- 31 Mart 2025
- 137
- 130
- 18
- 36
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.081
Bugün eczaneden recetesiz satilan Zintona adinda bir kapsül aldim. Bitkisel icerikliymis ve hamileler icinmis. Icerigi zencefil özü. Günde en fazla iki tane alin dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün eczaneden recetesiz satilan Zintona adinda bir kapsül aldim. Bitkisel icerikliymis ve hamileler icinmis. Icerigi zencefil özü. Günde en fazla iki tane alin dedi.
Evet. Üzerinde hamilelik ve seyahat bulantısı için yazıyor.Bulantı için miymiş?
Evet diyetisyen önerilerinizi bekliyoruzBen diyetisyenim ilk 3 ayda 1-1.5 kilo alınması normal![]()
Çok fazla virüs var. Grip var. Bir de kusma ishal salgını varmış virutik. Gitseniz de çok fazla sarılmayın insanlara derim. Kendinizi koruyun. Tekrar başınız sağolsun.Dün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var Dr ilaç vermedi bebeğin organları yeni oluştuğu için antibiyotik yazmak isteniyorum bol su iç dediİdrar yolu enfeksiyonu devam eden oldu mu hanımlar, monurol ilacını almıştım enfeksiyon azalmış ama hala varmış. Doktor antibiyotik yazacak sanırım
Evet ilk muayenede hepsini istedikızlar bugun kalp atışını duyduk şükür 6+6 olarak kan tahlili ve idrar tahlili istedi sizden de istemiş miydi?
Uygulama hangisiTavsiye üzerine hamilelik + uygulamasını çok sevdim . Gerçek boyutta bebeği göstermesi çok iyi bayıldım, doktora 9 haftanın dolduğu gün gideceğim o tarihte şu büyüklükte oluyormuş![]()
Hamilelik+Uygulama hangisi
Umarım iyi gelir ya ben de sorayım yarın eczaneyeEvet. Üzerinde hamilelik ve seyahat bulantısı için yazıyor.
Canım bende de idrar yolu enfeksiyonu varmış Bana da suda eritmeli bir ilaç verdi Bir şey olmaz inşallah ya Kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba Şimdi sen öyle yazınca bir tribe girdim ben de 8+0'ım şu anBende de idrar yolu enfeksiyonu var Dr ilaç vermedi bebeğin organları yeni oluştuğu için antibiyotik yazmak isteniyorum bol su iç dedi
Evet ilk muayenede hepsini istedi
Acaba senin haftan kaç O yüzden mi Erken diye mi vermedi AcabaBende de idrar yolu enfeksiyonu var Dr ilaç vermedi bebeğin organları yeni oluştuğu için antibiyotik yazmak isteniyorum bol su iç dedi
Evet ilk muayenede hepsini istedi
Ben Çankaya'da oturuyorumNerede oturuyprsunuz? Ben alife gidiyorum eryaman garın oradakine
Bugun ogle yemeğinden sonra aldım bir tane. Fena değil gibi. Bulantıyı sifirlamadi ama kusmadim sanki biraz daha rahattımUmarım iyi gelir ya ben de sorayım yarın eczaneye
Biz iki gebeligimde de hiç ara vermedikİlk hamileliğimde doktorum da kısıtlamamıştı hiç, sadece 8.ayda erken doğumu tetikleyebilir bu aylık yapmayın demişti, ama son ay sıklaştırın doğumu kolaylaştırır demiştiama ben yine de vajinal doguramadim sezaryene dondü doğum
![]()
Uyyy yerimmTavsiye üzerine hamilelik + uygulamasını çok sevdim . Gerçek boyutta bebeği göstermesi çok iyi bayıldım, doktora 9 haftanın dolduğu gün gideceğim o tarihte şu büyüklükte oluyormuş![]()
Bende bunu kullanıyorum çok güzel bir uygulama ve canlı görebiliyon aşırı motiveHamilelik+
Teyzeler ben büyüyorumm 6+0 oldukk
Başın sağolsunDün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu