24 haftalık gebelikde grip yardım lütfen :(

nehirdemirnehir

Artık bir anne
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
217
65
37
arkadaşlar 24 haftalık hamileyim grip oldum burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum oda çok kötü oluyor dişlerim falan sızlıyor bide çok afedersiniz sümkürmekten gögüsüm kaburgalarım acıyor artık bide arada öksürük geliyo içim acıyo resmen öksürürken yada sümkürürken çocuğa bişey olacak diye korkuyorum bide uyuyamıyorumda geceleri yorgunumm :KK43: önerileri olan var mı yada başına gelen

Cnm ben hamileliğim de 4-5kez grip oldum boğazıma vicks sürdüm Dr a danışarak. İlaç kullanmadım çünkü Dr um ilaç kullansanda kullanmasanda 1haftada geçer dedi. Ilık su iç bide papatyayı sıcak suya koyup buharını içine çek rahatlarsın. Ihlamur çatıda içebilirsiniz. Bide günde bi bardak kuşburnu çayı iyi oluyor. Ama kuşburnu alıp kendin ez havanda o şekilde iyi oluyo çayı. İnternette var tarifi. Bana bide kayınbabam aktardan grip için macun almıştı onu yedim

arkadaşlar 24 haftalık hamileyim grip oldum burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum oda çok kötü oluyor dişlerim falan sızlıyor bide çok afedersiniz sümkürmekten gögüsüm kaburgalarım acıyor artık bide arada öksürük geliyo içim acıyo resmen öksürürken yada sümkürürken çocuğa bişey olacak diye korkuyorum bide uyuyamıyorumda geceleri yorgunumm :KK43: önerileri olan var mı yada başına gelen

Çok geçmş olsın canım... Arkadaş güzel tavsiyelerde bulunmuş ben de gebeyken grip olmuştum kendine çok dikkat et öncelikle.. Bir de lavanta al aktardan tencerede güzel kaynat oturduğun odaya koy buharında tut kendini bir süre.. Hem evdeki kötü kokuları gideriyor hem gribe iyi geliyor... Onu kokla... İnşallah atlatırsın hemen...

Dr lar için çok kolay ilaç yazmak. Sonuçta çocuk onların değil. Ben hiç ilaç kullanmadım 8. Ayıma kadar. Kulak iltihabı geçirdim mecburen kullandım onun dışında kullanmadım. Onda bile önce kulağıma zeytinyağı felan damlattım fayda etmeyince Dr a gittim. Kadın doğum Dr una danış tabi ama ilaç kullanmamaya çalış. İnan drlara güven yok.

Arkaslar oksuruk cok yok arada gicik oluyo kuruyo bogazim bide sumkurmekten icim acidi ondan oluyor cok nadir kisa kisa ama burun tikanikligim berbat temizliyom temizliyom burnumu acilmiyo artik griptn degil galiba cunku tek skintim buri tikanikligim kaldi kendi druma dedim bisry demiyo çok rahatsiz ederse kbba git dedi okadar

X