- 22 Şubat 2015
- 23
- 9
- 39
- Konu Sahibi saadetteacher
Meraba arkadaşlar. Ablam 26 + 3 doğum yapti bbebek 1000 gr uumut verin solunum ve beslenme problemi var bi arA solunum durdu problem. CikAR mi hayata sorunsuz dewam eder mi lütfen yardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben Kasım ayının 4 ünde bir kız bir erkek 26+4 doğum yaptım kızım 1 kilo oğlum 920 grdı. Ilk zamanlar kızım mide kanaması geçirdi trombosit kan verdik kızım iyi oldu oğlum enfeksiyon kaptı ve atlatamadı 68.gunde kaybettim 70. Günde kızım 1800grla taburcu oldu onunda gözlerinde rop çıktı dalında uzman bir doktor bulduk normalde lazer yapacaklardı bulduğumuz doktor iğne yaptı gözlerinden. Şimdi çok şükür düzeldi tabi sürekli kontrolleri var rabbim ablana sabına evladına da hayırlı şifalar versin ben 70 gün neler yaşadım doktorlar kesin bir şey söylemiyorlardı burası yoğun bakım her an hersey olabilir dediler çok zor kelimelere anlatılmaz bir evladımı kaybettim kızıma baktıkça oğlumu görüyorum Rabbim bu durumda olan bütün meleklerin yardımcısı olsun AminMeraba arkadaşlar. Ablam 26 + 3 doğum yapti bbebek 1000 gr uumut verin solunum ve beslenme problemi var bi arA solunum durdu problem. CikAR mi hayata sorunsuz dewam eder mi lütfen yardim
Oncelikle basiniz saolsun. Üzüldüm oglunuzu kaybetmenize.allah sabır versin kızına da saglikli hayırlı omur versin. Ablamin tüp bebekti ve 11 seneden sonra olmuştu yani kıymetli bi bebek. Umarım kaybetmeyi z bebeğimizi.Merhaba. Ben Kasım ayının 4 ünde bir kız bir erkek 26+4 doğum yaptım kızım 1 kilo oğlum 920 grdı. Ilk zamanlar kızım mide kanaması geçirdi trombosit kan verdik kızım iyi oldu oğlum enfeksiyon kaptı ve atlatamadı 68.gunde kaybettim 70. Günde kızım 1800grla taburcu oldu onunda gözlerinde rop çıktı dalında uzman bir doktor bulduk normalde lazer yapacaklardı bulduğumuz doktor iğne yaptı gözlerinden. Şimdi çok şükür düzeldi tabi sürekli kontrolleri var rabbim ablana sabına evladına da hayırlı şifalar versin ben 70 gün neler yaşadım doktorlar kesin bir şey söylemiyorlardı burası yoğun bakım her an hersey olabilir dediler çok zor kelimelere anlatılmaz bir evladımı kaybettim kızıma baktıkça oğlumu görüyorum Rabbim bu durumda olan bütün meleklerin yardımcısı olsun Amin
Teşekkür ederim canım. Kızımda yaşadığım tek problem mide kanaması oldu 70 gün kuvözde kaldı bunun hemen hemen bir ayını solunum cihazına bağlı geçirdi ben her gün süt götürüyordum ama kustuğu zamanlarda bir süre besleyemiyorlardı Hastahaneden çıkalı 53 gün oluyor 1800grla çıktı şuan 3800 kuvözde oksijen aldığı için gözlerinde rop çıktı her iki gözü 3.evreye gelmişti özel bir hastahanede iki gözünden iğne yaptırdık % 70 düzeldi kontrolleri devam ediyor.bizler ne desek boş ömrü veren allah oğlum da kızım da aynı hastanedeydi Rabbim oğlumu da bağışlasa bağışlayamaz mıydı sorgulamak haddim bile değil öyle uygun gördü duadan başka elden birşey gelmiyor inşallah o biricik yavrunuzu sağlıklı sıhatli sizlere bağışlar kucağınıza alıp evinize getirmeyi nasip eder Rabbim yardımcınız olsun inşallahO
Oncelikle basiniz saolsun. Üzüldüm oglunuzu kaybetmenize.allah sabır versin kızına da saglikli hayırlı omur versin. Ablamin tüp bebekti ve 11 seneden sonra olmuştu yani kıymetli bi bebek. Umarım kaybetmeyi z bebeğimizi.
