Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk yardim sıkıntı sadece.motorda 1 yanlis var.trafikte 3 yanlis.ama ilk yardimda 4 ve tek tek hesaplanirsa ilk yardim 69.2'de kaliyor.Kardeşim girdi .. biz de onu merak ediyoruz 4 yanlışı çıktı ama.. yine de merak ediyoruz! Yarın kursa soracak.
Umarim oyledir50 soru üzerinden hesaplanıyor. bölüm bölüm hesaplama yok diye biliyorum.
Ben de 50 soru üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum.. çünkü bizim zamanımızda soru sayısı bile farklıydı.Benim ilk yardim sıkıntı sadece.motorda 1 yanlis var.trafikte 3 yanlis.ama ilk yardimda 4 ve tek tek hesaplanirsa ilk yardim 69.2'de kaliyor.
Cokkkkkkkk mutlu oldummmmm!!!! Cok sevindim yaa cunku benim icin cokk onemliydi :) cok tesekkur ederim :)Hemen cevap vereyim 50 soru üzerinden hesaplanıyor 70 alan geçiyor ehliyetimi subat ayinda aldım
35 doğrusu olan geçiyor arkadaşım
Insallah :))Ne demek rica ederim inşallah direksiyon sinavindan da gecersin; )
dıreksıyon derslerıne basladınızmı?Ben de 84 almisim gectimm.yalniz ayri ayri degerlendirilse ilk yardimdan 0.7 ile kaliyordum :)
Ben direksiyona yazili sinavdan once baslamstm.suanda hazirim.ama yine de 2 3 gun once calistiran hoca pratik yaptiracak 4.gun de sinava gircem :)dıreksıyon derslerıne basladınızmı?
hangı aracla gosterdıler pekıBen direksiyona yazili sinavdan once baslamstm.suanda hazirim.ama yine de 2 3 gun once calistiran hoca pratik yaptiracak 4.gun de sinava gircem :)
evet kızlar yarım yazmısım bende gırdım sınava toplamda 7 yanlısım var 86 ıle gecıyorum
dun ılk defa dıreksıyon egıtımınede basladım boylelıkle
esınmı gosterıyor leylacımnasıl gidiyor bakalım direksiyon dersleri..
şimdi kursta öğrendiğin an trafiğe çıkabilirsin ben aldığımda düz yolda sürüp vermişlerdi ne park etmek ne geri gitmek hiçbirşey yoktu..
şimdi yeniden öğreniyorum kullanmayı bu yüzden sizinki daha iyi
cok guzelmıs bee ) bızım zamanımızda hepsı ayrı ayrı hesaplanıyordu ve hepsınden en az 70 almak gerekıyordu... tek kalemde hesaplanıyorsa cok daha kolay sınavı gecmek..Hemen cevap vereyim 50 soru üzerinden hesaplanıyor 70 alan geçiyor ehliyetimi subat ayinda aldım
35 doğrusu olan geçiyor arkadaşım
Sınavlar kolay ama direksiyon sınavı zor bizde de :)cok guzelmıs bee ) bızım zamanımızda hepsı ayrı ayrı hesaplanıyordu ve hepsınden en az 70 almak gerekıyordu... tek kalemde hesaplanıyorsa cok daha kolay sınavı gecmek..