23.haftada bebek toplanması

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
23 haftamdamdayım bugun ilk defa karnım sağa doğru yamuldu ve sertleşti..bebeğimin hareketlerini orda hissettim ve daha sert vurmaya başladı birazda agrı oldu..korktum bu haftalarda böyle hareket etmesi normal mi? ilk gebeliğim tecrübem yok.

Bendede böyle oluyor 21 haftada başlamıştı bence korkacak bişey yok. Karnın daha çok uyana buyana kayacak :)))

Benimkide hep öyle yapıyor dayıyor totosunu karnıma sertleşiyor karnım :)

Kesinlikle normalmis bendede aynı durum söz konusu 27 hftadayim bir aydir var dk sordum normal dedi benim bebisimde sekilden sekile giriyor

içim rahatladı çok teşekkür ederim..dün fena korkmuştum bugun iyim çok şükür:)

Bu tarz kasilmalar olacak canim bebek artik yavas yavas doguma hazirlaniyor rahim kasilmalari cok cok normal bu haftalarda kizimdada cok oluyordu drum bana boyle soylemisti 7 aydan snra dahada sık olmaya basliyor :KK66: simdiden hayirli ve kolay bir dogum diliyorum sana :KK66:

Bu tarz kasilmalar olacak canim bebek artik yavas yavas doguma hazirlaniyor rahim kasilmalari cok cok normal bu haftalarda kizimdada cok oluyordu drum bana boyle soylemisti 7 aydan snra dahada sık olmaya basliyor :KK66: simdiden hayirli ve kolay bir dogum diliyorum sana :KK66:

23 haftamdamdayım bugun ilk defa karnım sağa doğru yamuldu ve sertleşti..bebeğimin hareketlerini orda hissettim ve daha sert vurmaya başladı birazda agrı oldu..korktum bu haftalarda böyle hareket etmesi normal mi? ilk gebeliğim tecrübem yok.

Normal canm hic korkma:)

X