Bebeğe damar yolu açarken ciğerlerin e hava kaçtı ve cigerler kendini toparlayamiyo suanda vücudunda tüp takılı.mide kanaması da geçirdi bir hafta once..anne sütü almaya. Yeni başladı bağırsaklar sindirmiyordu sizde bole problemler yasadiniz mi düzelir mi acaba.birde bebeginiz suanda kac aylık kac kilo gelişimi nasil hastaneden sonra bakımı beslenme si nasıl oldu. Tesekkur ederim simdiden
Eve getirdiğimizde çok korkmuştum hasta olur die ilk zamanlar çok dikkat ettim mümkün oldukça odasına kimseyi almadım şimdi o kadar dikkat etmiyorum her ortama alışmalı çocuklar hastanedeyken sütümü sağıp dondurucuda sakladım kızım çıktığında sütüm kesilmek üzereydi bi süre o sütleri kullandım sonra mamaya başladım hala da sütüm yok evde bi sorun yaşamadım çok şükür sizin bebek de sağlıkla bir çıksın evde bakımdan hiç korkmayın anne kokusu bile onu iyi eder allahın izniyle. Kızım tam 4 aylık oldu eve geleli 53 gün oluyor dedim ya şimdi yeni doğan bir bebek gibi. Yaşıtlarına göre küçücük. dualarım minik yavruyla Rabbim acil şifalar versinO
Oncelikle basiniz saolsun. Üzüldüm oglunuzu kaybetmenize.allah sabır versin kızına da saglikli hayırlı omur versin. Ablamin tüp bebekti ve 11 seneden sonra olmuştu yani kıymetli bi bebek. Umarım kaybetmeyi z bebeğimizi.
Bebeğe damar yolu açarken ciğerlerin e hava kaçtı ve cigerler kendini toparlayamiyo suanda vücudunda tüp takılı.mide kanaması da geçirdi bir hafta once..anne sütü almaya. Yeni başladı bağırsaklar sindirmiyordu sizde bole problemler yasadiniz mi düzelir mi acaba.birde bebeginiz suanda kac aylık kac kilo gelişimi nasil hastaneden sonra bakımı beslenme si nasıl oldu. Tesekkur ederim simdiden
Eve getirdiğimizde çok korkmuştum hasta olur die ilk zamanlar çok dikkat ettim mümkün oldukça odasına kimseyi almadım şimdi o kadar dikkat etmiyorum her ortama alışmalı çocuklar hastanedeyken sütümü sağıp dondurucuda sakladım kızım çıktığında sütüm kesilmek üzereydi bi süre o sütleri kullandım sonra mamaya başladım hala da sütüm yok evde bi sorun yaşamadım çok şükür sizin bebek de sağlıkla bir çıksın evde bakımdan hiç korkmayın anne kokusu bile onu iyi eder allahın izniyle. Kızım tam 4 aylık oldu eve geleli 53 gün oluyor dedim ya şimdi yeni doğan bir bebek gibi. Yaşıtlarına göre küçücük. dualarım minik yavruyla Rabbim acil şifalar versin
Tesekkur ederim Amin ins .bizde sağlıkla kucagumiza alırız bebgimizi. Eve getiririz. Peki rop oldugu ne zaman belli oldu.alah.bebeginize sağlık versin.Eve getirdiğimizde çok korkmuştum hasta olur die ilk zamanlar çok dikkat ettim mümkün oldukça odasına kimseyi almadım şimdi o kadar dikkat etmiyorum her ortama alışmalı çocuklar hastanedeyken sütümü sağıp dondurucuda sakladım kızım çıktığında sütüm kesilmek üzereydi bi süre o sütleri kullandım sonra mamaya başladım hala da sütüm yok evde bi sorun yaşamadım çok şükür sizin bebek de sağlıkla bir çıksın evde bakımdan hiç korkmayın anne kokusu bile onu iyi eder allahın izniyle. Kızım tam 4 aylık oldu eve geleli 53 gün oluyor dedim ya şimdi yeni doğan bir bebek gibi. Yaşıtlarına göre küçücük. dualarım minik yavruyla Rabbim acil şifalar versin
