- 22 Kasım 2024
- 607
- 1.002
- 33
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.841
Belkideayy acaba cinsiyetlerimiz aynı mı olcak ahahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkideayy acaba cinsiyetlerimiz aynı mı olcak ahahahah
Ben 6+6 şuan çarşamba günü ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım yaaaBelkideben 8+3 teyim cok merak ediyorum cinsiyetini sen kacinci haftadasin
Uyy kuzum bişey yiğemiyoz ki çok normal kaybımızben de 1 kilo kaybettim hamileligin basindan beri. insallah kilo kaybim artmaz. yarin patates püresi deneyecegim biraz sütle... sade makarnadan biktim.
Ayyy ilk kontrol cok heyecanlı oluyor kalp atışını da duyarsınız muhtemelenBen 6+6 şuan çarşamba günü ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım yaaa
Evet yaaaa bsklım bebiş ne durumdaa ilerimiyiz gerimiyiz bakalımAyyy ilk kontrol cok heyecanlı oluyor kalp atışını da duyarsınız muhtemelen![]()
Ben 7+1 de gittim doktorum 6 haftayla uyumlu dedi gec döllenme olmus olabilirsiniz dedi o yuzden kalp sesini cok zor duyabildik ama cok kucuk oldugu icin normal dedi. Sürprizlerle doluuEvet yaaaa bsklım bebiş ne durumdaa ilerimiyiz gerimiyiz bakalım![]()
Uyyy maşallah yaa bakalım biz ne göreceğizBen 7+1 de gittim doktorum 6 haftayla uyumlu dedi gec döllenme olmus olabilirsiniz dedi o yuzden kalp sesini cok zor duyabildik ama cok kucuk oldugu icin normal dedi. Sürprizlerle doluu![]()
Geçmiş olsun balım yok balımSelam kizlar.
Bende 6+3 haftalik hamileyim. Simdi doktlrdaydim ve bende bir kanpihtisi olustugunu söyledi rahmimde. Bebegin ilk kalp atisini bugünde duydum elhamdülillah... ama bu pihti olayi beni skntiya soktu simdi. Progesteron hapi yazdi sabah alsam 1 tane.. basina böyle bisey gelen varli?
BennnKızlar yüzü sivlcelenen varmı yaaa
benim bir avuc takviyem var nerdeyseHayırlısıyla şu ilk üç ayı atlatıp takviyelere başlasak rahat edicez
9 ay boyunca devam edeni bile varmışBenimde öyle oldu ya tam adet günümde başladı lekelenme bir önceki ay olmadı ama bu ay oldu acaba ilgisi var mıdır diye düşünmüştüm ben de![]()
Uyyy maşallah yaa bakalım biz ne göreceğiz![]()