Merhabalar bana biraz güzel nasihat verebilrseniz sevinirim. 3 yıllık evliyim, 21 yaşındayım eşim 22 yaşında. 3 sene içinde çok darp edildim 3 kez hamilelik geçirdim 3 üde öldü. Şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 4 aylık hamileyim... eşim ben hamileyken 2 kez dövdü beni evladım kucağımdayken. Birçok kızla aldattı. Yanımda yatmıyodu sürekli sg babanın evine diyodu. Ben beni aldattığını öğrenince aldım kızımı memleketime gittim samsuna. Diyarbakıra evliyim. Çok güveniyordum ona ve gözümle görünce çıktım gittim samsuna. Ne aradı ne sordu ne evladımın bi ihtiyacı varmı diye sordu. Biz gidince keyfine baktı. Kayınpederim aradı illede beni çağırdı gel bana güven ben düzelteceğim dedi. Geldim şu an kayımvalidemdeyim. Burada bunalmışım evime gitmek istiyorum götürmüyolar. Evimiz ayrı burada. Zaten 4 aylık hamileyim kaç kez üzüntüden kanamam oldu. 10 kilo verdim. Eşim benden özür dilemedi. Tamamen manevi anlamda yalnızım. Aklımda boşanmak geçiyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Ona çok aşıktım hemde öyle aşıktım ki öyle çok seviyordum ki bütün hayatımı bütün hislerimi ona ayırmıştım. Ama artık soğudum. Seviyor muyum aşık mıyım bilmiyorum. Aşık değilim. Sevgim belki biraz kalmış olabilir. Lütfen akıl verir misiniz. Boşanırsam ne yapacağım. Mal varlıkları var neler talep edebilirim. Ve elimdeki yüzüğe küpeme kadar aldı benden kuyumcu olduğu halde. Sizden akıl istiyorum. Zor dönemden geçiyorum.