21 yaşındaki gencin hem eski, hem de yeni sevgilisi göle atladı. Peki o hangisini kurtardı?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Eski sevgiliniz bir göle atlıyor, ardından da şimdiki sevgiliniz… İkisi de aynı anda sizi arayıp yardım istiyor. Ne yapardınız?
PAY-river-jump.jpg

Şu an aklımıza gelen bir soru değil bu. Çin’de yaşanmış gerçek bir hikaye!

21 yaşındaki Wu Hsia, karar vermesi oldukça güç bir durumla karşılaştı. Hsia’nın eski 20 yaşındaki Jun Tang ve şimdiki sevgilisi 22 yaşındaki Rong Tsao sadece konuşmak için buluşmuşlardı ancak konuşmanın sonunda işler biraz karıştı.

Jun Tang, eski sevgilisinin onu kurtarmaya geleceğinden çok emin bir şekilde kendini göle attı. Hemen ardından da yeni sevgilisi Rong Tsao kendini serin sulara bıraktı ve ikisi de Hsia’yı arayarak yardım istedi.

Hsia olay yerine geldi ve o da göle atladı.

Kimi mi kurtardı?

Yeni sevgilisini!

Wu Hsia, yeni sevgilisini kurtardı ama eski sevgilisini de düşünmeyi ihmal etmedi. Hsia hemen ağabeyini arayarak Jun Tang’i kurtarmasını istedi.

Bir gerçek hikayede benden gelin-görümce-kayınvalide denize girdi, baştan herşey süper, hoppidi zippidi denizde oynuyorlar derkeeennn bunlar Kıyıdan uzaklaşıyor, ki deniz de deniz Karadeniz, üstten dalgayla dengeyi bozar alttan kumlar ayağınızın altından çekilir, bir anda kendinizi derinde bulursunuz, neyse başlıyorlar çırpınmaya, kayınvalideyle görümce can havliyle gelinin başına bastırıyor, gelin dibe anne kız denizin yüzeyine, kızı Elbirliğiyle boğacaklardı boğulmayalım derken, damatla kayınpeder ne yaptı dersiniz yardım etmeden denizden çıkıverdiler, o 3 kadını rahmetli babam kurtarmıştı, kıyıya çıkardığında babamın bana dönüp bu hatunlar birde bu adamları Eş diye yanında mı taşıyor, kendine eş seçerken böylesini seçme demişti:KK70:

Kötü ama gerçek bir hikaye:KK14:

Ben olsam kacarak kendimi kurtarirdim.
Kadinlar tam cin mali yaa.

Bir gerçek hikayede benden gelin-görümce-kayınvalide denize girdi, baştan herşey süper, hoppidi zippidi denizde oynuyorlar derkeeennn bunlar Kıyıdan uzaklaşıyor, ki deniz de deniz Karadeniz, üstten dalgayla dengeyi bozar alttan kumlar ayağınızın altından çekilir, bir anda kendinizi derinde bulursunuz, neyse başlıyorlar çırpınmaya, kayınvalideyle görümce can havliyle gelinin başına bastırıyor, gelin dibe anne kız denizin yüzeyine, kızı Elbirliğiyle boğacaklardı boğulmayalım derken, damatla kayınpeder ne yaptı dersiniz yardım etmeden denizden çıkıverdiler, o 3 kadını rahmetli babam kurtarmıştı, kıyıya çıkardığında babamın bana dönüp bu hatunlar birde bu adamları Eş diye yanında mı taşıyor, kendine eş seçerken böylesini seçme demişti:KK70:

Kötü ama gerçek bir hikaye:KK14:
Esi gectim ortada kizini bile kurtarmaya tenezzul etmeyen bir baba var..
Artik ne kadar babaysa..
Ne insanlar var yaa.

Benimki ne yapardı? Hemen önce itfaiye ambulans filan ara sonra şöyle bir bakardı kaçtan beri ordayım sorardı panikle bağıra bağıra da olsa haha
sonra batış oranıma göre gidici gibiysem atlar kurtarır trip atar küserdi :KK53:
yok gidici gibi değilsem başımda bekler kurtarmalarına yardım ederdi sadece sonra yine trip atar küserdi :KK70::KK70:
aşırı mantıklı biriyle miyim ne :KK53:

X