23 Nisan’ın ‘bıyıklı’ Meclis Başkanı Seyhan, imam oldu % 50’nin anasına küfür etti

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.026
211.962
60
Her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların Meclis’te makamlara oturtulması geleneği AKP iktidarı döneminde değişim yaşamıştı.
5670.jpg

Bora ERDİN

Tam 9 yıl önce yani 23 Nisan 2006’da, 21 yaşındaki Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İbrahim Seyhan TBMM’yi yönetmişti. O zaman Seyhan’ın yaşı tartışmalara neden olmuştu! O ‘çocuk’, İbrahim Seyhan okulunu bitirdikten sonra önlisans programı okudu. 2009’da mezun olan Seyhan aynı yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nca İstanbul Fikirtepe Yeni Cami’ye imam olarak atandı. Seyhan’ın, 12 Haziran 2011 seçimlerinden sonra bir imama yakışmayacak şekilde Facebook’ta şu paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı: “Beyinsiz bidon kafa diye hakaret eden şerefsizler. Yüzde elli ile ananızı aldık size getirdik. Sizin ananıza da biz sahip çıktık.” 2006 yılında Türkiye Öğrenci Meclisi 3’üncü oturumunun geçici başkanlığını, TBMM Başkanı Bülent Arınç’tan, öğrenciler arasında yaşı en büyük olduğu için Erzurum İmam Hatip Lisesi öğrencisi İbrahim Seyhan devralmıştı. Seyhan, koltuğa oturur oturmaz da “İmam hatip lisesi öğrencisiyim. Bizim önümüze ne koyarsanız koyun, dağlar, taşlar. Bilin ki biz en zirveye çıkacağız. Dağları taşları da, dünyayı da koysanız
en iyi üniversiteleri kazanacağız, en iyi yerlere geleceğiz” demişti.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem...an-imam-oldu-50nin-anasina-kufur-etti-812543/

Benim esimde abladida imam hatip mezunu.Ama kiz cift anadal yapti simdi yard.doç. profluga dogru gidiyorCok alakasiz bir bolumde Surekli yurtdisinda sempozyumlarda.Oda cok sikinti yasamis puanlarla alakali.Ben oyle edilen laflari kiniyorum.Herkes haddini bilecek.Karsi gorus edepsizlik degildir.Herseyden once insan olacaksin.

Din adamı cemaatine ;
kötü sözden , küfürden , fitne fesatlıktan uzak durmasını öğütleyen kişi değil midir ?
nasıl askerın polisin öğretmenın iş ahlakını besleyen ve uymak zorunda oldugu kurallar varsa onlarında olmalı disiplin cezası ve sonrasında görevden almaya kadar gitmeli özellıkle bu meslegın..

imam hatip bir meslek lisesi.
bende maslek lisesi mezunuyum.Onlara uygulanan katsayı "haksızlığı" bize de uygulanıyor ben ağlamıyorum.Çalıştım kazanadım.Ama şunu unutuyor o ağlaklar meslek lisesinin amacı üniversite değil ara eleman yetiştirmektir.Kalifiye eleman olursun.Hem sana mesleki anlamda o kadar yatırım yapılıyor , yanş yapılması gerekli.Meslek liseliyiz demiyorlar imam hatip diye ağlıyorlar.Onlar yalnızca kendilerine müslümanlar.
Bu 21 yaşındak,i "çocukcağız" bilmez tabii neyin ne olduğunu konuşuyor.Hiç utanmamış hiç oturmuş 23 nisanda koltuğa,oturtmuşlar yani.Anamıza laf söyleyecek kadar alçalmışlar,zavallı anası bunun böyle konuşacağını bilse doğurmazdı belki.

Ben de onu diyecektim bu katsayı bütün meslek liselerinde uygulanıyordu. Hem insanlar bunu bilerek gidiyordu değil m? Siz televizyonlarda orda burda bu siyaseyçilerin ağzından kaç kere bu meseleyle ilgili meslek liselerini de konuştuğunu duydunuZ. hep imam hatip dediler hep onlar mağdur dediler. Tabii oy gelecek yeri biliyorlar. Bu adamın yaptığı da terbiyesizliği de aşmış

eşimde imam hatip mezunu ama çalışmış kat sayı mağduru olmamış.istediği bölümü kazanmış.

yani bazen öyle bir abartıyorlar ki sanki kat sayı uygulaması sadece imam hatiplilere yapılıyormuş gibi bir sonuç ortaya çıkıyor.sen o liseye isteyerek gittiysen ağlama kısmında bir durup düşüneceksin neden diğer seçenekleri değerlendirmedim diye.

Niye hep imam hatipliler mağdurumda mağdurum modundalar acaba..

hükümet yüzünden :KK70:

adam dini kullanmak için imam hatiplileri de kullanıyor diğer meslek liseleri de mağdur ama bir ağlayan duydunuz mu katsayı diye.çünkü reklamları apılmıyor çünkü kullanılacakları bir alan yok.

aslında kat sayı uygulaması da normal sen meslek lisesine gittiysen o lisenin gerektirdiği mesleği seç 4 yıl eğitim aldığın alanda uzmanlaş diye yapılan bir uygulama ama olay drama çevrildi

X