• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Yaşındayım 2 evladım var eşimle sorunlarım var aldattı darp etti vs

Ben bu denli hizli fiziki toparlanmayida anlayamiyorum bu arada. Soylemeden geçemedim.

3 yildir evli toplam 5 gebelik var ortada.
16 yaşında evlenip 17 sinde daha yeni doğan bebeği küvezdeyken, 2.ye hamile kalanı gördüm. Acaba zorla mı evlendirdiler diye üzülüp çaktırmadan yardımcı olmak için sohbet ettim. Aksine kaçıp evlenmiş. Resmi nikah yok ve 17 sinde 2.ye hamile. İşin garip yanı halinden ve yaşantısından çok memnun. Hani bebeği küvezde olan anne üzülür falan ya. Alakası yok. Yani kafaları farklı çalışıyor.

16 yaşında evlenip 17 sinde daha yeni doğan bebeği küvezdeyken, 2.ye hamile kalanı gördüm. Acaba zorla mı evlendirdiler diye üzülüp çaktırmadan yardımcı olmak için sohbet ettim. Aksine kaçıp evlenmiş. Resmi nikah yok ve 17 sinde 2.ye hamile. İşin garip yanı halinden ve yaşantısından çok memnun. Hani bebeği küvezde olan anne üzülür falan ya. Alakası yok. Yani kafaları farklı çalışıyor.
Ben cok uzuluyorum boyle seylere ama sasirdigim kisim bu cahillik degil aslinda, 2 cocugum var, aralari 2 yas, buyugum 14 aylikken ikinciye hamile kalmistim yasim 37 idi. Yasim ileri olmasa en az 3 sene beklerdim ikincisi icin, fiziki olarak inanilmaz deforme oldum, sadece sarkmalari falanda kastetmiyorum, ic organlar bile inanilmaz yipraniyor gebeliklerde, mesela ben 7-8 ay esime yanasamadim hic, birak iliskiye girmeyi dokunsa canim aciyordu, o yuzden hep cok şaşırmışımdır art arda dogum yapabilenlere.

Yani bi kere emzirme denilen eylem dahi insani cinsellikten soguturken (bence erkekleride sogutuyor bu arada) daha 3-4 aylik cocuk varken ortada insanlar gebe kalabiliyor, ya ben bebegim 4 aylikken bayilmistim bi kere uykusuzluktan 😅 esim isten dondugunde kapi agzinda yerle yeksan bulmustu beni, bayildigim yerde uyuyakalmisim birde 😅 Allah'tan cocuk besikteydi diye yatar kalkar dua ederiz hala.

O akraba kızını tüm sülale uyardı, adamın anne babası bile uyardı. Hani o zamanlar kızları lise önünde bekleyen tipler varya. Tam öyle ipsiz sapsız bir tip. Ben ondan yıllar önce okul önünde o tipleri görünce hızlı hızlı çıkardım. O zaman bile adamlar hangi kızı kafalayacaklarını bilirlerdi ki yaptıkları gidip muhallebi, tatlı yemek, parklarda gezmek. Yıllar geçti şimdi sosyal medyadan şak diye kafalayıp en iyi ihtimalle evleniyorlar. Ana babalarına atıyorlar sonra ya da hadi baba evine. Adamlar kendilerini gram yormuyor. Bunu söyleyince “ teyze git kısır yap“ oluyoruz. 🤷‍♀️
Herkes tecrübesine dayanarak uyarıyor ama ona bile tahammül edemiyorlar çünkü biraz büyüyünce her şeyi biliyorlar sanıyorlar ama hiçbir şey bilmiyorlar aslında.
Çok sonra ne olduğunu idrak ediyorlar ama o arada geçen zamanda şiddet aldatma psikolojik şiddet ne varsa görüyorlar, evet aşk güzel bir duygudur ama kendinizi sevme kendinize saygı duyma duygusundan daha kıymetli değildir, aşık olunca mantığı rafa kaldırıyoruz 😵‍💫

