Cyclo-progynova al eczaneden sadece beyaz olanlarını kullan onlarda estrofem olarak kullanılıyor ben öyle yaptımKızlaarrrr bugün aşırı zor stresli ve eşimle kavgalı bir gün geçirdim üzerine birde estrofem ilacımı iş yerinde unutmuşum sabah öğlen akşam 2şer tane içiyordum eşim eczaneleri gezmiş ama reçetesiz veremeyiz demişler napıcam pazartesi günü sonuç vericemmmm
Canım ben 23 kasımda oldum benimde aynı 4 gün sonra istendi yârın vereceğim bende bugun verecektim doktora sordum dayanamıyorum diye bekleyin lütfen dedi24 kasımda transfer olanlar kan sonuçlarınız nasıl. Ben 11. Günde verdim 96 çıktı düşük gibi geldi bana sizlerin nasıl? 4 gün sonea tekrar istedi doltor. Yani salı vereceğim ama içim içimi yiyor. Bugün acilde vereyim diye gttiim ama almadılar. Özel bir yerde yok beklicem
Sizin kaç değerler ben bir kez verebildimCanım ben 23 kasımda oldum benimde aynı 4 gün sonra istendi yârın vereceğim bende bugun verecektim doktora sordum dayanamıyorum diye bekleyin lütfen dediilk değer düşük başladığı için 3. Kez isteniyormuş
11. Gün verdim işte haftasonuna girecek diye. 96 çıktı bakalım artış ne olacak merakla bekliyorum24 Kasım da transfer oldum ben. 9.gün betam 166 çıkmıştı. Bence artış önemli diye düşünüyorum. Siz 12.günde kan vermediniz mi
Ben iki kez verdim ilki 9.gün 53 ikincisi 11.gün 156 çıktı tekrar istedilerSizin kaç değerler ben bir kez verebildim
İnşallah daha da yükselir ikimizinki de, bende salı vereceğimBen iki kez verdim ilki 9.gün 53 ikincisi 11.gün 156 çıktı tekrar istediler
Artar bence pazartesi ye içinizi ferah tutun değer düşük değil çünkü11. Gün verdim işte haftasonuna girecek diye. 96 çıktı bakalım artış ne olacak merakla bekliyorum
Gerekmyok bence benden 3. Kez kan istediği gün ben çok ağladım korkudan beni olumsuz etkiledi akıl bulandırmaya gerek yok doktorunuz ne derse onu yapın içiniz rahat olsunBenimde 9. Gün değerim 39.5 çıkmıştı. Bugün 11. gunde verdim 152 çıktı farklı hastanede verdim . Doktorum bidaha vermene gerek yok dedi .10 12 gün sonra kese gormeye çağırdı. Acaba bidaha versem mi kan testi
İnşallah yaİnşallah daha da yükselir ikimizinki de, bende salı vereceğim
Evet aslında çok da aklımi karıştırmak istemiyorum siz bidaha kan verecek misinizGerekmyok bence benden 3. Kez kan istediği gün ben çok ağladım korkudan beni olumsuz etkiledi akıl bulandırmaya gerek yok doktorunuz ne derse onu yapın içiniz rahat olsun
Evet ama benden kendi doktorum istediEvet aslında çok da aklımi karıştırmak istemiyorum siz bidaha kan verecek misiniz
Benim hiç bir belirtim yok ama yorumları okuduğum kadarıyla herkeste farklı farklı oluyor bazıları hiç bişey hissetmiyor pozitif görüyor bazıları lekelenme mide bulantısı göğüs hassasiyeti yaşayıp pozitif görüyor inşallah bizlerde yarın güzel haberler alır burayı bir şenlendiririzBende 28 kasimda cift embriyo oldum yarin test gunum ama dunden beri ara ara gelen pembe lekelenmelerim var sizde oldu mu nolur bilgi verir misiniz
Hemde nasııl8 Aralıkta test verecek kızlar nasılsınız heyecan başladı mı ? Ben sabahtan beri inanılmaz gerginim kendimi odaya kapadım içim aşırı sıkılıyor heyecan korku hepsi bir arada nasıl davranacağımı bilmiyorum bol bol dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla hayırla evlatlarımızın haberini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?