23 yıllık evliliğim bitti

Teknolojinin gelişmesi hiç iyi olmadı .
Telefondan atmasa, mahallede kasetçalar mıydı teyp mi ondan ses açıp dinletirdi

Daha eskiye gidecek olursak, mehter takımını toplayıp serenat yapardı.

Daha daha eskiye gidersek Mağarasının önünde boynuz üfleyip dikkat çekmeye çalışırdı. Bu andavalları hiçbirşey değiştirmez

Dur öyle andaval deme onlar barışır yine sen kötü olursun.

Benimde bugün Yapmak istediğim şeyi yapmışsınız. Yine sizinki insaflıymış çocuklarını bahane etmemiş. Benimki hemen başladı zaten çocuğumdan ayırmak istiyorsun senin amacın bu. bana düşman edeceksin vs. Vs... Hiç demiyor ki ne oldu? ben nasıl hödük bir adamım demek yok. Amannn siz dik durun geri dönmeyin hemen yine aynısı olur. üstelik katlanarak olur nasıl olsa gitsede geri gelecek kafasıyla neler olur. Pişman edin onu inanın erkekler geç oluyor ama çok oluyor.

İşin ciddiyetini anlamaya basladi önce tehdit mesajlari sonra özürler cicekler kalpler. Hicbirine cevap vermedim 2 ayri avukat ile gorustum ayin 20'sinde adli tatil varmis ondan önce dilekce vermeliymisim ki dosya siraya konsun
Beklememde ki amac celp kagidi ona gidince baskısını arttirarak beni rahatsiz etmemesi annem tansiyon hastasi taskinlik cikarip bizi rahatsiz etsin istemiyorum..

Ergenken hoşumuza giderdi, çok havalı olurdu da 23 yıl evli kalmış adama uymadı gerçekten hiçbir şey değiştirmez bu adamları her yaşta aynılar

Sizde ona Mustafa Topaloğlu-Gerizekalı Sevgilim şarkısını gönderseydiniz.Gerçi sevgilim kısmından ümitlenebilirdi ama şarkının sözlerini dinleyince ümidi biterdi

ne güzel gidecek bi anneciğiniz varmış

Neden 23 yılı harap ettiniz ahh be yazık onca emeğe

Herkes birilerine senelerini,emeklerini veriyor..Giden günlere üzülmek yerine gelecek günlerinize sevinseniz ya..5 yıl evli kaldm 5 yıldr ayrıym şmdi arkamı dönüp bakıyorum ve diyorum ki 4 yıldr onunla olsaydm 10 yılm heba olacaktı..23 yılınızı heba etmişsiniz Allah ömür verirse bi 23 yılınızı daha heba etmek gibi bi niyetiniz varsa hiç durmayn barışn ama kararlıysanızda geçmişe bakıp üzülp durmayın zaman bu tutamıyoruz geriye de dönemiyoruz malesef ancak gelecek günlerimizin daha güzel olması için çabalamaktan başka çaremiz yok..üzülecekseniz ayrlmayın, ayrılacaksanız da üzülmeyin..

hangi belgesel bu lütfen bana da söyleyin
Kabilenin ismini de söyleyebilirsiniz hatırlıyorsanız
Çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…