Ins. Erken doğum olmaz allah yardimcin olsun bebeğini sana bagislasinKizlar bende 24. Haftadayim rahim agzinda incelme varmis erken dogum olabilir dedi doktor cok korkuyorum erken dogumdan eger sancilarim artarsa incelen yere dikis atabilirmis ama ameliyat da cok riskli diyo rabbim bebeklerimizi korusun bugune kadar hic hamilelelik yada annelik duygusu hissetmiyorum diye dusunuyodum simdi ona bisey olur diye korkudan icim icimi yiyo
Hastanede kaldığı zaman belli olmuştu 15 günde bir göz muayeneleri yapılıyordu oradayken ilk söylediklerinde bir göz birinci evrede diğer göz ikinci evredeydi bir hafta sonra gözleri ilerlemişti lazerle ameliyat olup damarları donduracaklardı çocuk yeni kuvözden çıkmıştı narkoz alacaktı tekrar yoğun bakıma alınacaktı ona cesaret edemedik araştırıp bi doktor bulduk iğneyle düzelir dedi ve çok şükür düzeldi sizin bebek nasıl olduTesekkur ederim Amin ins .bizde sağlıkla kucagumiza alırız bebgimizi. Eve getiririz. Peki rop oldugu ne zaman belli oldu.alah.bebeginize sağlık versin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla bebeğini kucağına alırsınKizlar bende 24. Haftadayim rahim agzinda incelme varmis erken dogum olabilir dedi doktor cok korkuyorum erken dogumdan eger sancilarim artarsa incelen yere dikis atabilirmis ama ameliyat da cok riskli diyo rabbim bebeklerimizi korusun bugune kadar hic hamilelelik yada annelik duygusu hissetmiyorum diye dusunuyodum simdi ona bisey olur diye korkudan icim icimi yiyo
Biizm bebek ayni cigerler kotu tüp takılı. Beslenmeye basladi cok şükür bekliyoruz .ben netten okudukça korkuyorum. Gözde problem olabilirmi die teşekkür ederim.suanda 32 haftalık bisey olsa doktorlar söylerdi dimiHastanede kaldığı zaman belli olmuştu 15 günde bir göz muayeneleri yapılıyordu oradayken ilk söylediklerinde bir göz birinci evrede diğer göz ikinci evredeydi bir hafta sonra gözleri ilerlemişti lazerle ameliyat olup damarları donduracaklardı çocuk yeni kuvözden çıkmıştı narkoz alacaktı tekrar yoğun bakıma alınacaktı ona cesaret edemedik araştırıp bi doktor bulduk iğneyle düzelir dedi ve çok şükür düzeldi sizin bebek nasıl oldu
Muhakkak söylerlerdi söylemek zorundalar gözler çok önemli tedavi edilmezse kalıcı körlüğü sebep oluyormuş inşallah bir şey olmaz mesela kızım 1 ay solunum cihazına bağlıydı gözlerinde sorun çıktı oğlum öldüğü güne kadar solunuma bağlıydı onun gözlerinde sorun yoktu bize doktorumuz kanama olmazsa enfeksiyon kapmazsa bir şey olmaz demiştiBiizm bebek ayni cigerler kotu tüp takılı. Beslenmeye basladi cok şükür bekliyoruz .ben netten okudukça korkuyorum. Gözde problem olabilirmi die teşekkür ederim.suanda 32 haftalık bisey olsa doktorlar söylerdi dimi
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin bnde oğlumu kaybettim 68 gün yaşadı çok zorOncelikle merhaba ben bu ocak'ta dogum yaptim 27 haftalik bebegim 1kg 60gr. di 9 gun yasadi melegim vefat etti enfeksiyon kapmisti ama yasiycagi varsa yasar canim olmayincada olmuyor ..
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm allah size bol sabır hayırlı evlatlar nasip etsinOncelikle merhaba ben bu ocak'ta dogum yaptim 27 haftalik bebegim 1kg 60gr. di 9 gun yasadi melegim vefat etti enfeksiyon kapmisti ama yasiycagi varsa yasar canim olmayincada olmuyor ..
