- Konu Sahibi hayalpirist
-
Ben sadece Karabük Üniversitesi veriyor diye biliyorum. Bir yandan bulunduğum şehirde bölüm açılsa diye dua ediyorum, diğer yandan da bölüm açılması da kötü.ingiliz dili ve edebiyatının uzaktan eğitimi var mı?
26 yasindayim bi tane oglum var aciktan cocuk gelisim lisansa basladim hic takmayin kafaniza sonunu dusununMerhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim
Ek; O kadar güzel örnekler geliyor ki bu konunun sadece beni değil birçok bayana güç vereceginden eminim örneklerin gün ve gün çoğalması ve paylaşılması dileğiyle
bendensin açıktan okuyorum ve bazı sorunlar yasadım hayatımda dedım kı ben onemlıyım herseyı basarabilirim.sorunlarım hayatımdakı benı daha da güçlendirdi benım içimdekı cevheri çıkardı. dgsye de hazırlanıyorum şimdi uzatıcam insallah . kendınden kucuklerle okumak bence daha hoş olur seni daha değerli görurler tecrubelerın onlara ornek olur. harıka bir karar bu ınsanın isteyınce basaramadıgı birşy yoktur. en onemlısı kendıne uygun kişiliğine uygun bir meslek ve bölum secmen gerisi hallolurMerhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim
Ek; O kadar güzel örnekler geliyor ki bu konunun sadece beni değil birçok bayana güç vereceginden eminim örneklerin gün ve gün çoğalması ve paylaşılması dileğiyle
Ne okudunuz acaba ?27 yaşında çalıştığım devlet kurumundan istifa edip(sözleşmeliydim) 2. Üniversiteye başladım. Herkes şok oldu. Geç değil yeterki isteyin her şey olur.
Ayrıca 2. Üniversiteyi okurken evlendim. Düğünden hemen ertesi gün uçağa binip vize sınavlarına gittim :) okul bitene kadar eşimle 1 sene ayrı kaldık. Devamlı geldim gittim tabi.
HemşirelikNe okudunuz acaba ?
Teşekkür ederim umarım öyle olur kendimi geliştirmek istiyorum ve bu eğitimden geçiyor bencebendensin açıktan okuyorum ve bazı sorunlar yasadım hayatımda dedım kı ben onemlıyım herseyı basarabilirim.sorunlarım hayatımdakı benı daha da güçlendirdi benım içimdekı cevheri çıkardı. dgsye de hazırlanıyorum şimdi uzatıcam insallah . kendınden kucuklerle okumak bence daha hoş olur seni daha değerli görurler tecrubelerın onlara ornek olur. harıka bir karar bu ınsanın isteyınce basaramadıgı birşy yoktur. en onemlısı kendıne uygun kişiliğine uygun bir meslek ve bölum secmen gerisi hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?