- 17 Ocak 2018
- 891
- 434
- 103
- Konu Sahibi oglak_kadini
döner tabi en azından artık silik çizgi bile anlıcaz ki gebesin 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen silik de olsa pozitif demek ki bakalım hayırlısı olmazsa da nasipdöner tabi en azından artık silik çizgi bile anlıcaz ki gebesin![]()
Senin halan ne alemde geldi midöner tabi en azından artık silik çizgi bile anlıcaz ki gebesin![]()
Yok daha gelmedi stresten gecikiyorum sanırım ama o gün öyle hafif bir koyuluk gördüm gibi ama ne devamı geldi nede sancım varSenin halan ne alemde geldi mi![]()
Gelmesin inşallah benim de tüm belirtiler azaldı sadece şişlik hissi var idrara sıkışmış gibi başka bişey yokYok daha gelmedi stresten gecikiyorum sanırım ama o gün öyle hafif bir koyuluk gördüm gibi ama ne devamı geldi nede sancım var
Yarın adet olmam gerek diye bugün test yaptım silik bile çıkmadıGelmesin inşallah benim de tüm belirtiler azaldı sadece şişlik hissi var idrara sıkışmış gibi başka bişey yok
Canım bende bugün çipli aşılama oldum 15 Temmuz kan tahlili tarihim hafif kahverengi akıntım var bugünmerhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy uzuun zaman sonra yeniden buradayım.
ben de çipli aşılama oldum. canım ınsallah tutar emeklerımız bosa gitmez. benım test gunum de 11 temmuz sankı gec tarıh verdı bana gime geliyor aslında 8 temmuzda belli olur gibime geliyor.Canım bende bugün çipli aşılama oldum 15 Temmuz kan tahlili tarihim hafif kahverengi akıntım var bugün
hımm olsaydı silik de olsa çıkar mıydı yine de bekleyelim. bence adet gelmeden bidahaki aya kaldı demeyelimYarın adet olmam gerek diye bugün test yaptım silik bile çıkmadı
Bilmiyorum ya inşallah gene olmuyor stresine erkenden kapılmamhımm olsaydı silik de olsa çıkar mıydı yine de bekleyelim. bence adet gelmeden bidahaki aya kaldı demeyelim
yok ya kapılma bence senın olmus hemen bak oğluşun hemen gelmiş.Bilmiyorum ya inşallah gene olmuyor stresine erkenden kapılmam![]()
Canım ben ovitrelle nin etkisinin 12 güne bittiğini biliyorum banada 15 Temmuz dedi kandan tahlil içinben de çipli aşılama oldum. canım ınsallah tutar emeklerımız bosa gitmez. benım test gunum de 11 temmuz sankı gec tarıh verdı bana gime geliyor aslında 8 temmuzda belli olur gibime geliyor.
o zaman 2 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor. gebelin en zor zamanı bu bekleme kısmı benceCanım ben ovitrelle nin etkisinin 12 güne bittiğini biliyorum banada 15 Temmuz dedi kandan tahlil için
Bakalım banada tutmıcakmış gibi geliyor eşimin morfolojisi %1 beklemek zor kafaya takmamak daha zor sana doktor kalçadan iğne verdi mio zaman 2 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor. gebelin en zor zamanı bu bekleme kısmı bence
Yok aşılamadan sonra duphaston verdi yıkamadan sonra mi morfoloji yüzde 1 olduBakalım banada tutmıcakmış gibi geliyor eşimin morfolojisi %1 beklemek zor kafaya takmamak daha zor sana doktor kalçadan iğne verdi mi
Evet % 4 dü yıkamadan sonra %1 oldu bana adet olmam için söktürücü yazmadı proluton iğne verdi progestan verdiYok aşılamadan sonra duphaston verdi yıkamadan sonra mi morfoloji yüzde 1 oldu
anladım inşallah rabbim yüzümüze bakar da uğraştırmaz bizi. ben umutluydum umudum gıttı karamsarlık geldiEvet % 4 dü yıkamadan sonra %1 oldu bana adet olmam için söktürücü yazmadı proluton iğne verdi progestan verdi
İnşallah nasip eder bizedeanladım inşallah rabbim yüzümüze bakar da uğraştırmaz bizi. ben umutluydum umudum gıttı karamsarlık geldi
aminİnşallah nasip eder bizede![]()