- 20 Eylül 2019
- 89
- 51
- 88
- 28
Haklısınız ama işte herşey yolunda gidince olmayınca yıkıldımÇok fazla umut vermek istemem yani aslında hepimiz için geçerli kendimizi herşeye hazırlamamız gerekiyor benim 3. Transferim bu herşey olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ama işte herşey yolunda gidince olmayınca yıkıldımÇok fazla umut vermek istemem yani aslında hepimiz için geçerli kendimizi herşeye hazırlamamız gerekiyor benim 3. Transferim bu herşey olabilir
Kan vermek için gittim ana doktor bakmadı daha erken dedi benimki 3. Gün embriyosuTransfer 24 kasım olup kan veren var mı arkadaşlar :)
Evet tabi erken 3. Gün içinKan vermek için gittim ana doktor bakmadı daha erken dedi benimki 3. Gün embriyosu
Ben yarın sabah evde test yapıcam kan testine hazırlık olmuş olsun diğerlerinde de öyle yapmıştımTransfer 24 kasım olup kan veren var mı arkadaşlar :)
Hadi hayırlısı olsun çift çizgi görürsünüz inşallahBen yarın sabah evde test yapıcam kan testine hazırlık olmuş olsun diğerlerinde de öyle yapmıştım![]()
Canim 22 kasimda transfer oldum t+7. Gun cumartesi aksam 38.11 cikti beta pazartesi sabah yani t+9 da 85.86 cikti ilac yazdirmak icin dr a gittim fakulteye orada aksam uzeri dr tekrar kan istedi orada da 100.6 cikti simdi carsamba gunu tekrar kan vericemSen ne zaman transfer oldun
Benimde 5.gün embriyosu 26sında oldu sizinki gibi 8 aralık benimde kan günüm pozitifleri görelim inşallahMerhaba hanımlar benimde ilk transferim 5. Gün embriyosu 26 kasımda yapıldı 8 aralıkta kan vermeye gel dediler ama bende asla bir belirti yok şaşkın ördek gibi dolanıyorum her sitede geziyorum yorumlarınızı okuyorum inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız sağlıkla gelsin bebişler![]()
Ben cuma vereceğim, perşembede idrar testi düşünüyorumTransfer 24 kasım olup kan veren var mı arkadaşlar :)
Hadi hayırlı olsun pozitif olsun inşallahBen cuma vereceğim, perşembede idrar testi düşünüyorum
Oy maşallah gitgide artıyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınCanim 22 kasimda transfer oldum t+7. Gun cumartesi aksam 38.11 cikti beta pazartesi sabah yani t+9 da 85.86 cikti ilac yazdirmak icin dr a gittim fakulteye orada aksam uzeri dr tekrar kan istedi orada da 100.6 cikti simdi carsamba gunu tekrar kan vericem
Değildir inşallah olabilecek şeylermiş inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirizBenimde 5.gün embriyosu 26sında oldu sizinki gibi 8 aralık benimde kan günüm pozitifleri görelim inşallahBenim dün göğüs ağrım başladı inşallah kötüye işaret değildir
Tesekkur ederimOy maşallah gitgide artıyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın
lekelenme veya başka bir belirti yaşadınız mı transfer sonrası neler yaptınız bütün kızlar da anlatabilir mi ben çok öksürdüm ve bi kaç defa eğildim umarım sıkıntı olmamıştır
25 Kasım bu akşam kan testi vericemTransfer 24 kasım olup kan veren var mı arkadaşlar :)
Hadi inşallah pozitifi görürsünüz25 Kasım bu akşam kan testi vericem
İnşallah bakalımHadi inşallah pozitifi görürsünüz![]()
Sen verdin mi canım kanHadi inşallah pozitifi görürsünüz![]()
4 aralık benim günüm o gün vericem canım daha önce vermek istemedimSen verdin mi canım kan