- 27 Ağustos 2012
- 43
- 14
- Konu Sahibi _P_I_N_A_R_
arkadaslar yenı bır arkadas edındım kızcagız henuz 21 yasında 3 ve 1,5 yasında ıkı oglu 2 aylıkta bır kızı var. kızcagız 2010 yılında 17 yasında baska memlekete kacarak evlenmıs
anne babası ayrı. ailem arkamda dıyor ama destek olsalardı sımdıye kıza sahıp cıkarlardı
evlendıgı aydan berı hem fızıkı hem psıkolojık hemde ekonomık sıddet goruyor. gebelıklerınde dahı !!!
burada cocukları bırakabılecegı kımsesı olmadıgından ve bılıncsızlıgınden saglıklı korunamamıs arka arkaya 3 cocuk yapmıs
esı eve abur cubur harıc dogru durust yıyecek almıyor
alkol kullanıyor
esını aldatıyor
baska kadınlara sozde para yardımında bulunuyor
kayınpederı harıc kımse kıza destek olmuyor zaten oda yetersız kalıyor
3 yasındakı oglu babası gıbı davranıyor agızda dolu kufur ve anormal sekılde sıddet
bana geldı aglıyor napayım ben dıye.
bosanacaksın dedım e cocuklarımı bırakamam
cocuklarınıda alacaksın tabı yasları cok kucuk dedım maddı gucum yok nerden destek alayım
bıraz aılen bıraz devlet yardımm eder arastıralım dedım ya elımden cocukları alırlarsa
sımdı ben bu kıza nasıl akıl vereyım yada nasıl yardım edebılırız. allah rızası ıcın bı yol bulalım. devlet sahıp cıkarmı acaba bu anneye?
anne babası ayrı. ailem arkamda dıyor ama destek olsalardı sımdıye kıza sahıp cıkarlardı
evlendıgı aydan berı hem fızıkı hem psıkolojık hemde ekonomık sıddet goruyor. gebelıklerınde dahı !!!
burada cocukları bırakabılecegı kımsesı olmadıgından ve bılıncsızlıgınden saglıklı korunamamıs arka arkaya 3 cocuk yapmıs
esı eve abur cubur harıc dogru durust yıyecek almıyor
alkol kullanıyor
esını aldatıyor
baska kadınlara sozde para yardımında bulunuyor
kayınpederı harıc kımse kıza destek olmuyor zaten oda yetersız kalıyor
3 yasındakı oglu babası gıbı davranıyor agızda dolu kufur ve anormal sekılde sıddet
bana geldı aglıyor napayım ben dıye.
bosanacaksın dedım e cocuklarımı bırakamam
cocuklarınıda alacaksın tabı yasları cok kucuk dedım maddı gucum yok nerden destek alayım
bıraz aılen bıraz devlet yardımm eder arastıralım dedım ya elımden cocukları alırlarsa
sımdı ben bu kıza nasıl akıl vereyım yada nasıl yardım edebılırız. allah rızası ıcın bı yol bulalım. devlet sahıp cıkarmı acaba bu anneye?