26. gun ovulasyon olup hamile kalanlar yardimmmmm

ayyy ben de dahilim bu basliga! benimde adetimin 25, 26 ve 27. gunleri ovu testlerim pozitif cikti. SAT 9 haziran, hala daha regli olmadim!! :KK43: testlerim de hep negatif

Insallah hamilesindir. Bende sanki brlirti yasiyorum yaa psikolojik mi acaba bilemiyorum

ben belirtilerden biktim artik yasamiyorum :) yani saka maka birsey hissedersem de gormemezlige geliyorum, cunku insan isin icinden cikamiyor artik. bundan sonra hamile oldugumu sadece ve sadece ikinci cizgi soyleyebilir :) ama o da gelmiyor iste!

ben belirtilerden biktim artik yasamiyorum :) yani saka maka birsey hissedersem de gormemezlige geliyorum, cunku insan isin icinden cikamiyor artik. bundan sonra hamile oldugumu sadece ve sadece ikinci cizgi soyleyebilir :) ama o da gelmiyor iste!
Peki ovulasyonunn ustunden 14 gun gectimi canim adetin gelmemis ya yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz ya

yok iste gecmedi. normalde adetimin 8 temmuzda olmasi gerekiyordu, ama sanirim gec yumurtladigim icin adetim su anda kaydi. 5 ini baz alirsak, 19 temmuz yeni BAT diye tahmin ediyorum... ben de bilmiyorum ki!

Ayy yalnız değilmişim 24.gün ve yumırtlamadım.ateş de yükselmedi hala.

27.gün yumurtlamıştım adetimi 5 gün geçe kanda öğrendim değer 10 du testte ne zaman çıkacak diye her gün test yaptım 10.gün ćift çizgiydi

Niye öyle olsun ki kızım şuan 3 aylık :anne:
Geçen bir arkadaşın dr u biz 14-17 arasında çatlayan yumurtayı tercih ederiz demiş de ben de acaba geç çatlayınca kalite olarak bir aıkımtı olur mu diye düşünmüştüm.
1 yıl öncesine kadar 30 civarıydı döngüm ama bebek düşünmeye başlayınca stres içinde beklediğim için 22 ye de düştü 38 e de çıktı.
Kasımda hamile kaldım 12.haftada bebeğimin kalni durdu ve kürtaj oldum.sonra da bu abartı döngü değişiklikleri meydana geldi.
Senin hep mi düzensizdi yoksa hamile kaldığın ay mı bu şekilde oldu?
Bir de benim ovulasyon testinde kırmızı C çizgisi dağılıyor 4 gündür.oruca(sıvı alımına) bağlı olabilir mi?
Bebeğini güle güle büyüt canım.geçenlerde gebelik şüphen vardı galiba ne oldu o durum?

Geçen bir arkadaşın dr u biz 14-17 arasında çatlayan yumurtayı tercih ederiz demiş de ben de acaba geç çatlayınca kalite olarak bir aıkımtı olur mu diye düşünmüştüm.
1 yıl öncesine kadar 30 civarıydı döngüm ama bebek düşünmeye başlayınca stres içinde beklediğim için 22 ye de düştü 38 e de çıktı.
Kasımda hamile kaldım 12.haftada bebeğimin kalni durdu ve kürtaj oldum.sonra da bu abartı döngü değişiklikleri meydana geldi.
Senin hep mi düzensizdi yoksa hamile kaldığın ay mı bu şekilde oldu?
Bir de benim ovulasyon testinde kırmızı C çizgisi dağılıyor 4 gündür.oruca(sıvı alımına) bağlı olabilir mi?
Bebeğini güle güle büyüt canım.geçenlerde gebelik şüphen vardı galiba ne oldu o durum?
Hala var adet olmadım :) Benim adetim saat gibidir hiç Şaşmaz o ay adete yakın yumurtlama oldu olabilir yani Ayrıca saol canım Rabbim sana da nasip etsin ben ovulasyon testi kullanmadım ısımı ölçerek takip ettim :)

Hala var adet olmadım :) Benim adetim saat gibidir hiç Şaşmaz o ay adete yakın yumurtlama oldu olabilir yani Ayrıca saol canım Rabbim sana da nasip etsin ben ovulasyon testi kullanmadım ısımı ölçerek takip ettim :)
Aaaa kan falan ver o zaman.belki kızının doğumgününde hediye gelir sana.hiç şaşmayan adetin demek hamile kaldığın ay 40 lı günlerei bulacaktı hamile kalmasan.
27.gün yımurtladığın ay ateşin hiç artmamış mıydı.benim hala 36.2 36.3 çıkıyo:/
Sen kaçıncı ayda hamile kalmıştın?ben kürtajdan sonra 3 kez adet oldum.ilkinde korundum 2 aydır da hamile kalamadım.inşallah hayırlısıyla bu ay kalabilirim.

Aaaa kan falan ver o zaman.belki kızının doğumgününde hediye gelir sana.hiç şaşmayan adetin demek hamile kaldığın ay 40 lı günlerei bulacaktı hamile kalmasan.
Sen kaçıncı ayda hamile kalmıştın?ben kürtajdan sonra 3 kez adet oldum.ilkinde korundum 2 aydır da hamile kalamadım.inşallah hayırlısıyla bu ay kalabilirim.
Artmıştı tabiki adet geçince de düşmemişti. Ben 3.ayda hamile kaldım hiç korunmadık oldu şükür :)

Ayrıca 8.gün kan verdim çıkmadı :)

Ayrıca 8.gün kan verdim çıkmadı :)
Doğum sonrası yaşadığın düzensizliktendir belki de.Rabbim gönlüne göre versin.3 ay normal aslında ben de 5.ayda kalmıştım da nasip olmadı.rabbim sağlıkla nasip etsin de ay önemli değil.

Doğum sonrası yaşadığın düzensizliktendir belki de.Rabbim gönlüne göre versin.3 ay normal aslında ben de 5.ayda kalmıştım da nasip olmadı.rabbim sağlıkla nasip etsin de ay önemli değil.
Emzirsem süt koruyor dicem ama bilemiyorum hayırlısı Rabbimden aynen öyle Rabbim gönlüne göre versin :) yarın gecikmenin 11.günü bakalım birde korunuyoruz zaten henüz düşünmüyorduk ama gecikince malum :)

Benim de sat 4 marttiovulasyon testiyle takip ettim 29 martta yumurtlamistim.bat 13 nisandi ben 9unda idrar testiyle ogrendim.oncesinde de asiri bel ve kasik ağrım oldu hissetmiştim. Ayrica adetlerim hep düzensiz olmuştur. Bi sürü ilaç da kullanıp birakmisimdir.hatta son adetimden önce de rahim duvarı incelmesi sebebiyle ilac kullandim.adetliyken doktora gittim.artik kullanma dedi ve o ay ilk denememde hamile kaldim.simdi 13.haftamizin icindeyiz.gec yumurtladigim icin sata göre küçük görünüyor fakat haftalık gelişim normal.Demem o ki adet düzensizliği bilmem ne fasa fiso beni de çok korkuttular evlendim yapmıyorum niye yapmiyosun senin adetlerin duzensiz yasin gecmeden tedavi olursun senin hemen olmaz diye o kadar cümle duydum ki buna kendi annem de dahil resmen sinirimi bozdular.Ama neymiş Rabbim isterse hiç bir şeye olumsuz görünen şeye bakmaz tek seferde verirmis binlerce kez şükürler olsun.En büyük duamdir her zaman isteyen herkes bu duyguyu aramadan beklemeden tatsin inşallah.

X