#21-22 Haftalık Hamişler Neredeler#

blue-mom

Evli, Mutlu, Hamile :)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
26
8
Ben 20+5 günlük hamileyim. :anneadayı:
Bebeğim kıpır kıpır. :emir_bebek:
Ya sizlerin durumları nasıl Anne adayları :nazar:

Benim bebişim sakin bi bebek olucak sanırım çok hareketli değil genelde sabahları bide akşam yemekten sonra hareketleniyo. Gündüz sıcaktan o da bunalıyo heralde :emir_bebek:

22+5 akşamları hareketliyiz onun dışında sakiniz yani:) annesi çalışırken çok rahatsız etiyor beyfendi:)

Bizde 20+6 olduk bugün :) Prensesimin hareketlerini 20. haftada daha net hissetmeye başladım.Herşey yolunda çok şükür. 10 gün içerisinde ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah

Kızlar bende 20+4 günlük hamileyim seyirme şeklinde hareketlerini hissediyorum . Bebişimin cinsiyeti de erkek ...

21+3'teyiz biz de. Ben evden çalışıyorum. Uzun zamandan sonra ilk defa öğle yemeklerini yalnız yemediğimi hissediyorum. :-) Ne zaman yemek başına otursam başlıyor tekmelemeye. Gün boyunca da 5-6 kere deli gibi tepiniyor içeride. Çok zevkli bir durummuş gerçekten. :KK23:

21+0 olduk bugün biz de, 2 haftadır başladı kıpırdanmalar.. artık dikkatli bakınca dışarıdan da görebiliyorum küçük küçük..
Daha çok tatlı, çikolata yediğimde coşuyor paşam :emir_bebek::nazar:

22+1 ile süperiz sürekli yemesek de içmesek de hareketliyiz :KK49:

Yalnız benim kızım hepinizden büyük abla yapıyorum size haberiniz olsun :KK48:

Bizde gün içersinde çok hareketli değiliz oyle. Yemek yerken tepikliyo özellikle tatlı şeyler yediğimde..:KK68:

genelde siz sakın oturdugunuzda daha cok hıssetmenız normal,
ben ilk tatıle cıktıgımda hissettim :KK49::KK49::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

X