Bende hastanede evli bir adamdan hamile kalan bir kız gormustum.
Hic utanmadan sıkılmadan ben kumayım demişti, napacaksin çocuk doğunca dedim boşansın artık eskiden hamile degildim sorun etmiyordum çocuğu var diye kadina aciyordum vs dedi.
Kiz hastanede o gece düşük yapti ne adam ortada ne ana baba ortada kimse yok.
Adami ariyo ulasamiyo tek basina öyle gitti operasyonunu oldu geldi.
Sabahta adam aradı çocuk düştü madem dahada beni arama bir sebep kalmadı tarzi biseyler soyledi dedi bastı kıza tekmeyi.
safimda saniyor ki hamile diye bosanacak onu alacak hala zinadan dava edecegim onu diyordu.
Zinanin kendisi oldugunun farkinda degil o derece kendisine mok surmeyen kafada bir çoğu

Ailemin yanındayim diyorsun başka yorumda ailemin gelmesini bekliyorum diyorsun anlamadım nerdesin

Ben bu denli hizli fiziki toparlanmayida anlayamiyorum bu arada. Soylemeden geçemedim.

3 yildir evli toplam 5 gebelik var ortada.

Ben cok uzuluyorum boyle seylere ama sasirdigim kisim bu cahillik degil aslinda, 2 cocugum var, aralari 2 yas, buyugum 14 aylikken ikinciye hamile kalmistim yasim 37 idi. Yasim ileri olmasa en az 3 sene beklerdim ikincisi icin, fiziki olarak inanilmaz deforme oldum, sadece sarkmalari falanda kastetmiyorum, ic organlar bile inanilmaz yipraniyor gebeliklerde, mesela ben 7-8 ay esime yanasamadim hic, birak iliskiye girmeyi dokunsa canim aciyordu, o yuzden hep cok şaşırmışımdır art arda dogum yapabilenlere.

Yani bi kere emzirme denilen eylem dahi insani cinsellikten soguturken (bence erkekleride sogutuyor bu arada) daha 3-4 aylik cocuk varken ortada insanlar gebe kalabiliyor, ya ben bebegim 4 aylikken bayilmistim bi kere uykusuzluktan 😅 esim isten dondugunde kapi agzinda yerle yeksan bulmustu beni, bayildigim yerde uyuyakalmisim birde 😅 Allah'tan cocuk besikteydi diye yatar kalkar dua ederiz hala.
gençken oluyor öyle ya

benim de bir uzak kuzenim var 16 yaşında evlendi (eşi direkt kuzenim zaten)
neyse 1 doğum 1 düşük 1 doğum 1 düşük 1 doğum hep böyle gitti her sene hamileydi

20 yaşla 37 yaş bir mi?30 dan sonra hastaliklar bile geçmiyor ölene kadar.20 yaşında sabah bir kalkıyorsun turp gibisin.günlerce eve girmeden yaşar giderdim valla.şimdi 10 da uykum geliyor.sen yine iyi hamile kalabiliyormuşsun onun için de zor aslında.

20 yaşla 37 yaş bir mi?30 dan sonra hastaliklar bile geçmiyor ölene kadar.20 yaşında sabah bir kalkıyorsun turp gibisin.günlerce eve girmeden yaşar giderdim valla.şimdi 10 da uykum geliyor.sen yine iyi hamile kalabiliyormuşsun onun için de zor aslında.
Ya ben 34'umde hamile kaldigimda "ya bende hala is var" demistim, kendi kendime kikirdayaraj, dogru diyorsun 20 ile 30 bir mi gidemde bi kosede aglayam.

Aynen iki lohusalığımda da ben, ben değildim. Hayata adapte olmam zaman almıştı. Hem fiziksel hem pskolojik. Böyle üst üste doğurabilenlere hayret ve gıpta ediyorum.
Ama burda konu üst üste doğurmaktan ziyade konu sahibi gibi kişlerin gamsızlığı ve hayata bakış açısı. 2 senede beş gebelik ve hala kader diyor. Kucağında çocukla dayak yiyor ama ikinciyi yapıyor. Eşi başka kızlarla aldatıyor, o hala bana sarılmıyor diyor.
Kendi mesajımda bahsettiğim kişi yenidoğan bebeği küvezdeyken tekrar hamile kalabiliyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten anlamıyor, zorlasam da algılayamıyorum.

