- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- Konu Sahibi esra417516
ovulasyon testi yanılabilirmi? 12.gün de pozitifti şimdi 25.gün, şimdide pozitif kafam karıştı lütfen yardımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk cnm ben bu ay yumurtlamamı yakaldm ve bugün adet gunum ama yumurtlama testim hala koyu çıkıyo bungebeliğimi gosteriyoS sindirella2929 merhaba canım hoşgeldin ....
Sen yumurtalk testiylemi oğrendin hamile olduğunu cnm kaç aydır bebiş bekliyodun bnm şuan test alma imkanm yok yerim uzak yarın kan testi yaptrcamS sindirella2929 canım bi gebelik testi yap istersen, ben hamileymişim allah hakkına hayırlısıı versinnnn, haberlerini bekliyorummmmm
Adetine kaç gün varcanım buda benımkı adetım duznesız pco vr bende adet olalaı tam bıray oldu of of yumurtluyummu ben ya gebelık yaptım cıkmadı
cnm pco oldugum ıcın adetım duznesız ama gecen ayn altısında 06,04 de ılacla olmustum sokturucu ıle gebelık testı ,nde bısı cıkmıyor.. 21,04 de doktora gtmıstım yumurta ovbulasyon ıcın yumurta yok demıstı ..Adetine kaç gün var
Hayrlı olsun bebişin cnm .peki adetine yakın yumurtlama testinde de koyuluk çıktımı bnde çıktı bugünde adetim gelmediS sindirella2929 allah hakkına hayırlısını nasip etsin canım. Ben ilk ayım olduğu için ovulsyon testinde 12.gün çift çizgi olduğu halde hergün yapmaya devam ettim. 25.günde çift çizgi çıkınca şüphelendim ve gebelik testi de yaptım öyle gördüm. Gebelik testim aşağıda ekliyim
Ay heyecan yaptım şimdi peki hebelik testimde hemn çıkarmı daha sadece bugün geçti adetimS sindirella2929 işte 25.gün çıktı tatlım ovulasyon testim çift çizgi
canım sımdı sen sılık ken calısmalara basladın yaa kac gun boyunca sılık cıktı en son koyu cıktı hamıleydınS sindirella2929 allah hakkına hayırlısını nasip etsin canım. Ben ilk ayım olduğu için ovulsyon testinde 12.gün çift çizgi olduğu halde hergün yapmaya devam ettim. 25.günde çift çizgi çıkınca şüphelendim ve gebelik testi de yaptım öyle gördüm. Gebelik testim aşağıda ekliyim
Adetim bitti ayın23unde kırmızıları yakaldım ogun ilişki oldu .bnde adetime bigun kala yani yumurtlamadan 12 gün sonra yine kırmızları gördüm şüphe olducanım sımdı sen sılık ken calısmalara basladın yaa kac gun boyunca sılık cıktı en son koyu cıktı hamıleydın