- 18 Temmuz 2023
- 68
- 19
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence değil kanda çıkma ihtimali yüksekSelam kızlar bende 25 kasımda transfer oldum bu gece kan tahlili vermeyi düşünüyorum sizce erken mi
Dimi Allahım inşallahBence değil kanda çıkma ihtimali yüksek
Ben de 28 kasımda transfer oldum cumartesi günü gibi belli olur diye düşünüyorum..Dimi Allahım inşallah
Garanti olsun diye perşembe yaptırsan da olurDimi Allahım inşallah
Eşim çok istiyor bakalım bende merak ediyorumGaranti olsun diye perşembe yaptırsan da olur
Bence moralini bozma ve gününü bekle benim daha önceki transferimde 10. Gün 13.52 ile öğrenmiştimMerhaba arkadaşlar ben 24 Kasım da transfer oldum 5. Gün embriyosu ilk transferim kan verdim dün sıfır çıktı iki kere tekrar ettirdik 0 doktoru aradım ilaçları bırakayım diye yok dedi. Perşembe tahlil günün o zamana kadar devam et dedi geç döllenme için vs. Ama bence imkansız sonuçta 7. Günde verdim illa bir 30 50 olurdu bugunden sonra ne artması olacak ki 0 bir de
13 ile öğrendiğinizde 3. Gün embriyosu muydu 5 mi sonra artışı nasıl olduBence moralini bozma ve gününü bekle benim daha önceki transferimde 10. Gün 13.52 ile öğrenmiştim
Çok erken değil ama gününe zaten az kalmış bekle benceSelam kızlar bende 25 kasımda transfer oldum bu gece kan tahlili vermeyi düşünüyorum sizce erken mi
5. Gündü yaklaşık 1 hafta kadar artış devam etti sonra yavaşladı ve tamamen durdu. Gelişim de olmadı 8. Haftada sadece keseyi görebildik bebek hiç yoktu sonrasında doktor ilaçla sonlandırdı zaten13 ile öğrendiğinizde 3. Gün embriyosu muydu 5 mi sonra artışı nasıl oldu
Çok geçmiş olsun5. Gündü yaklaşık 1 hafta kadar artış devam etti sonra yavaşladı ve tamamen durdu. Gelişim de olmadı 8. Haftada sadece keseyi görebildik bebek hiç yoktu sonrasında doktor ilaçla sonlandırdı zaten
Bilmiyorum canım ya bir yanım ver diyor bir yanım verme diyorÇok erken değil ama gününe zaten az kalmış bekle bence
Dayanamıyoruz dimi gün yaklaştıkça hiç zaman geçmiyor valla normalde çok sabırsızım iyi dayandım kendi adıma test yapmamak içinBilmiyorum canım ya bir yanım ver diyor bir yanım verme diyor
Bilmiyorum canım bakalım akşam eşimle bir konuşalımDayanamıyoruz dimi gün yaklaştıkça hiç zaman geçmiyor valla normalde çok sabırsızım iyi dayandım kendi adıma test yapmamak içinverme bence az
Ben t+ 7 de kan verdim 38 cikti sizinde cikabilirSelam kızlar bende 25 kasımda transfer oldum bu gece kan tahlili vermeyi düşünüyorum sizce erken mi
İnşallah canımBen t+ 7 de kan verdim 38 cikti sizinde cikabilir![]()
Sen ne zaman transfer oldunBen t+ 7 de kan verdim 38 cikti sizinde cikabilir![]()
Çok fazla umut vermek istemem yani aslında hepimiz için geçerli kendimizi herşeye hazırlamamız gerekiyor benim 3. Transferim bu herşey olabilirÇok geçmiş olsunbenim beşinci gün çok iyi kalite embriyolardi olmadı üzüldüm baya inşallah benim de artış olur Umut oldunuz bana ama bir yandan da korktum