27 haziran 2015 ehliyet sinavina girenler

yingyang6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
98
7
Arkadaslar 27 Haziran 2015'te ehliyet sinavina girenler bana bir konuda bilgi verebilir mi..Simdi motor ilkyardim trafik ayri ayri mi hesaplanacak yoksa 50 soruluk sinav butun olarak mi hesaplanip 70 alan gececek??

Benim ilk yardim sıkıntı sadece.motorda 1 yanlis var.trafikte 3 yanlis.ama ilk yardimda 4 ve tek tek hesaplanirsa ilk yardim 69.2'de kaliyor.
Ben de 50 soru üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum.. çünkü bizim zamanımızda soru sayısı bile farklıydı.
Öğrenirsem ben de yazarım buraya.

evet kızlar yarım yazmısım bende gırdım sınava toplamda 7 yanlısım var 86 ıle gecıyorum
dun ılk defa dıreksıyon egıtımınede basladım boylelıkle

Ben direksiyona yazili sinavdan once baslamstm.suanda hazirim.ama yine de 2 3 gun once calistiran hoca pratik yaptiracak 4.gun de sinava gircem :)
hangı aracla gosterdıler pekı
arac dızelmı benzınlımı?
benımde bu aksam 2. dersım varda
kac saat egıtım aldın bırde

evet kızlar yarım yazmısım bende gırdım sınava toplamda 7 yanlısım var 86 ıle gecıyorum
dun ılk defa dıreksıyon egıtımınede basladım boylelıkle

nasıl gidiyor bakalım direksiyon dersleri..
şimdi kursta öğrendiğin an trafiğe çıkabilirsin ben aldığımda düz yolda sürüp vermişlerdi ne park etmek ne geri gitmek hiçbirşey yoktu..
şimdi yeniden öğreniyorum kullanmayı bu yüzden sizinki daha iyi

nasıl gidiyor bakalım direksiyon dersleri..
şimdi kursta öğrendiğin an trafiğe çıkabilirsin ben aldığımda düz yolda sürüp vermişlerdi ne park etmek ne geri gitmek hiçbirşey yoktu..
şimdi yeniden öğreniyorum kullanmayı bu yüzden sizinki daha iyi
esınmı gosterıyor leylacım

Hemen cevap vereyim 50 soru üzerinden hesaplanıyor 70 alan geçiyor ehliyetimi subat ayinda aldım

35 doğrusu olan geçiyor arkadaşım
cok guzelmıs bee :KK66:) bızım zamanımızda hepsı ayrı ayrı hesaplanıyordu ve hepsınden en az 70 almak gerekıyordu... tek kalemde hesaplanıyorsa cok daha kolay sınavı gecmek..

X