• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26. Haftada kanli akinti

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
329
41
18
26
Kizlar acilden geliyorum dun gece tuvaletteyken afedersiniz pecetede pembe bi leke gordum pişik oluyorum ondandir dedim ama sabah kahverengi akinti vardi simdi acilden geldim biseyin yok dediler evde tekrar tuvalete girdim bu sefer parçali bi sekilde kan gibi akinti geldi putur pütür. Acaba alttan muayene sirasindami bişey oldu

Kizlar acilden geliyorum dun gece tuvaletteyken afedersiniz pecetede pembe bi leke gordum pişik oluyorum ondandir dedim ama sabah kahverengi akinti vardi simdi acilden geldim biseyin yok dediler evde tekrar tuvalete girdim bu sefer parçali bi sekilde kan gibi akinti geldi putur pütür. Acaba alttan muayene sirasindami bişey oldu
Enfeksiyon kaynaklı da olabilir ilk gebeliğimde yaşadım bol su iç dinlen canım geçiyor gerçekten önemli olan enfeksiyonu atmak kaşıntı vs de enfeksiyon ile oluyor bol çamaşırını değiştir mümkünse pamuklu çamaşır kullan

Naptınız, merak ettim. Kanlı akıntı yukarıda arkadaşın dediği gibi hiçbi zaman normal karşılanmaz. Benim hafif olmuştu o haftalarda doktor hemen yatırdı 3 gün hastanede. Rahim boyu kısalığımda vardı. İnşallah sizinkisi önemli bişe değildir ama mutlaka doktorunuzla iletişimde olun böyle durumlarda.

Back
X