Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanilmaz bit aci icimdr firtinalar kopuo suan hastanede yatiorum herkes cok mutlu dogum yalanlar bebek aglama sesleri ben bebegimin benden gitmesini beni birakmasini bekliyorum boyle bi dutum yasayan varmi
Dayanilmaz bit aci icimdr firtinalar kopuo suan hastanede yatiorum herkes cok mutlu dogum yalanlar bebek aglama sesleri ben bebegimin benden gitmesini beni birakmasini bekliyorum boyle bi dutum yasayan varmi
Allahim bebegini korusun saglikli bi sekilde kucagina Almayi nasip etsin.insallah Allahim banada nasip eder. Arkadasn kac gunde dgm yapti hatirliomusun benim 2. Gun bugun suni sanci ve hap veriolar dune gore sancim cok az artmioAllah yardımcın olsun. Ben de şu an 24. haftadayım. Erken doğum riskim var. çok yakın arkadaşım yıllar önce bu şekilde doğum yapmak zorunda kaldı. nasıl bir acı olduğunu az çok biliyorum. arkadaşım hemen bir yıl içinde gebe kaldı ve sağlıklı bir kız dünyaya getirdi. Şu an 6 yaşında. inşaallah sen de kısa zamanda sağlıkla tekrar bebek sahibi olursun. Allah sabır, güç kuvvet versin sana.
Malesef binde bir ihtimal olsa bebeginden kim vazgecer kim bu aciya dayanrgecmis olsun allahim guc kuvet versin sana.seni kirmazsa bir sey sormak istiyorum sorun bebek dogunca halladilmezmi.sonlandirmak sartmi duzelir belki doguma kadar dogumu beklesen.allah yardimcin olsun
Var canm 1 cm acilma olmus suni sanciya devam ediolr sen ne kadar zamnda dogum yapmistinben varım aynı senın haftanda oldu
kasılma var mı
senın bebekte mı sıkıntı var cnm benım rahımagzı acılmıstı zaten 2 saatte dogum normal dogum yaptım ama sancı ılacıyla bekleselerdı muhtemelen daha uzun surerdıVar canm 1 cm acilma olmus suni sanciya devam ediolr sen ne kadar zamnda dogum yapmistin
Amin Allah razi olsunCanım Rabbim yardımcın olsun çok ama çok üzüldüm.Allahım sabır versin
Sezeryan yapmak istemedi doktorlar ama bugun 3. Gunum bugun dogum yaptim Allahim kimsseye yasatmasin kimseye vermesin bu aciyi insallah canimilla ki normal doğum mu olması gerekiyormuş da saatlerce suni sancı verip bekliyorlar. sezeryan oolmuyor muymuş merakımdan soruyorum sadece. allahım sabır versin canım demekki çok ciddi bir konu yoksa kimse bebeğinden vazgeçmek istemez inşallah bundan sonraki bebeğin sağlıklı olur da bu acıları bi nebze olsun hafifletir.
Canım Rabbim sabrını arttırsın çok zor biliyorum.İnşallah birdaha evlatlarımızla sınanmayız.Kuzucuklarımız Cennetin Vildanları artık biz gelesiye kadar bekliyecekler Cennette şefaatcimiz olacak yavrularımız ...Sezeryan yapmak istemedi doktorlar ama bugun 3. Gunum bugun dogum yaptim Allahim kimsseye yasatmasin kimseye vermesin bu aciyi insallah canim
amin canım allah kimseye yaşatmasın geçmiş olsun diyorum sana da.Sezeryan yapmak istemedi doktorlar ama bugun 3. Gunum bugun dogum yaptim Allahim kimsseye yasatmasin kimseye vermesin bu aciyi insallah canim