22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

21 eylulde ovitrelle vuruldum 4. Gunumdeyim bugun karnim cok agridi bi kac saat sonra gecti, birde acayip grip oldum. Sanirim bu bhcg ignesi ya hormoar aktif olunca bagisikligim dustu diye dusunuyorum

Kızlar ne durumdasınız benim sağ tarafta büyümüştü sadece yumurta cumartesi iğneyi yaptım bugün bacağıma vuran bi ağrı var işe geldim ama halsizlikte çok

Kızlar ne durumdasınız benim sağ tarafta büyümüştü sadece yumurta cumartesi iğneyi yaptım bugün bacağıma vuran bi ağrı var işe geldim ama halsizlikte çok
ben de işe başladım sağda ağrım var doktora sordum progestanı gece kullanınca sabaha kadar ağrım olmuyor sabahları da kullansam olur mu dedim kaydırabilirsin günde bir defa kullandıktan sonra sıkıntı olmaz dedi ama çok hareket etmemeye çalışıyorum :) teste 4 gün kaldı

21 eylulde ovitrelle vuruldum 4. Gunumdeyim bugun karnim cok agridi bi kac saat sonra gecti, birde acayip grip oldum. Sanirim bu bhcg ignesi ya hormoar aktif olunca bagisikligim dustu diye dusunuyorum
Yo nasıl takılabilir ? Siz ovitrelle vurduğunuza eminmisiniz? Cam enjektör ve sabit mikro uçlu.
Gonal f ile karıştırdım sanki içinde iğne vardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim

Selamlar ben de bugün vurdum bu iğneden. Adetin 3. Günü femaraya başladım. Adetin 12. Günü doktorum artık çatlatalım dedi. Tüm yorumları okudum. Benim de sağ taraftaki yumurtalığımda ağrı oluştu. Siz iğne vurduktan sonra ovulasyon testi filan yaptınız mı ? İğneden 36 saat sonra kesin çatlıyor mu?

Yaa çok geçmiş olsun canım. Gittin mi doktora ne dedi. Bende o günü sayarsam bugün 8. Günüm.
Aramızda 1 gün var demek ben dün negatifi gördüm ilacın etksii gitti cuma test deniycem bakalım hafta sonu düğün var gidip kana bakamam diye vallahi kuzum kadın da onda sıra yoktu ben de sağlık ocağına gittim anlattım işte çatlatma iğnesi vuruldun mu falan bir tane toz ilaç verdi tek kullanıldık bir de krem yazdı bakalım inşallah geçer geçmezse gideceğim doktora çok fazla kaşıntı veya mal var neler neler denedim Kız şu kulelere başladığımdan beri yani şu iki haftadır sürekli yanıyorum kaşınıyorum

Aramızda 1 gün var demek ben dün negatifi gördüm ilacın etksii gitti cuma test deniycem bakalım hafta sonu düğün var gidip kana bakamam diye vallahi kuzum kadın da onda sıra yoktu ben de sağlık ocağına gittim anlattım işte çatlatma iğnesi vuruldun mu falan bir tane toz ilaç verdi tek kullanıldık bir de krem yazdı bakalım inşallah geçer geçmezse gideceğim doktora çok fazla kaşıntı veya mal var neler neler denedim Kız şu kulelere başladığımdan beri yani şu iki haftadır sürekli yanıyorum kaşınıyorum
Canım Çok geçmiş olsun ya. İnanamıyorum şuan. Hastalığımız aynı olmasada aynu durumu yaşıyoruz. Ben dünden beri çok hastayım. Salgın var bende kaptım. Başım kemiklerim sırtım belim. Saç diplerim bile ağrıyor. Herşeyden midem bulanıyor. Kustun dün affedersin. Acile gittim. Doktora durumu söyleyince. Yani çatlatma iğnesini söyledim diye bana bi ilaç bile vermedi. Ağrılarımla geri döndüm. Şuan yatakta değilde düken üstündeyim sanki. Dün bhcg istedim 3.29 çıktı. İğnenin etkisimi değer düşer mi bilmiyorum. Beni mahfeden hastayım ama ilaç bile içemiyorum. Sabaha kadar ateşim 38.5 ve ben tirtir titriyordum🥺

Selamlar
bende iğne oldum. Benim bugün iğneden sonra 10. Günüm. Ve 6. günden beri test yapıyorum. Dün baya belirgindi test. Bugün ise silik çıktı. Benim tek hissettiğim iğneden bir gün sonra aşırı şekilde belimde özellikle alt belimde aşırı ağrım oldu. Öyle bir ağrı yok sanki iğneler dolanıyor. Ağrı günlerce sürdü . Normalde bel fıtığı problemi de yaşamam. Sadece adet dönemlerinde bel ağrı çekerim. Dün de bugün ilk defa ağrım yok. En üstteki bugün yaptığım hamilelik testi. İğne etkisi geçiyor mu?

Eklentiler

• IMG_3959.jpeg
    IMG_3959.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 30
Canım Çok geçmiş olsun ya. İnanamıyorum şuan. Hastalığımız aynı olmasada aynu durumu yaşıyoruz. Ben dünden beri çok hastayım. Salgın var bende kaptım. Başım kemiklerim sırtım belim. Saç diplerim bile ağrıyor. Herşeyden midem bulanıyor. Kustun dün affedersin. Acile gittim. Doktora durumu söyleyince. Yani çatlatma iğnesini söyledim diye bana bi ilaç bile vermedi. Ağrılarımla geri döndüm. Şuan yatakta değilde düken üstündeyim sanki. Dün bhcg istedim 3.29 çıktı. İğnenin etkisimi değer düşer mi bilmiyorum. Beni mahfeden hastayım ama ilaç bile içemiyorum. Sabaha kadar ateşim 38.5 ve ben tirtir titriyordum🥺
Ya kıyamam çok geçmiş olsun ben de enfeksiyondan çekiyorum vallahi daha çok erken be kuzum kan testi vermek için yükselebilir de düşebilir de hani net bir şey de diyemeyiz ama evet ilaç içme aslında hala hamilelerde bile kullanılam ağrı kesiciler oluyor onlardan neden vermemişler yani böyle de ağrılarla insan duramaz ki ateşin de çok çıkmamış daha mecbur dayanacaksın ya ılık duş falan alsaydın ateşin düşmesi için

geçmiş olsun bu arada bende soğuk algınlığı geçiriyorum. Dün doktor bana da birşey yazmadı. Ama vücudumuz kendini iyileştirme yeteneğine inanıyorum ben. Bir kaç gün yüksek dozlu vitamin D ilacı içtim toparlıyorum ben şuan.

X