Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bence normal benim bebegim 3 gun oncesi 715 gramdi 24 hafta 5 gunlukken doktor gayet normal dediArkadaşlar bebeğimin kilosu 1 kilo 160 gram ,sizce normal mi kilosu? Hangi haftalarda ortalama kaç kilosu olmalı?
Biz pazartesi günü 27+ 3 olucaz doktor kontrolüm var ogün yazarım bizim bebişin kilosunu .26+3de yani geçtiğimiz pazartesi 920 gr dı .hem 1 haftada kaç gr almış onuda hesaplamış oluruz çok merak ediyorum.erken doğum riskim var dr bebeği büyütebildiğin kadar büyütmeye bak dedi.daha çok özen gösteriyorum son bikaç gündür
Çok teşekkür ederim :) evet bende çok araştırdım ne yersem kilo alır diye sen hepsini burada yazmışsın.kızımı doğurduğum zaman yanımda bir bayan yatıyordu bebeği 5 kilo doğurmuştu ben 2800 dü ozaman sormuştum ne yedinde bebek kilolu doğdu diye bana demiştiki cevizli ballı muzlu süt yapıyorum ve gece uyukudan kalkıp içip geri yattım demişti oda aklımda kalmış bikaçgündür onuda deniyorumbadem fındık ceviz muz kaşar peynir tam buğday ekmeği hakiki keçiboynuzu ve üzüm pekmezi nesguikli süt ıspanak et bunlar bebeğe kilo aldırır bide her yemekten sonra ve genellikle sol tarafına yat bebek daha çok besleniyo öyle