Merhaba. 27 Aralık'ta 25+5'te doğum yaptım. Bebeklerimin biri 850 biri 855 gr doğdu. İkisi de hala küvözde. Bugün 81. günümüz. Çok şey atlattık ve hala sorunlar yaşıyoruz. Tek tek ayrıntıya girmeyeyim. Ama şu 81 günde öğrendiğim şeylerden biri ilk önce olumlu düşünmek her ne olursa olsun. Sonra kesinlikle internetten bebeğin durumuna benzer şeyleri okumamak. Çünkü her bebek ve her bünye birbirinden farklı kimseyle kıyaslamayın. Ve en önemlisi de asla süt sağmaktan vazgeçmemek. Bebeklere en iyi ilaç anne sütü. Umarım Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlar. Şu 81 gündür yaşadıklarımızı bi ben bilirim bi Allah bilir. Ama asla umudumu yitirmiyorum. İnanıyorum ki Rabbimin izniyle sağlıkla gelecekler evimize. Siz de sakın umudunuzu yitirmeyin. Çok zor biliyorum ve sizi en iyi bizler yani prematüre anneleri anlarız. Bebeklerimin yanına kadar gidip sadece ayaklarına dokunabilmek kadar üzücü bi şey yok. Hele bir de evladının yaşayıp yaşamayacağını düşünmek kadar kahredici bi şey yok. Ben çareyi daima olumlu düşünmekte ve dua etmekte buldum. Siz de böyle yapın. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Meraba arkadaşlar. Ablam 26 + 3 doğum yapti bbebek 1000 gr uumut verin solunum ve beslenme problemi var bi arA solunum durdu problem. CikAR mi hayata sorunsuz dewam eder mi lütfen yardim
Bende 24+5 günlük doğum yaptım 890 gr 29 cm boy ciğerleri gelişmemiş demişlerdi ikinci gün gittiğimde yoğum bakım doktoru bebeğiniz beyin kanaması geçirdi dedi dünya başıma yıkıldı okadar kötü şeyler ihtimaller saydıki bize anlatamam ağladım insan evladına kötü bir şeyyakıştırmıyor 3 günü eşimle hastanenin önünde bebeğimizi görmek için beklerken doktor aradı umutun dutumu iyi feğil dedi son kezonugörmek isterseniz hemen gelin dedi gittikbizi almadılar ağlamaktan gözlerim bulanık görüyordu kuzumu son kez gördüm ama vefat etmişti onu okşadım sevdim dokundum ama o hissetmiyordu dünya başımayıkıldı ağlayarak yazıyorum bunlarıallahkimseye yaşatmasın çok şükürbi oğlum var ama onu çoközledim 10 marttaonu kaybettim allah hepimize daha sağlıklı bebeklernasip etsin inşallahBaşın sağolsun canım Rabbim sabır versin bnde oğlumu kaybettim 68 gün yaşadı çok zor
Başın sağolsun canım Rabbim diğer evladını sana bağışlasın yazını okurken yaşadıklarım geçti gözümün önünden oğlumu kaybettiğim gün bn dokunamadım kokusunu hiç bilmiyorum kucağıma alamadım hiç büyümeden 68 günlük olarak kalacak büyüdüğünü görecektim oysaBende 24+5 günlük doğum yaptım 890 gr 29 cm boy ciğerleri gelişmemiş demişlerdi ikinci gün gittiğimde yoğum bakım doktoru bebeğiniz beyin kanaması geçirdi dedi dünya başıma yıkıldı okadar kötü şeyler ihtimaller saydıki bize anlatamam ağladım insan evladına kötü bir şeyyakıştırmıyor 3 günü eşimle hastanenin önünde bebeğimizi görmek için beklerken doktor aradı umutun dutumu iyi feğil dedi son kezonugörmek isterseniz hemen gelin dedi gittikbizi almadılar ağlamaktan gözlerim bulanık görüyordu kuzumu son kez gördüm ama vefat etmişti onu okşadım sevdim dokundum ama o hissetmiyordu dünya başımayıkıldı ağlayarak yazıyorum bunlarıallahkimseye yaşatmasın çok şükürbi oğlum var ama onu çoközledim 10 marttaonu kaybettim allah hepimize daha sağlıklı bebeklernasip etsin inşallah
çok sağolun all oğluma uzun versin inşallah onu tüm kötülüklerden korsun ama umutumada alışmıştım bi umut olur diye adını umut koymuştuk adını koyduğumuz gün vefat etti yavrum sıcacık y karnımda yatacaktı ama buz gibi toprağın altında o şimdi dayanamıyorum içim daralıyo yaşlar kendiliğnden süzülüyo gözlerimden hala gözümün önünde minicikti günahsızdı bazen diyorum ki acaba bana bi cezamı bu sabret diyorlar ama zor annelik içim dayanmıyoBaşın sağolsun canım Rabbim diğer evladını sana bağışlasın yazını okurken yaşadıklarım geçti gözümün önünden oğlumu kaybettiğim gün bn dokunamadım kokusunu hiç bilmiyorum kucağıma alamadım hiç büyümeden 68 günlük olarak kalacak büyüdüğünü görecektim oysa