Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum
Korkman gereken bunlar degil yalniz.Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
nedirKorkman gereken bunlar degil yalniz.
%100 katılıyorum. Hiç acele etme. Hele kafanda şimdiden bu sorular varsa otur oturduğun yerdeKorkuyorsan, hazir degilsen hazir degilsindir. Hazir olmadan kalkisma derim.
Insandan insana gore degisir bu.
Madem istemiyorsun, mzeun ol, is bul, gez toz kendi parani ye. Hazir olunca da evlenirsin, adam kacmiyor ya.
Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
Korkunç zatenKorkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor
hepsini mükemmel yapmaya çalışırsan korkutucu gelir.
ben 21 yaşında evlendim. makarnadan başka yemek yapamazdım.
şimdi 25 yaşındayım 2-3 yemek daha öğrendim :)
çalıştığım için evi her gün temizlemiyorum. haftada 2 kere süpürge açıyoruz eşimle.
akşam yemeklerini beraber yapıyoruz.
çamaşır yıkama işi haftada 2 ya da 3 kere. ben atıp çıkarıyorum eşimle beraber asıyoruz.
bulaşık makinesi haftada 3 kere çalışıyor. zaten o icat edilmese bizim evlilik sürmezdi :) ikimiz de bulaşıktan nefret ederiz çünkü.
camları senede 2 kere ancak silerim.
farklı şehirde olduğumuz için aileden gelen giden misafirimiz hiç olmaz. kafamıza göre ister dağıtırım ister toplarım.
ütü denen lanetten hiç hoşlanmadığım için ayda 1 kere yaparım.
ütü gerektirmeyen kıyafetler alarak bu dertten de kurtuldum.
bazen de kullanmadığım bi odaya bütün ıvır zıvırı doldurup kapısını kapatıyoruz bak dağınıklık bitti bile.
%100 katılıyorum. Hiç acele etme. Hele kafanda şimdiden bu sorular varsa otur oturduğun yerde
Ben de okulu bitirdim 1 sene sonra evlendim. 24 e yeni girmistim, ama zaten 18 yasimdan beri ailemden ayri yasiyordum ve 1 yildir da sevgilimle birlikte yasiyorduk, dolayisiyla zaten kendi evimin sorumlulugu uzerimdeydi 18imden beri.