26 haftalik bebegin anne karninda toplanması :$

oezishh

Alpişimmm canim oğluşummm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
159
53
30
Merhaba kizlar....
bir haftadir bebegim karnimda.toplanio sanki ve.kendini disari itiyo gibi hissediorum ara ara. Genelde sabahlari uyandigimda oluyo... bunda endiselenecek bir sey varmi yoksa normal birseymi :$ doktorumda tllfda bilgi vermio gormem lazim dio... nolur.bilgisi olanlar bana yardimci olun :KK43:

Merhaba kizlar....
bir haftadir bebegim karnimda.toplanio sanki ve.kendini disari itiyo gibi hissediorum ara ara. Genelde sabahlari uyandigimda oluyo... bunda endiselenecek bir sey varmi yoksa normal birseymi :$ doktorumda tllfda bilgi vermio gormem lazim dio... nolur.bilgisi olanlar bana yardimci olun :KK43:
Cok buyuk ihtimalle yalanci kasilmalar. Duzenli araliklarla mi oluyor ona dikkat et. Duzensizse sikinti yok. Ben 16. Haftamdan beri yasiyorum ama hicbir sikinti yaratmadi. Sadece doktorum magnezyum verdi kasilmalari rahatlatmasi icin. Cunku benim saatte 5 defa oldugu bile oluyodu :KK51:
dogum sancisi diye hastaneye gitmisligim bIle var :KK45:

eğer aynı şeyden bahsediyorsak ki bunu doktorumda söylemişti bebiş esniyor genelde sağ boşluğunda hissedebilirsin demişti.

Kızlar o bebek toplanması bendede cok oluyo saatte 2 3 defa falan oldugu oluyo bazen haff kasık agrısıylada oluyo kötü bi durummu bu şimdi :KK43:

Ay icimi rahatlattiniz kizlar ya. Duzenli olmuyo ara sira oluyo sadece. Bazen kasik agrisiyla brlkte oluyo .
Kızlar o bebek toplanması bendede cok oluyo saatte 2 3 defa falan oldugu oluyo bazen haff kasık agrısıylada oluyo kötü bi durummu bu şimdi :KK43:
Canim.sakin ol. Dedikleri gibi duzenli oluyosa doktoruna gorun duzensizse sorun.yoktur insallah ama cok kafana takiliosa doktora git bence kafana takmaktansa...

Kzlar bugün doktora gttim tabi kendi doktorum yoktu saten 2tane var hastanede kaslmam oldugunu bebegin toplandğını söledim sancm yok dedim beni nst yolladı nst sancıma bakıldı zaten yoktu yok cktı doktora da gösterdim ama doktor nasl bi doktorsa artk bana hicbi muayene yapmadı yapmadığı gbi beni dahada korkuttu kasılman varsa sık oluyosa normal degil diyo ben ilcede oturuyorum beni ildeki kadn dogum evine yolluyo oraya gt baksnlar diyo haftasonu orda nöbt dktor bulursun diyo napcamı sasrdm il uzak 1saat sürüyo aglamaktan gözlerim sisti :KK43: :'(

Canim benim korkma. Allah buyuktur. uzakta olsa git bence. Icin rahat etsin baska hastane falan yokmu? Yada ilcede iyi bildigin bir hastane yokmu ? Nerse oturuyosun bu arada ? Ve aglama allaha dua et uzme kendini henuz ortada bsy yok. Sancim yok diosun zaten icini ferah tut

Ayrica bendede cok kasilma oluo ve.doktorum gayet normal demsti bana rahim buyuyo ve gerilio ondan oluyomus. Su icip dinlen cok agrin olursa demisti korkacak bsy yok demsti. Bende agri bile.oluyo kramplar.falan hamilelik bu bende farkli olur sende farkli. iyi seyler dusun canim

Canim benim korkma. Allah buyuktur. uzakta olsa git bence. Icin rahat etsin baska hastane falan yokmu? Yada ilcede iyi bildigin bir hastane yokmu ? Nerse oturuyosun bu arada ? Ve aglama allaha dua et uzme kendini henuz ortada bsy yok. Sancim yok diosun zaten icini ferah tut
Kocaman devlet hastanesnde 2doktor var bska hastane yok samsun iline gidicem artk orda kadn dogum evi var bisuru doktor var esimi bekliyorum isten gelsn aciline gdicem bska carem yok burda ilgilenmiolar orda ilgilenrler belki yaa bise olur da anlamm diye cok korkuyorum bebegime rabbme dua ediyorum allhm yardmcmz olsun :KK43:

Skma canini. Alanda allah verende... ama endiselenecek birsey yoktur bence. Bozma.moralini canim benim.. iyi haberlerini bekliorum mutlka haber ver banada olrmu aklm snde...

Ağrı sancı değilde sadece bebegin bi yere toplaasindan oluşan sanciysa korkmana gerek yok canım bendede oluyor o ilkimdede olurdu merak etme bence ama için rahat etmiyorsa doktora git tabi

Ya zaten ayakta d
Skma canini. Alanda allah verende... ama endiselenecek birsey yoktur bence. Bozma.moralini canim benim.. iyi haberlerini bekliorum mutlka haber ver banada olrmu aklm snde...
Tamm canm ben icim rahatlasn diye gidicem ins bisey ckmaz eve donunce haber veririm

Ağrı sancı değilde sadece bebegin bi yere toplaasindan oluşan sanciysa korkmana gerek yok canım bendede oluyor o ilkimdede olurdu merak etme bence ama için rahat etmiyorsa doktora git tabi
agrı sancı deil canım göbek deliğimin oralarda bi toplanma gerginlik oluyo 5 10 saniye sürüyo sonra geçiyo ama saatte 3 4 kere oluyo

Bende oluyo o toparlanma hemen hemen 14 haftadan beri yumruk gibi toplaniyo belirli sure sonra acilmaya basliyo portakal gibi bir yerde kaliyo dr a sordugumda gunde 7-8defa bu hareketi yapabilecegini toplanma oldugunda hemen uzanip su icmemi soyledi herkeste oluyomu boyle bise cok endiseleniyirum

Yok bise soylemedi gunde 7-8defa yapar dedi ole oldugunda uzan su ic dedi bide ellememem gerrktigini soyledi o kadar neden oldugu hakkinda bir bilgim yok

Yok bise soylemedi gunde 7-8defa yapar dedi ole oldugunda uzan su ic dedi bide ellememem gerrktigini soyledi o kadar neden oldugu hakkinda bir bilgim yok
Hmmm bendede bazen gunde iki defa fln oluyo ama kendiliginden gecio snra cok tatli oluyo ya :)

Erken dogum belirtisi degil dir dimi canim ?ben cok tatli oluyo diyemicem cok korkuyom evhamlaniyom bise oluyo yada olcak diye hayirlisi ise bir dogsaydi yaramazlar

Hic sorma o evhamlar bendede var ama normal diye duydum buyuklerimden. 15.de doktorda randevum var gidince herseyi sorucam sanada bildirirm canim. Icini ferah tut hersey allahtan.... birsey olacagini sanmiyorum cunku bebek hareketlerinde vs hc bi degisiklik yok.

X