23 haftalık hamileyim ve kilo alamıyorum

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
57 kilo ile hamile kaldım en son tartıldığımda 59 kilo geldim sizce çok az değil mi kızlar doktorum normal diyor ama sadece karnım çıktı ben hiç kilo almadım .. doktor bebeğin kilosu güzel dedi .. ama ben biraz olsun kilo almak ve hamile gibi görünmek istiyorum kalın bişiler giyince hiç hamile görünmüyorum iştahım fena sayılmaz .. sizce bu kadar az kilo almak normal mii

ben 25 haftalik hamileyim 2 kilo aldim. bebekte iyi o zaman sorun var mi yok :) kiloyu napcan acaba :) merak etme gobegin o kadar kucuk kalmicak 1 aya hizli buyumeye baslar.

ben 25 haftalik hamileyim 2 kilo aldim. bebekte iyi o zaman sorun var mi yok :) kiloyu napcan acaba :) merak etme gobegin o kadar kucuk kalmicak 1 aya hizli buyumeye baslar.
ne bilim ya zayıf görünüyorum :) biraz hamile moduna girmek istiyorum karnıma dikkatlı bakınca anlaşılıyor ancak

valla benimki de su son 2 haftada daha da buyudu zaten bundan sonra hizli buyur canim :) hem bende tam tersine cok buyumese bari diorum :)

estetik bulmuyorum :KK70: o yuzden kibar top gibi karin bana daha hos gozukuo :KK66: neyse ki simdilik oyle :) bakalim ileriki aylarda nolcak :KK70: tabi onemli olan bebegin sagligi :)

Benim son 2 haftadır karnim belirginlesti ve kilo aldım. Şuan toplam 7kilo. Bebegin de kilosu çok şükür iyi. Ve cok kilo aldığında son aylarında çok zorlanirsin catlaklarda cabasi ayrıca doğum sonrası kilo problemi olmasin. Dikkat et sen yinede. .

21. Haftamizdayiz. Zaten kiloluydum. 83kg hamile kaldim(178boyundayim). Kilom yuzumde basenimde falan da degil sadece gobegim vardi. Oglumun gelisimi 2 hafta onde gidiyor ve ben hala cok sukur 83kg yum (18.hafta kontrolumuzde 365gr.di)☺ benden 2 3 ve 4 hafta sonra hamile kalan zayif arkadaslarim 3 4 kilo aldilar gobekleri de cikti. Benimse hala sisman gobegim duruyor :) doktorum sansli hamilelerden oldugumu soyledi. ben de kocaman bi karnim olsun ve hamile kiyafetleri alayim istiyorum ama buyumus bi gobegin daha cok iskence oldugunu duyup okudugum icin halime sukretmeye basladim, malum antalyada yaz sicaklari geliyor :KK66: evet arkadaslarimin gobeklerini kiskaniyorum hatta haftalik buyuyen gobegimle fotograflarim olsun istiyordum :) Sanirim fazla takmamak lazim iyi beslendiginden eminsen ve istahindan sorunun yoksa "oglum icime dogru buyuyo" diyerek gul ve gec :KK66: Acaba gercekten hamile mi diye garip garip bakanlar oldugunu hissedersen de ne kadar sansli bir hamile oldugunu fisilda kendine. Allah bebeklerimize saglik versin, kilo teferruattir :KK66:

Bende 20 haftalik hamileyim canim 55 kilo ile hamile kaldim 3 ayimin basinda 2 kilo almistim ve hatta onuda vermistim bir haftada ama son iki aydir baya kilo aldim ki ben normaldede cok istahsiz yemek yemeyi sevmeyen bir insanimdir 55 kilo benim en kilolu halimdi ve su an 65 kiloyum birden bire alicaksin emin ol bir ay icinde ben daha yeni hamile moduna girebildim :)))

ayyyyy taktığın şeye bak :) hamilelik 9 ay gibi bir süreç zaten allah başka dert vermesin arkadaşım millet kiloları alıp veremiyor boşver manken gibi takıl :)

X