20lik diş belas :(

hamsireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
914
2.405
Selam kizlar. iki hafta once yirmi yas disimi ayila bayila cektirdim(ileri derecede igne fobim var cunku)Dikisler de alindi ama orda kocaman dis gibi bi parca var. Aslinda dr. tek seferde aldigini, parcalanmadigini soyledi. Ya zaten yarin acilen doktora gidicem ama su an netten de arastiriyorum hicbir sey bulamadim.Sizce normal mi yoksa korktugum basima mi geldi parca mi kaldi :KK43: Tecrubesi ya da bilgisi olan varsa yazabilir mi normal bisey mi??

merhaba bende çektirdiğimde kırılmıştı baya uğraşmışlardı ve kalmış parça içinde. ama ben akşamına acillik olmuştum çünkü duramadım ağrıdan. Sizinde kalmış olabilir bi gösterin bence..

Dikisleri aldirdim bi hafta once sonra bi siyahlik vardi ben ip kaldi zannettim ama sanki daha da buyudu kemige donustu anlatinca sacma oluyo ama durum bu agri da yok :KK43:((
Sagolunn

Ben böyle bir durum yaşamadım ama dediğiniz gibi bir şey olsa bence ağrı olarak hissettirirdi kendini. Panik yapmayın. Doktor içeride parça kalmadığını söylemiş zaten. Ama içinizin rahat etmesi için görünmekte fayda var. Geçmiş olsun.

Dişimi çektirdikten sonra bende anlam vermemiştim ona sanki dişim hiç cekilmemis yerinde duruyor gibi gelmişti Ama kemikmis o. Doktor da tek parça çıkarttığını söylüyorsa benimkiyle aynıdır diye düşündüm. 4 tane 20lik dış çektirdim hepsinde ayni görüntü var hafif beyaz bir bombe sanki diş çıkacakmış gibi

Dişimi çektirdikten sonra bende anlam vermemiştim ona sanki dişim hiç cekilmemis yerinde duruyor gibi gelmişti Ama kemikmis o. Doktor da tek parça çıkarttığını söylüyorsa benimkiyle aynıdır diye düşündüm. 4 tane 20lik dış çektirdim hepsinde ayni görüntü var hafif beyaz bir bombe sanki diş çıkacakmış gibi
dişlerinizde kayma oldu mu ?

Iki hafta gecmesine ragmen onun kapanmamasi normal mi yani

benim kapanmasi 1,5 ayi buldu..agrimasi da gayet normal ben 4 kilo vermistim duzelene kadar yemem icmem altust olmustu..simdi yerleri bombos ama ilk zamanlar bende orda parca kaldi zannediyordum.yinede iciniz rahat etsin bidaha doktora gidin.agzinizin icini temiz tutun,fircalamayi ihmal etmeyin enfeksiyon kapmasin.

benim 20lik diş arada yokluyor ama diğer büyük azıları sızlatmaktan başka bir şey yapmıyor.apranax fort iyi geliyor.sonra yine sessizliğe gömülüyor anlamış değilim bu dişin ne yapmaya çalıştığığını 4 tane demişsiniz. benim sol üst damakta var.

ariyana ariyana cok tesekkrler icimi rahatlattiniz.
T tugsem_10 benim de ustteki dislere vuruyodu agrisi. Onceden de tel takildigi icin mecbur aldiridim cunku bozabilirmis dislerimi. Cok zor bi surec ama varligi daha da zor agrisi cekilmiyodu.

benımde cektırmem lazım
ustelık gebe kalmadan
ama oyle korkuyorumkı :S
dıkıs fılan ne ıs ya ne dıkısı cekecekler benım dısım cıkık kı :S

benımde cektırmem lazım
ustelık gebe kalmadan
ama oyle korkuyorumkı :S
dıkıs fılan ne ıs ya ne dıkısı cekecekler benım dısım cıkık kı :S
Benim disim yari gomuluydu. Yani yarisi cikmis yarisi icerdeydi cikamiyodu. Aslinda cekim aninda bisey hissetmiyosunuz zaten uyusturuyolar. Ama ben dedigim gbi ignefobik bi insanim. Ve dr cene kemigime igne yapacakti bi turlu bulamadi kemigi sapladi durdu saga sola :KK43: haliyle bayilmak bana kacinilmaz oldu. Emin ellerde yaptirrsanjz islem sirasinda zorluk olmaz. Zaten zor olan sonrasi. Iyilesme sureci yani. Bi hafta biraz zor geciyo agzinizi acamiyosunuz yemek yiyemiuosunuz vs.

Benim disim yari gomuluydu. Yani yarisi cikmis yarisi icerdeydi cikamiyodu. Aslinda cekim aninda bisey hissetmiyosunuz zaten uyusturuyolar. Ama ben dedigim gbi ignefobik bi insanim. Ve dr cene kemigime igne yapacakti bi turlu bulamadi kemigi sapladi durdu saga sola :KK43: haliyle bayilmak bana kacinilmaz oldu. Emin ellerde yaptirrsanjz islem sirasinda zorluk olmaz. Zaten zor olan sonrasi. Iyilesme sureci yani. Bi hafta biraz zor geciyo agzinizi acamiyosunuz yemek yiyemiuosunuz vs.
peki işe nasıl gidip geleceğiz?
benım kuzenım dıs hekımı o bısey olmaz senın dısın cıkık dıyor
baska bır doktor ıse 3 gun rapor verırız sana demıstı
korkuyorum :S

X