Bende hastanede evli bir adamdan hamile kalan bir kız gormustum.
Hic utanmadan sıkılmadan ben kumayım demişti, napacaksin çocuk doğunca dedim boşansın artık eskiden hamile degildim sorun etmiyordum çocuğu var diye kadina aciyordum vs dedi.
Kiz hastanede o gece düşük yapti ne adam ortada ne ana baba ortada kimse yok.
Adami ariyo ulasamiyo tek basina öyle gitti operasyonunu oldu geldi.
Sabahta adam aradı çocuk düştü madem dahada beni arama bir sebep kalmadı tarzi biseyler soyledi dedi bastı kıza tekmeyi.
safimda saniyor ki hamile diye bosanacak onu alacak hala zinadan dava edecegim onu diyordu.
Zinanin kendisi oldugunun farkinda degil o derece kendisine mok surmeyen kafada bir çoğu
Evet memnun olmaları ilginç zaten. Ne zamanki gerçekler yüzlerine çarpıyor o zaman kader kurbanı rolüne geçiyorlar ama o aşamaya bir günde gelmedin. Yani evli adamdan hamile kalıp, boşanıp onla evlenmesini planlayıp, olmayınca mağdurum ben mağdurum ben, kader böyleymiş diyemezsin.

Evet memnun olmaları ilginç zaten. Ne zamanki gerçekler yüzlerine çarpıyor o zaman kader kurbanı rolüne geçiyorlar ama o aşamaya bir günde gelmedin. Yani evli adamdan hamile kalıp, boşanıp onla evlenmesini planlayıp, olmayınca mağdurum ben mağdurum ben, kader böyleymiş diyemezsin.
Ay ne kaderi yahu, iki lokma ekmeğe tav oluyorlar hatta dahada üstü bazi kadinlar evli erkeklerin kendisini begenmesinden muthis bir haz aliyor.
Baska kadin varken beni tercih ediyor en birinci benim egosu yaşıyor.

Aynen iki lohusalığımda da ben, ben değildim. Hayata adapte olmam zaman almıştı. Hem fiziksel hem pskolojik. Böyle üst üste doğurabilenlere hayret ve gıpta ediyorum.
Ama burda konu üst üste doğurmaktan ziyade konu sahibi gibi kişlerin gamsızlığı ve hayata bakış açısı. 2 senede beş gebelik ve hala kader diyor. Kucağında çocukla dayak yiyor ama ikinciyi yapıyor. Eşi başka kızlarla aldatıyor, o hala bana sarılmıyor diyor.
Kendi mesajımda bahsettiğim kişi yenidoğan bebeği küvezdeyken tekrar hamile kalabiliyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten anlamıyor, zorlasam da algılayamıyorum.
Oyle haklisinki. Yani tek kelime eklemeye ihtiyac duymadim, cok haklisin

Boşam ablacım. Ailenin durumu yoksa kadın sığınma evinde kal. Avukat da ayarlarlar sana. Maddi durumları iyiyse nafaka da bağlanır. Düzelmez hiç umut etme. Kurtar kendini daha gençsin.

Evet ya sanırım süt vermeye devam ettiğim sürece eşime yanaşamıycam ben de😅 Millet 40ının çıkmasını zor bekliyor 😂

Kesinlikle katılıyorum. Ben ilkine çok uğraş verip tüp bebekle hamile kalınca cahillik ettim. Nasıl olsa doğal olmuyor dedim. Doğumdan 4 ay sonra ikinci çocuğuma kazara hamile kaldım. Ama peşpeşe doğum, yeni doğan büyütmek tam tımarhanelik. 👻 Çocukları büyüteceğim diye 4 seneye yakın eve kapandım. İnsanın kendine ayıracak yarım saati olmaz mı? Sürekli yorgun ve uykusuz hissediyordum. Neyse Allah’a şükür zor kısımlar geçti. Şimdi biraz biraz insana dönmeye başladım. Onlar yarım gün kreşte iken yürüyüş yapıyorum. Zaten her yerim dökülüyor. Benim yaşındakilerim torunu var. Ama bir şekilde enerjik olmaya çalışıyorum.

Back
X