Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Cyclo-progynova al eczaneden sadece beyaz olanlarını kullan onlarda estrofem olarak kullanılıyor ben öyle yaptım

24 kasımda transfer olanlar kan sonuçlarınız nasıl. Ben 11. Günde verdim 96 çıktı düşük gibi geldi bana sizlerin nasıl? 4 gün sonea tekrar istedi doltor. Yani salı vereceğim ama içim içimi yiyor. Bugün acilde vereyim diye gttiim ama almadılar. Özel bir yerde yok beklicem

Canım ben 23 kasımda oldum benimde aynı 4 gün sonra istendi yârın vereceğim bende bugun verecektim doktora sordum dayanamıyorum diye bekleyin lütfen dedi ilk değer düşük başladığı için 3. Kez isteniyormuş

Sizin kaç değerler ben bir kez verebildim

24 Kasım da transfer oldum ben. 9.gün betam 166 çıkmıştı. Bence artış önemli diye düşünüyorum. Siz 12.günde kan vermediniz mi

24 Kasım da transfer oldum ben. 9.gün betam 166 çıkmıştı. Bence artış önemli diye düşünüyorum. Siz 12.günde kan vermediniz mi
11. Gün verdim işte haftasonuna girecek diye. 96 çıktı bakalım artış ne olacak merakla bekliyorum

Benimde 9. Gün değerim 39.5 çıkmıştı. Bugün 11. gunde verdim 152 çıktı farklı hastanede verdim . Doktorum bidaha vermene gerek yok dedi .10 12 gün sonra kese gormeye çağırdı. Acaba bidaha versem mi kan testi

Gerekmyok bence benden 3. Kez kan istediği gün ben çok ağladım korkudan beni olumsuz etkiledi akıl bulandırmaya gerek yok doktorunuz ne derse onu yapın içiniz rahat olsun

Gerekmyok bence benden 3. Kez kan istediği gün ben çok ağladım korkudan beni olumsuz etkiledi akıl bulandırmaya gerek yok doktorunuz ne derse onu yapın içiniz rahat olsun
Evet aslında çok da aklımi karıştırmak istemiyorum siz bidaha kan verecek misiniz

Merhaba bende 3 aralık ta oldum 2 embriyo 3 ncü trasferim cumartesi günü test günüm degil ama hoca kabul ederim dedi çünkü 2 kere yapılıyor hiç birşey hissetmiyorum normalmi

Bende 28 kasimda cift embriyo oldum yarin test gunum ama dunden beri ara ara gelen pembe lekelenmelerim var sizde oldu mu nolur bilgi verir misiniz

8 Aralıkta test verecek kızlar nasılsınız heyecan başladı mı ? Ben sabahtan beri inanılmaz gerginim kendimi odaya kapadım içim aşırı sıkılıyor heyecan korku hepsi bir arada nasıl davranacağımı bilmiyorum bol bol dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla hayırla evlatlarımızın haberini alalım inşallah

Bende 28 kasimda cift embriyo oldum yarin test gunum ama dunden beri ara ara gelen pembe lekelenmelerim var sizde oldu mu nolur bilgi verir misiniz
Benim hiç bir belirtim yok ama yorumları okuduğum kadarıyla herkeste farklı farklı oluyor bazıları hiç bişey hissetmiyor pozitif görüyor bazıları lekelenme mide bulantısı göğüs hassasiyeti yaşayıp pozitif görüyor inşallah bizlerde yarın güzel haberler alır burayı bir şenlendiririz

Hemde nasııl Bi yanım çok umutlu bi yanımda o kadar korku dolu ki anlatamam inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…