• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Selam kızlar bende 25 kasımda transfer oldum bu gece kan tahlili vermeyi düşünüyorum sizce erken mi

Merhaba arkadaşlar ben 24 Kasım da transfer oldum 5. Gün embriyosu ilk transferim kan verdim dün sıfır çıktı iki kere tekrar ettirdik 0 doktoru aradım ilaçları bırakayım diye yok dedi. Perşembe tahlil günün o zamana kadar devam et dedi geç döllenme için vs. Ama bence imkansız sonuçta 7. Günde verdim illa bir 30 50 olurdu bugunden sonra ne artması olacak ki 0 bir de

Merhaba arkadaşlar ben 24 Kasım da transfer oldum 5. Gün embriyosu ilk transferim kan verdim dün sıfır çıktı iki kere tekrar ettirdik 0 doktoru aradım ilaçları bırakayım diye yok dedi. Perşembe tahlil günün o zamana kadar devam et dedi geç döllenme için vs. Ama bence imkansız sonuçta 7. Günde verdim illa bir 30 50 olurdu bugunden sonra ne artması olacak ki 0 bir de
Bence moralini bozma ve gününü bekle benim daha önceki transferimde 10. Gün 13.52 ile öğrenmiştim

13 ile öğrendiğinizde 3. Gün embriyosu muydu 5 mi sonra artışı nasıl oldu
5. Gündü yaklaşık 1 hafta kadar artış devam etti sonra yavaşladı ve tamamen durdu. Gelişim de olmadı 8. Haftada sadece keseyi görebildik bebek hiç yoktu sonrasında doktor ilaçla sonlandırdı zaten

Merhaba hanımlar benimde ilk transferim 5. Gün embriyosu 26 kasımda yapıldı 8 aralıkta kan vermeye gel dediler ama bende asla bir belirti yok şaşkın ördek gibi dolanıyorum her sitede geziyorum yorumlarınızı okuyorum inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız sağlıkla gelsin bebişler ♥️

5. Gündü yaklaşık 1 hafta kadar artış devam etti sonra yavaşladı ve tamamen durdu. Gelişim de olmadı 8. Haftada sadece keseyi görebildik bebek hiç yoktu sonrasında doktor ilaçla sonlandırdı zaten
Çok geçmiş olsun 🌸 benim beşinci gün çok iyi kalite embriyolardi olmadı üzüldüm baya inşallah benim de artış olur Umut oldunuz bana ama bir yandan da korktum

Çok geçmiş olsun 🌸 benim beşinci gün çok iyi kalite embriyolardi olmadı üzüldüm baya inşallah benim de artış olur Umut oldunuz bana ama bir yandan da korktum
Çok fazla umut vermek istemem yani aslında hepimiz için geçerli kendimizi herşeye hazırlamamız gerekiyor benim 3. Transferim bu herşey olabilir

Back
X