• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk herkes yaptiriyor diye boyle hurraaa sürü psikolojisi aa ben de yaptiriyim vs dedim sonra durdum ne gerek var ki dedim her şekilde dogurucam ben onu Allah nasip ederse inşallah önden bilip de 9 ayi da zehir etmeye gerek yok benim icin durum bu🤗
Herkes en rahat nasi olacaksa oyle yapsın
Kesinlikle içiniz nasıl rahat ediyorsa🫠 ama otoimmün bir hastalığınız varsa akraba evliliği varsa bence göz önünde bulundurulup yaptırılmalı. Bende hiç biri yok o yüzden yaptırmayacağım. Birde doktor çocuğun bu hafta ense kalınlığına felan da baktı yani bir sorun görse düşünüp gene değerlendirirdim ama yok çok şükür

Merhaba ben forumda Medicana aratırken sizi gördüm bende ilk gebelikte Medicana da soner hocaya gitmiştim ama sonra şehir değişikliği yaptım orda doğurmadım şimdi tekrar hamileyim siz hastane şartlarından memnun kaldınız mı doğumda ?
Çok memnun kaldım ben. Doğuma şans Soner bey giremedi o gün yurtdışındaydı. Yerine yıldız hanım girdi ve eşimde doğuma girdi benimle. Çok pozitif ve güzel bir doğumdu. Ebeler çok iyi ve kibardı sürekli gelip yardımcı oldular keza emzirme içinde sonrasında gelip emzirme hemşireleri destek oldu. Soner bey gebelik süreci boyunca gerçekten harika takip etti sürekli ulaşılabilir olması ve mizacı insanı çok rahatlatıyor o yüzden gene ona gidiyorum. Bir sorun olduğunda gece gündüz cevap veriyor 🫠

Arkadaslar ben 8+5 im cok çeşitli beslenemiyorum bir iki haftadır pilav makarna patates tost bazlama bazen cok cok nadir et dürüm avokada vs yiyemiyorum avokado diyor herkes üzülüyorum da
Bir de dogum paketi icin ne düşünüyorsunuz 120 130 bandindaymis beb zaten fetal dna yaptiricam 2 li 3 lu test duusnmuyrm o yüzden cok mantıklı gelmedj bana
Bende aynı dediğin gibi besleniyorum. Et tavuk yumurta balık yiyemiyorum😅 protein alabilmek için sade quark yiyorum içinde 17gr varmış hiç yoktan iyidir.
Doğum paketleri biraz pazarlığa açık oluyor eğer pazarlıkta iyiyseniz biraz bence pazarlık yapın. Benim arkadaşım geçen sene Acıbadem de inanılmaz ucuz bir fiyata yaptı 😅 aşırı iyi pazarlıkçı olmak lazım

Çok memnun kaldım ben. Doğuma şans Soner bey giremedi o gün yurtdışındaydı. Yerine yıldız hanım girdi ve eşimde doğuma girdi benimle. Çok pozitif ve güzel bir doğumdu. Ebeler çok iyi ve kibardı sürekli gelip yardımcı oldular keza emzirme içinde sonrasında gelip emzirme hemşireleri destek oldu. Soner bey gebelik süreci boyunca gerçekten harika takip etti sürekli ulaşılabilir olması ve mizacı insanı çok rahatlatıyor o yüzden gene ona gidiyorum. Bir sorun olduğunda gece gündüz cevap veriyor 🫠
Çok sevindim ☺️ doğumlarımız inşallah güzel geçer sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Ben 27. Haftadayım ilk zamanlar başka hastaneye gidiyordum bir sebepten memnun kalmadım şimdi Medicana da Fatih hocaya gidiyorum o da çok iyi çok sakin ilgili tek tek anlatıyor her şeyi.
Memnunsanız harika 🌸🌸 umarım çok pozitif ve güzel bir doğum olur. Vajinal düşünüyorsanız nefes egzersizleri ve gebelik pilatesi gerçekten işleri kolaylaştırıyor .sizin yakın görünüyor 🥰🥰🥰🥰 Sağlıkla kucağınıza alın ❤️

Memnunsanız harika 🌸🌸 umarım çok pozitif ve güzel bir doğum olur. Vajinal düşünüyorsanız nefes egzersizleri ve gebelik pilatesi gerçekten işleri kolaylaştırıyor .sizin yakın görünüyor 🥰🥰🥰🥰 Sağlıkla kucağınıza alın ❤️
Yok benim ilki sezeryandı 2 yıl oldu henüz bu da sezeryan olacak o yüzden ilki çok kolay geçmişti hemen toparlanmıştım bunda da öyle olur umarım.

