23-24 yaşında evlenmek

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum

ben 23 yaşımdayım bu sene veya seneye evlenmeyi düşünüyorum bu sene mezun olucam üniversiteden..Sizce 23 24 yaş evlilik için erken mi ? Ben biraz korkuyorum evlenmekten kaldırabilir miyim o kadar sorumluluğu bilemiyorum

bence olabilir. sizin ve karşınızdakinin olgunluğuna bağlı.

Korkuyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik bunlar bana korkunç zor geliyor

bi de iş olursa hem iş hem bunlar nasıl yapıcam bilemiyorum

ben 21 yaşındayım ekim 2014 de evlendim. ev işlerinden bu kadar korkma o kadar korkunç değil ben annemin evinde 1 bardak yıkamamıştım. yemek yaparken bulaşıkları makineye atarsın yemek bittikten sonra da aynı makineyi çalıştır bitti :)) çamaşır haftada bir temizlik iki haftada bir camlar silinir yerler haftada bir toz 3 günde bi alıyorum ben her gün on beş dakika süpürge çok zor değil bunlar yemek biraz uğraştırıcı ama ben severek yapıyorum

Bunu sorduğunuza göre hazır hissetmiyorsunuz demektir.Yaşa gelince 23 24 yaş bence ideal ama kişiden kişiye de değişir.önemli olan o olguluğa erişmiş olduğunu hissetmek

Korkuyorsan, hazir degilsen hazir degilsindir. Hazir olmadan kalkisma derim.

Insandan insana gore degisir bu.

Madem istemiyorsun, mzeun ol, is bul, gez toz kendi parani ye. Hazir olunca da evlenirsin, adam kacmiyor ya.
%100 katılıyorum. Hiç acele etme. Hele kafanda şimdiden bu sorular varsa otur oturduğun yerde :KK66:

hepsini mükemmel yapmaya çalışırsan korkutucu gelir.
ben 21 yaşında evlendim. makarnadan başka yemek yapamazdım.
şimdi 25 yaşındayım 2-3 yemek daha öğrendim :)
çalıştığım için evi her gün temizlemiyorum. haftada 2 kere süpürge açıyoruz eşimle.
akşam yemeklerini beraber yapıyoruz.
çamaşır yıkama işi haftada 2 ya da 3 kere. ben atıp çıkarıyorum eşimle beraber asıyoruz.
bulaşık makinesi haftada 3 kere çalışıyor. zaten o icat edilmese bizim evlilik sürmezdi :) ikimiz de bulaşıktan nefret ederiz çünkü.
camları senede 2 kere ancak silerim.
farklı şehirde olduğumuz için aileden gelen giden misafirimiz hiç olmaz. kafamıza göre ister dağıtırım ister toplarım.
ütü denen lanetten hiç hoşlanmadığım için ayda 1 kere yaparım.
ütü gerektirmeyen kıyafetler alarak bu dertten de kurtuldum.
bazen de kullanmadığım bi odaya bütün ıvır zıvırı doldurup kapısını kapatıyoruz bak dağınıklık bitti bile.

Ben de okulu bitirdim 1 sene sonra evlendim. 24 e yeni girmistim, ama zaten 18 yasimdan beri ailemden ayri yasiyordum ve 1 yildir da sevgilimle birlikte yasiyorduk, dolayisiyla zaten kendi evimin sorumlulugu uzerimdeydi 18imden beri.

hepsini mükemmel yapmaya çalışırsan korkutucu gelir.
ben 21 yaşında evlendim. makarnadan başka yemek yapamazdım.
şimdi 25 yaşındayım 2-3 yemek daha öğrendim :)
çalıştığım için evi her gün temizlemiyorum. haftada 2 kere süpürge açıyoruz eşimle.
akşam yemeklerini beraber yapıyoruz.
çamaşır yıkama işi haftada 2 ya da 3 kere. ben atıp çıkarıyorum eşimle beraber asıyoruz.
bulaşık makinesi haftada 3 kere çalışıyor. zaten o icat edilmese bizim evlilik sürmezdi :) ikimiz de bulaşıktan nefret ederiz çünkü.
camları senede 2 kere ancak silerim.
farklı şehirde olduğumuz için aileden gelen giden misafirimiz hiç olmaz. kafamıza göre ister dağıtırım ister toplarım.
ütü denen lanetten hiç hoşlanmadığım için ayda 1 kere yaparım.
ütü gerektirmeyen kıyafetler alarak bu dertten de kurtuldum.
bazen de kullanmadığım bi odaya bütün ıvır zıvırı doldurup kapısını kapatıyoruz bak dağınıklık bitti bile.

Korkmam gereken ne var peki

Ben de okulu bitirdim 1 sene sonra evlendim. 24 e yeni girmistim, ama zaten 18 yasimdan beri ailemden ayri yasiyordum ve 1 yildir da sevgilimle birlikte yasiyorduk, dolayisiyla zaten kendi evimin sorumlulugu uzerimdeydi 18imden beri.

bizde birlikte yaşıyor gibiyiz ve evin tüm işlerini üstüme yıkıyor bu yüzden korkuyorum ağır geliyor

X