Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bebişim sakin bi bebek olucak sanırım çok hareketli değil genelde sabahları bide akşam yemekten sonra hareketleniyo. Gündüz sıcaktan o da bunalıyo heralde
Bizde 20+6 olduk bugün :) Prensesimin hareketlerini 20. haftada daha net hissetmeye başladım.Herşey yolunda çok şükür. 10 gün içerisinde ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah
21+3'teyiz biz de. Ben evden çalışıyorum. Uzun zamandan sonra ilk defa öğle yemeklerini yalnız yemediğimi hissediyorum. Ne zaman yemek başına otursam başlıyor tekmelemeye. Gün boyunca da 5-6 kere deli gibi tepiniyor içeride. Çok zevkli bir durummuş gerçekten.
21+0 olduk bugün biz de, 2 haftadır başladı kıpırdanmalar.. artık dikkatli bakınca dışarıdan da görebiliyorum küçük küçük.. Daha çok tatlı, çikolata yediğimde coşuyor paşam