- 18 Temmuz 2023
- 72
- 20
- 18
- 26
Hee benimde 6 Aralık ama vericem bu akşam4 aralık benim günüm o gün vericem canım daha önce vermek istemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee benimde 6 Aralık ama vericem bu akşam4 aralık benim günüm o gün vericem canım daha önce vermek istemedim
Verdiniz mi kan sonuç nedirHee benimde 6 Aralık ama vericem bu akşam
Daha yeni verdim 22:30 da çıkçakmışVerdiniz mi kan sonuç nedir
Güzel haber alırsınız inşallahDaha yeni verdim 22:30 da çıkçakmış
İnşallah canımGüzel haber alırsınız inşallah![]()
Sonucunuz çıktı mıDaha yeni verdim 22:30 da çıkçakmış
Kızlar pozitif Allah’ıma bin şükür yarrabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsunSonucunuz çıktı mı
İyi sonuç almışsınızdır inşallah
Çok sevindim gözünüz aydınKızlar pozitif Allah’ıma bin şükür yarrabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
Çok sevindim hayırlı olsunKızlar pozitif Allah’ıma bin şükür yarrabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
İnşallah canım şeninde inşallahÇok sevindim gözünüz aydın
Rabbim sağlıkla doğup büyütmek nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah sizede inşallahÇok sevindim hayırlı olsun![]()
Amin inşallahİnşallah canım şeninde inşallah
Tabiki de görüyoruz hayırlı olsunncanlar bende 24 kasım transfer oldum bu sabahki idrar testim sizde çizgiyi görüyormusunuz:)
Bugün t+8 daha koyu çıkmalıydı sanki diyorum içim içime sığmıyorTabiki de görüyoruz hayırlı olsunn![]()
Hiç kötü düşünme burada gözükmüş net kan verince çıkacak inşallahBugün t+8 daha koyu çıkmalıydı sanki diyorum içim içime sığmıyor
Daha ne olsun :)4 farklı markanın testini yaptım t+5 ten beri hepsi silik çizgi çıkardı bu sabahki 2 dk içinde bu şekilde oldu
İnşaAllah canım yarınıda bir atlatıp perşembeye gelseydik öğrenip rahatlıcaktım birazHiç kötü düşünme burada gözükmüş net kan verince çıkacak inşallah
Hepsi yanlış olamaz değil mi?Daha ne olsun :)