mercimeksiz bat yapan bi komşumuz vardı evlenmeden önce. şimdi o geliyor aklıma hiçbir yerde tarif bulamadım bilen bi yardım edebilir mi ya 🥹

kızlar çatlak kremlerini şimdiden kullanmaya başlayın derim , ilk hamileliğimde lierac krem ve eczacının hazırladığı kakao yağı ile birlikte bir iki yağ daha vardı içinde , o karışımı da kullandım . Çatlak olmamıştı . İnşallah bu defada olmaz . Ama şimdiden kullanmaya başlayın derim .

Eklentiler

• IMG_7459.webp
    IMG_7459.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 39
Yemin ederim benim de karnım 5 ay gibi ne zaman bu şişkinlik geçecek diye bekliyorum hem kabızım hem gaz çıkaramıyorum 😏
Geçince de bebişten büyüyecek zaten alışalım en iyisi benim oğlum dada aynı oldu karnım cok erken çıktı ve asırı büyüdü 😂 ona çağre varmı bilmiyorum bundada öncekinde de aynı sorunları yasadım

Tavsiye üzerine hamilelik + uygulamasını çok sevdim . Gerçek boyutta bebeği göstermesi çok iyi bayıldım, doktora 9 haftanın dolduğu gün gideceğim o tarihte şu büyüklükte oluyormuş 🫠

Eklentiler

• IMG_7461.webp
    IMG_7461.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar aranızda Tokatlı var mı ? Mercimeksiz bat yapan bi komşumuz vardı evlenmeden önce. şimdi o geliyor aklıma hiçbir yerde tarif bulamadım bilen bi yardım edebilir mi ya 🥹
YouTube da var canım mercikmekli ama mercimek koymazsiniz

Kızlar merhaba bugün 8+0'dayım doktor bir ay sonra gel taramalara başlayalım dedi taramalardan sonra başka ne test yapılıyor biliyor musunuz eşim Şubat ayında Eğitime gidecek de Ocak'ta taramayı yaptırsak Şubat'ta herhangi bir test olur mu?

Kızlar doktorunuz eşinizle birliktelikle ilgili bisey söyledi mi? Benim ilk hamileliğimde hersey yolundaydı ve doktorum herhangi bir sınırlama getirmemişti, bu defa da çok şükür hersey yolunda görünüyor ama doktoruma da sormadım bisey, sizde durumlar ne
Bizde ilk gittiğimizde az yapın olabildiğince dedi. Ya zaten halimde yok haha bu halde onu düşünecek değilim 🥲🥲🥲🥲

Kuzum veririz yav, zaten 3aylık olalım bi allahın izniyle başlarız pilatese mis gibi enerjimiz de yerine gelicek aktif olucaz, e ilkbahar yaz da geliyor, efil efil gezicez. Bişi olmaz canını sıkmana değmez. Tabi abartmıycaz hiçbir şeyi ama 3aydan sonra rahatlarız baya bunaltma hiç kendini
Bu yorum şuan beni mutlu etti 🫠 buna inanmak istiyorum

Bizde ilk gittiğimizde az yapın olabildiğince dedi. Ya zaten halimde yok haha bu halde onu düşünecek değilim 🥲🥲🥲🥲

Kızlar doktorunuz eşinizle birliktelikle ilgili bisey söyledi mi? Benim ilk hamileliğimde hersey yolundaydı ve doktorum herhangi bir sınırlama getirmemişti, bu defa da çok şükür hersey yolunda görünüyor ama doktoruma da sormadım bisey, sizde durumlar ne
Eğer bir düşük riski yoksa yasaklamazlar 😂

Hatta iyi bile gelir rahatlatır sakinleştirir 😂 ama bize yasak riskli gebelik olduğu için 🙈

Eğer bir düşük riski yoksa yasaklamazlar 😂

Hatta iyi bile gelir rahatlatır sakinleştirir 😂 ama bize yasak riskli gebelik olduğu için 🙈
İlk hamileliğimde doktorum da kısıtlamamıştı hiç, sadece 8.ayda erken doğumu tetikleyebilir bu aylık yapmayın demişti, ama son ay sıklaştırın doğumu kolaylaştırır demişti😂 ama ben yine de vajinal doguramadim sezaryene dondü doğum😅

Back
X