- 15 Mayıs 2022
- 66
- 64
- 3
- 44
- Konu Sahibi Gullervediken
-
Bugün transferin 9. Günü dün otrivalle iğnenin 1/3 ünü vuruldum bugün sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi ilk beş dakikada köyü ikinci çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi miTutunmadan olabilir canım
Ovitrelle yi dün yaptıysan çok büyük ihtimal ondan dolayı pozitif çıkmıştır canim. Ovitrellenin etkisi 8-9 gün sürüyor yalancı pozitiflik çikarabiliyorBugün transferin 9. Günü dün otrivalle iğnenin 1/3 ünü vuruldum bugün sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi ilk beş dakikada köyü ikinci çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi mi
Otrivalle etkisi ile silik mı çıkıyor net mi benimki net pembe çıktıOvitrelle yi dün yaptıysan çok büyük ihtimal ondan dolayı pozitif çıkmıştır canim. Ovitrellenin etkisi 8-9 gün sürüyor yalancı pozitiflik çikarabiliyor
iğne etkisi olabilir.Bugün transferin 9. Günü dün otrivalle iğnenin 1/3 ünü vuruldum bugün sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi ilk beş dakikada köyü ikinci çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi mi
sen kan verdin mi canımOvitrelle yi dün yaptıysan çok büyük ihtimal ondan dolayı pozitif çıkmıştır canim. Ovitrellenin etkisi 8-9 gün sürüyor yalancı pozitiflik çikarabiliyor
Dün sabah verdim 0.4 çıktı anlayamadım hastanenin tahlili mi yanlış kisen kan verdin mi canım
Yok canım akşam gideceğim insallahsen kan verdin mi canım
benim de 0.5 çıktı.Dün sabah verdim 0.4 çıktı anlayamadım hastanenin tahlili mi yanlış ki
Hadi güzel haberlerle inşallah. Pozitif olsun ve sağlıkla ilerlesin inşallahYok canım akşam gideceğim insallah
Insallah canim ama benim pek umudum yok pozitif çıksa bile devam etmeyecek gibi duruyorHadi güzel haberlerle inşallah. Pozitif olsun ve sağlıkla ilerlesin inşallah
Otrivalle etkisi ile silik çizgi çıkmıyor mu benimki ilk beş dakikada köyü kırmızı çıktı birde hastanenin raporuna baktım bir saat sonra makinaya koymuşlar bir saat beklemişler kanı mıbenim de 0.5 çıktı.
Benim ki 3. Gün embriyosu dondurulmuş sizin ki kaçıncı günbenim de 0.5 çıktı.
Benim 4.gün embriyosu idi. 7.günüm bugünBenim ki 3. Gün embriyosu dondurulmuş sizin ki kaçıncı gün
Benim bugün 9. GünümBenim 4.gün embriyosu idi. 7.günüm bugün
Ben 42 yaşındayım bir deBenim 4.gün embriyosu idi. 7.günüm bugün
İnşaallah hepimizin minnoslari tutunmusturGüzel haberler alırsın inşallah
Bazı hastanelerin hamilelik beta kitleri arızalı olabiliyormuş acaba benim gittiğim hastanenin tahlili de yanlış mı ki ikinci idrar testi yaptm bu da ilk üç dakikada köyü kırmızı çıktı testin markası da predictor erken gebelik testiGüzel haberler alırsın inşallah
testi ovitrelleden önce verdiysen o yüzden olabilir. Ben de bilmiyorum canımBazı hastanelerin hamilelik beta kitleri arızalı olabiliyormuş acaba benim gittiğim hastanenin tahlili de yanlış mı ki ikinci idrar testi yaptm bu da ilk üç dakikada köyü kırmızı çıktı testin markası da predictor erken gebelik testi
Bugun ki erken gebelik testi daha koyu renk çıktı tam kırmızı çıktıtesti ovitrelleden önce verdiysen o yüzden olabilir. Ben de bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?