- 8 Ağustos 2014
- 253
- 62
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Adetin 26. Gunu ovulasyon olup hamile kalan var mii varsaa belirtileri ne zaman basladi vee ne zaman ogrendilerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hamilesindir. Bende sanki brlirti yasiyorum yaa psikolojik mi acaba bilemiyorumayyy ben de dahilim bu basliga! benimde adetimin 25, 26 ve 27. gunleri ovu testlerim pozitif cikti. SAT 9 haziran, hala daha regli olmadim!! testlerim de hep negatif
Insallah hamilesindir. Bende sanki brlirti yasiyorum yaa psikolojik mi acaba bilemiyorum
Peki ovulasyonunn ustunden 14 gun gectimi canim adetin gelmemis ya yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz yaben belirtilerden biktim artik yasamiyorum :) yani saka maka birsey hissedersem de gormemezlige geliyorum, cunku insan isin icinden cikamiyor artik. bundan sonra hamile oldugumu sadece ve sadece ikinci cizgi soyleyebilir :) ama o da gelmiyor iste!
Kaymistir cunku adetten 14 gun once yumurtluyoruz bende bekliyorum suanda ama birde gel bana sor iste :)yok iste gecmedi. normalde adetimin 8 temmuzda olmasi gerekiyordu, ama sanirim gec yumurtladigim icin adetim su anda kaydi. 5 ini baz alirsak, 19 temmuz yeni BAT diye tahmin ediyorum... ben de bilmiyorum ki!
Niye öyle olsun ki kızım şuan 3 aylıkDemek ki geç yumurta kalitesiz yumurta değilmiş.
Geçen bir arkadaşın dr u biz 14-17 arasında çatlayan yumurtayı tercih ederiz demiş de ben de acaba geç çatlayınca kalite olarak bir aıkımtı olur mu diye düşünmüştüm.Niye öyle olsun ki kızım şuan 3 aylık
Hala var adet olmadım :) Benim adetim saat gibidir hiç Şaşmaz o ay adete yakın yumurtlama oldu olabilir yani Ayrıca saol canım Rabbim sana da nasip etsin ben ovulasyon testi kullanmadım ısımı ölçerek takip ettim :)Geçen bir arkadaşın dr u biz 14-17 arasında çatlayan yumurtayı tercih ederiz demiş de ben de acaba geç çatlayınca kalite olarak bir aıkımtı olur mu diye düşünmüştüm.
1 yıl öncesine kadar 30 civarıydı döngüm ama bebek düşünmeye başlayınca stres içinde beklediğim için 22 ye de düştü 38 e de çıktı.
Kasımda hamile kaldım 12.haftada bebeğimin kalni durdu ve kürtaj oldum.sonra da bu abartı döngü değişiklikleri meydana geldi.
Senin hep mi düzensizdi yoksa hamile kaldığın ay mı bu şekilde oldu?
Bir de benim ovulasyon testinde kırmızı C çizgisi dağılıyor 4 gündür.oruca(sıvı alımına) bağlı olabilir mi?
Bebeğini güle güle büyüt canım.geçenlerde gebelik şüphen vardı galiba ne oldu o durum?
Aaaa kan falan ver o zaman.belki kızının doğumgününde hediye gelir sana.hiç şaşmayan adetin demek hamile kaldığın ay 40 lı günlerei bulacaktı hamile kalmasan.Hala var adet olmadım :) Benim adetim saat gibidir hiç Şaşmaz o ay adete yakın yumurtlama oldu olabilir yani Ayrıca saol canım Rabbim sana da nasip etsin ben ovulasyon testi kullanmadım ısımı ölçerek takip ettim :)
Artmıştı tabiki adet geçince de düşmemişti. Ben 3.ayda hamile kaldım hiç korunmadık oldu şükür :)Aaaa kan falan ver o zaman.belki kızının doğumgününde hediye gelir sana.hiç şaşmayan adetin demek hamile kaldığın ay 40 lı günlerei bulacaktı hamile kalmasan.
27.gün yımurtladığın ay ateşin hiç artmamış mıydı.benim hala 36.2 36.3 çıkıyo:/
Sen kaçıncı ayda hamile kalmıştın?ben kürtajdan sonra 3 kez adet oldum.ilkinde korundum 2 aydır da hamile kalamadım.inşallah hayırlısıyla bu ay kalabilirim.
Ayrıca 8.gün kan verdim çıkmadı :)Aaaa kan falan ver o zaman.belki kızının doğumgününde hediye gelir sana.hiç şaşmayan adetin demek hamile kaldığın ay 40 lı günlerei bulacaktı hamile kalmasan.
27.gün yımurtladığın ay ateşin hiç artmamış mıydı.benim hala 36.2 36.3 çıkıyo:/
Sen kaçıncı ayda hamile kalmıştın?ben kürtajdan sonra 3 kez adet oldum.ilkinde korundum 2 aydır da hamile kalamadım.inşallah hayırlısıyla bu ay kalabilirim.
Doğum sonrası yaşadığın düzensizliktendir belki de.Rabbim gönlüne göre versin.3 ay normal aslında ben de 5.ayda kalmıştım da nasip olmadı.rabbim sağlıkla nasip etsin de ay önemli değil.Ayrıca 8.gün kan verdim çıkmadı :)
Emzirsem süt koruyor dicem ama bilemiyorum hayırlısı Rabbimden aynen öyle Rabbim gönlüne göre versin :) yarın gecikmenin 11.günü bakalım birde korunuyoruz zaten henüz düşünmüyorduk ama gecikince malum :)Doğum sonrası yaşadığın düzensizliktendir belki de.Rabbim gönlüne göre versin.3 ay normal aslında ben de 5.ayda kalmıştım da nasip olmadı.rabbim sağlıkla nasip etsin de ay önemli değil.