• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Sen ne zaman transfer oldun
Canim 22 kasimda transfer oldum t+7. Gun cumartesi aksam 38.11 cikti beta pazartesi sabah yani t+9 da 85.86 cikti ilac yazdirmak icin dr a gittim fakulteye orada aksam uzeri dr tekrar kan istedi orada da 100.6 cikti simdi carsamba gunu tekrar kan vericem

Merhaba kızlae hangi markalarla test yapıyorsunuz. Ben internetten sipariş verdim ama ancak kargoladılar ve cumaya gelecek zaten benim kan günüm gelmiş olacak. Eczaneden alsam hangi marka iyi

Merhaba hanımlar benimde ilk transferim 5. Gün embriyosu 26 kasımda yapıldı 8 aralıkta kan vermeye gel dediler ama bende asla bir belirti yok şaşkın ördek gibi dolanıyorum her sitede geziyorum yorumlarınızı okuyorum inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız sağlıkla gelsin bebişler ♥️
Benimde 5.gün embriyosu 26sında oldu sizinki gibi 8 aralık benimde kan günüm pozitifleri görelim inşallah 🙏🏼 Benim dün göğüs ağrım başladı inşallah kötüye işaret değildir

Arkadaşlar kan tahlili beta hcg için devlet hastanesine gittiğimizde direkt verebiliyor muyuz yoksa hastanedeki doktordan randevu alıp onun mu kan istemesi lazım.

Canim 22 kasimda transfer oldum t+7. Gun cumartesi aksam 38.11 cikti beta pazartesi sabah yani t+9 da 85.86 cikti ilac yazdirmak icin dr a gittim fakulteye orada aksam uzeri dr tekrar kan istedi orada da 100.6 cikti simdi carsamba gunu tekrar kan vericem
Oy maşallah gitgide artıyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 🥰
lekelenme veya başka bir belirti yaşadınız mı transfer sonrası neler yaptınız bütün kızlar da anlatabilir mi ben çok öksürdüm ve bi kaç defa eğildim umarım sıkıntı olmamıştır

Oy maşallah gitgide artıyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 🥰
lekelenme veya başka bir belirti yaşadınız mı transfer sonrası neler yaptınız bütün kızlar da anlatabilir mi ben çok öksürdüm ve bi kaç defa eğildim umarım sıkıntı olmamıştır
Tesekkur ederim 🥰 benim hic lekelenmem herhangi bir belirtim olmadi bas agrisi belirti sayilirsa t+5 den sonra 2 3 gun asiri siddetli sekeilde basim agridi acile serum ya da agri kesici diye gidince tahlil aldilar oyle ogrenmis oldum 🙂

Back
X