Yok benim ilki sezeryandı 2 yıl oldu henüz bu da sezeryan olacak o yüzden ilki çok kolay geçmişti hemen toparlanmıştım bunda da öyle olur umarım.
Olur olur her şeyi yapabiliriz ❤️ benimde bebeğim 2 yaş olacak bu bebek doğduğunda 🫠 tek düşündüğüm şey 2 yaş krizleri 😅

Olur olur her şeyi yapabiliriz ❤️ benimde bebeğim 2 yaş olacak bu bebek doğduğunda 🫠 tek düşündüğüm şey 2 yaş krizleri 😅
Benimkinin pek krizleri yok şu an tam 2 yaş oluyor 10 gün sonra. Tek sorunumuz uyku. Gece 1-2 defa uyanıyor sabahta erken kalkıyor bende uykudan korkuyorum ikisini bir nasıl yapıcam diye çünkü kızım asla babasında durmuyor uyurken baba git diyor. 😂

Ya valla susam mı simidin kendisi mi bilmiyorum ama mayalı olan şeyler mideye hiç gelmiyor ben de gastrit reflü var poğaça vs hiç yiyemem
Bende de ülser vardı hamile olmadan önce ilaç içiyordum, her sabah bi kaşık tahin öneriyordu herkes. Susam iyi gelir derler hep ama mayalılara benim intoleransım var bulgur ya da simit gibi şeyleri abartır yersem 10aylık gibi şişiyorum huzursuzluğum artıyor. Ay hepsi çok zor ya allah kolaylıklar versin hepimize 🥹

Aranızda devlet Hastanesi'nde kontrole giden var mı acaba onlarda ultrason çok geri çıkıyorya ben sıra aldım 9 Aralık için acaba karindan görülür mü merak ediyorum özelde 4+6 da keseler 5+6 da kalp atışlarını duyduk ama özel çok maliyetli olduğu için devletten sıra aldm birde ozellere çok güvenim yok takip olsa dahi devlette doğum yapmak istiyorum bu çocuk çetesinden dolayı felan fikri olan var mı ultrason konusunda

Aranızda devlet Hastanesi'nde kontrole giden var mı acaba onlarda ultrason çok geri çıkıyorya ben sıra aldım 9 Aralık için acaba karindan görülür mü merak ediyorum özelde 4+6 da keseler 5+6 da kalp atışlarını duyduk ama özel çok maliyetli olduğu için devletten sıra aldm birde ozellere çok güvenim yok takip olsa dahi devlette doğum yapmak istiyorum bu çocuk çetesinden dolayı felan fikri olan var mı ultrason konusunda
Merhaba, ben devleti de ozeli de deneyimlemistim. Devlette bazen ultrasonlar özelden daha iyi olabiliyor ama tam tersi de olabiliyor. Mesela bilkent sehir hastanesinde doktorun muayeneye aldığı odaya göre degisiyordu cihazlar. Biri çok çok iyiyken biri daha kötü olabiliyordu. Tabi benim iyilik kötülük kriterim verdikleri ultrason görüntülerine göre 😅 özel muayenehanesine gittiğim bir doktorun ultrasonu çok kötüydü mesela. Biraz şans meselesi ve aslında dollenmenin erken ya da geç olmasına bağlı olarak karından görünebilir ama erken haftalarda vajinal ultrason daha sağlıklı görüntü veriyor.

Merhaba, ben devleti de ozeli de deneyimlemistim. Devlette bazen ultrasonlar özelden daha iyi olabiliyor ama tam tersi de olabiliyor. Mesela bilkent sehir hastanesinde doktorun muayeneye aldığı odaya göre degisiyordu cihazlar. Biri çok çok iyiyken biri daha kötü olabiliyordu. Tabi benim iyilik kötülük kriterim verdikleri ultrason görüntülerine göre 😅 özel muayenehanesine gittiğim bir doktorun ultrasonu çok kötüydü mesela. Biraz şans meselesi ve aslında dollenmenin erken ya da geç olmasına bağlı olarak karından görünebilir ama erken haftalarda vajinal ultrason daha sağlıklı görüntü veriyor.
Anladım canm şu an 7+3 umarım ultrason ile gözükür devlette her odada cihaz yok alttan muayene için bakalım hayırlısı bizim burda tüplü televizyon gibiydi 😀😀

Back
X