• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 25 haziranda aşılama oldum. gelin beraber bekleyelim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha 😂 olsun böyle böyle kendimizi motive ediyoruz 😂
aynen hatta ben daha koyu bi çizgi bekliyordum neyse 9 tane kaldı onlara ellemeyeceğim dr test gunu 11 temmuz dedı ama zaman da geçmez şimdi
senın testın fotosu var mı

Kızlar merhaba bende 22 sinde oldum ilk defa aşılama bugün 7.günüm kasık ağrım çok fazla aşılamadan 2 gün önce de ovitrelle vurmuştum

aynen hatta ben daha koyu bi çizgi bekliyordum neyse 9 tane kaldı onlara ellemeyeceğim dr test gunu 11 temmuz dedı ama zaman da geçmez şimdi
senın testın fotosu var mı
Yok maalesef ya çöpe attım bakıp bakıp ümitlenmiyim diye adet olmazsam bir testim kaldı bakalım onuda tam adet günümde yaparım 😂

Yok maalesef ya çöpe attım bakıp bakıp ümitlenmiyim diye adet olmazsam bir testim kaldı bakalım onuda tam adet günümde yaparım 😂
ama senınkı asılama değil di mi çatlatma iğnesi yoksa çıkan çizgi ümit verebilir.

ayy benim kızım var. kız çocuğu anlatılmaz. herşey gönlünce olsun arkadaşım.:KK36:
Evet kızı olan herkesi kıskanıyorum tabi evladın cinsiyeti yok oğlum benim ilk göz ağrım ama ben kızımda olsun istiyorum kız vefalıdır bereketlidir insanın dostudur bana göre ben annemle öyleyim en azından 😂

Evet kızı olan herkesi kıskanıyorum tabi evladın cinsiyeti yok oğlum benim ilk göz ağrım ama ben kızımda olsun istiyorum kız vefalıdır bereketlidir insanın dostudur bana göre ben annemle öyleyim en azından 😂
tabi ki evladın cinsiyeti yok ama kızın olunca her daim en iyi arkadaşın olacak. ben de aslında oğlum olsa nasıl olur diyprum ama bi yandan da kızım tek kız kalmasın istiyorum. ben tek kızım. hep bi ablam ya da bir kız kardeşim olsaydı derim. çok heves ediyorum böyle 3 5 kız kardeş olanlara. kıskanıyorum hatta :KK60:

tabi ki evladın cinsiyeti yok ama kızın olunca her daim en iyi arkadaşın olacak. ben de aslında oğlum olsa nasıl olur diyprum ama bi yandan da kızım tek kız kalmasın istiyorum. ben tek kızım. hep bi ablam ya da bir kız kardeşim olsaydı derim. çok heves ediyorum böyle 3 5 kız kardeş olanlara. kıskanıyorum hatta :KK60:
Bende rabbim inşallah bizim evlatlarımıza kardeşlik duygusunu tattırır ama bu ay geçti sanırım çünkü leke gelmeye başladı kesin adet olucam 😂

benim test bugun negatif gçösterdi. çatlatma iiğnesinin etkisi geçti. ayy daha bi heyecanlandım. döner mi pozitife heee:KK55:

Back
X